serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 43
Page 37 of 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: serie A
fridrih_niche wrote:Ti to gledaš sa ženske strane...
:D
diskrecija zeli kao svaka zena, da ima drugara homoseksualca.
Guest- Guest
kad sam ženskofridrih_niche wrote:Ti to gledaš sa ženske strane...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I to je sasvim ok...Noor wrote:kad sam ženskofridrih_niche wrote:Ti to gledaš sa ženske strane...
Guest- Guest
ma ni za drugara, ne podnosim njihova ženskasta afektiranja i mahanja ručicama, laktova stisnutih uz rebraSerbia Strong wrote:diskrecija zeli kao svaka zena, da ima drugara homoseksualca.fridrih_niche wrote:Ti to gledaš sa ženske strane...
a kad sjednu, stišću koljena ko junferice
diskrecija, jel? dobićeš ti diskretno....po uvu
2017-10-06
mališa se zeza, a dobro zna kako završi kad ga uvatim u mlinfridrih_niche wrote:Stavljan 200 kn na Noor protiv Bracale!
:^O
2017-10-06
avenue mall,nedjelja 17h
muckodjubre wrote:GIANLUIGI "GIGI" BUFFON, legenda svjetskog nogometa, u 40. godini i nakon 17 i pol godina u Juveu, objavio je da napušta klub čiji je simbol.
Kako se poklopilo da napušta klub ove sezone i još se Parma vraća u Serie A nakon kratkog odsutstva. Taman za kraj karijere povratak kući u Parmu osim ako narednih dana ne odluči završiti nogometnu karijeru.
Guest- Guest
Najveci ikada svih vremena je Gigi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Najvece gejare i homosi ikada svih vremena su Kic i Gigi
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Desert_fox wrote:Najvece gejare i homosi ikada svih vremena su Kic i Brend
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 37 of 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 43