serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 43
Page 34 of 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: serie A
fridrih_niche wrote:Ti misliš da se ja zajebajen...muckodjubre wrote:postao si vrhunski troler,moram ti priznati da si bacio operwu rukavicufridrih_niche wrote:Niko > Luka
Kale > Mandzo
:D
Ako gledamo motoriku, Luka je Messi za Niku...
Ako gledamo sve ostalo, Niko je Messi za Luku...
;)
A Kale i Mandzo su li-la...
S tim da jos uvik mislin kako je u HNL-u Kale bija bolji igrač...
;)
Njihove igre su pokazalo tko je tko...a čuj i CR je u većino segmenata iznad messija ali je messi generalno klasu iznad njega
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Niko ne igra ozbiljan balun jos od Tottenhama kojeg je uvea u Ligu Prvaka...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Ti misliš da se ja zajebajen...muckodjubre wrote:postao si vrhunski troler,moram ti priznati da si bacio operwu rukavicufridrih_niche wrote:Niko > Luka
Kale > Mandzo
;)
;)
Njihove igre su pokazalo tko je tko...a čuj i CR je u većino segmenata iznad messija ali je messi generalno klasu iznad njega
Tad je i reprezentaciju nosija na ledjima i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...
Prava je desetka, umjetnik, lucidan do bola s topom u nogama...
Takvi uvik zaslužuju bit iznad običnih trkača...
Najviše mi je ža sta nisan upila rodjaka da ga pita dres kad je bija u Hajduka...
<3
Guest- Guest
Nakon Rima san to počea govorit...End wrote:bilo je prije 2011. jer onda je već bilo službeno.. znači poslije rima, tu negdje. samo znam da meni onda još nije palo na pamet da pišem to, a kamoli medijima. znači tu si ga prekucao.fridrih_niche wrote:Mogu uzet zasluge za to...End wrote:i da, niche je prvi na forumu izjavio da će messi biti najbolji svih vremena... dobro se toga sjećam, to je bilo još prije finala na wembleyju, pa si sad to usporedi sa svojom drkancijom na mandžukića koji apsolutno nikoga ne zanima koliko je nebitan..
Otkad san ga gleda u onoj prijateljskoj protiv Juventusa, kad je ima 17 godina, zna san da je poseban igrač...
A pažnju na njega mi je skrenija jedan moj odličan prijatelj koji je igra protiv Messija kad su obojica imala 15-16 godina...
Igrali su neki prijateljski turnir, ubij me ako zna di...
Unistija ih je Messi bija haha...
:^O
Da je samo to osvojia, opet bi govorija da je najveci...
A kamoli ne sad ili za par godina kad postane najtrofejniji nogometaš svih vrimena...
Messi je čudo, to se vidi istog sekunda kad ga vidiš na terenu...
;)
Guest- Guest
za Niku šteta što se nije rodio da igra u doba ranih 90tih kad se moglu s guza na guz laganini...tada bi bio top 10 veznih europe jer dečko ima nogomet u malom prstu,bez zajebancije...Ovaj moderniji,brzi nogomet to baš ne trpi osim ako nisi velemajstor ala Pirlo ili Xavi i ako nisi vrhunski spreman mmožeš se jebatfridrih_niche wrote:Niko ne igra ozbiljan balun jos od Tottenhama kojeg je uvea u Ligu Prvaka...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Ti misliš da se ja zajebajen...muckodjubre wrote:postao si vrhunski troler,moram ti priznati da si bacio operwu rukavicufridrih_niche wrote:Niko > Luka
Kale > Mandzo
;)
;)
Tad je i reprezentaciju nosija na ledjima i bija proglašen najboljim hrvatskim nogometašem...
Prava je desetka, umjetnik, lucidan do bola s topom u nogama...
Takvi uvik zaslužuju bit iznad običnih trkača...
Najviše mi je ža sta nisan upila rodjaka da ga pita dres kad je bija u Hajduka...
<3
Pa da, danas je motorika sve...
Igrači su postali spremniji od vojnika Wehrmachta...
Vise se ne traži toliko lucidnost koliko moć ponavljanja šablone...
Meni je to tragedija...
Balun je posta šah...
;)
Igrači su postali spremniji od vojnika Wehrmachta...
Vise se ne traži toliko lucidnost koliko moć ponavljanja šablone...
Meni je to tragedija...
Balun je posta šah...
;)
Guest- Guest
jebiga kada si ti 100% spreman,kondicija vrhunska,trka,izdržljivost lakše nadoknadiš nedostatak tehnike nego obratno jer te inače pojedu...
sjeti se recimo jednoga ronaldinha po meni ono što sam ja gledao unazad 20tak godina neviđeno nešto pa kada je krenuo sa zajebancijom,fizički opao postao je "smiješan"
sjeti se recimo jednoga ronaldinha po meni ono što sam ja gledao unazad 20tak godina neviđeno nešto pa kada je krenuo sa zajebancijom,fizički opao postao je "smiješan"
Istina...
Lopov jednog Ronaldinha posrami sa motorikom...
Al ja obozavan Zubatog...
Sve je osvojija i onda je krenija uzivat...
To je to...
;)
Lopov jednog Ronaldinha posrami sa motorikom...
Al ja obozavan Zubatog...
Sve je osvojija i onda je krenija uzivat...
To je to...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Mogu uzet zasluge za to...End wrote:i da, niche je prvi na forumu izjavio da će messi biti najbolji svih vremena... dobro se toga sjećam, to je bilo još prije finala na wembleyju, pa si sad to usporedi sa svojom drkancijom na mandžukića koji apsolutno nikoga ne zanima koliko je nebitan..
Otkad san ga gleda u onoj prijateljskoj protiv Juventusa, kad je ima 17 godina, zna san da je poseban igrač...
A pažnju na njega mi je skrenija jedan moj odličan prijatelj koji je igra protiv Messija kad su obojica imala 15-16 godina...
Igrali su neki prijateljski turnir, ubij me ako zna di...
Unistija ih je Messi bija haha...
:^O
Guest- Guest
Znaci, u predsezoni 2002./2003. mi je prika tvrdija da ce se cut za ‘nekog malog Argentinca’...
Guest- Guest
Cestitke najvecem gigantu fc. Juventusu na nastavku hegemonije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Milan je letos izdvojio veliki novac za napadače koji je trebalo da garantuju golove i debelo omašio. Andre Silva je plaćen skoro 40.000.000 evra, a Nikola Kalinić 25.000.000 evra i zajedno su dali samo sedam golova u Seriji A. Očekivalo se makar 30 prvenstvenih pogodaka ovog tandema...
Kalinić je prokockao sve šanse na San Siru. Bez dileme je najgore letnje pojačanje i na kraju sezone će morati da napusti klub.
7 golova i jedan u kupu
Kalinić je prokockao sve šanse na San Siru. Bez dileme je najgore letnje pojačanje i na kraju sezone će morati da napusti klub.
7 golova i jedan u kupu
Guest- Guest
kale u napadu mandžo većinom na krilu istri broj golova u ligi....s time da je mandžo igrao i zabijao i u najjačem klupskom natjecanju koje kale može gledati samo na TVufridrih_niche wrote:Koliko je Mandzo da golova?
;)
Mandzo samo duplo vise minuta odigra...
Nać ćeš ti neko opravdanje, sad je i pozicija u djiru...
Hahahah...
Koliko je Mandzo zabija u Seriji A u karijeri, a koliko Kale?
I u kojem omjeru po broj utakmica?
;)
Hahahah...
;)
Guest- Guest
svakome po zaslugama...netko je igrač za najbolje euro klubove,a netko za klupu osrednjega kluba kao što je milan sad trenutnofridrih_niche wrote:Mandzo samo duplo vise minuta odigra...
Hahahah...
;)
Svakome po kvaliteti: neki napadači se sele na defenzivnije pozicije, jer su užasni za poziciju napadača...
Pa im se gledaju klizeći startovi i izbijanja glavom, a ne golovi...
;)
;)
Guest- Guest
istina svakome po kvaliteti,zato se za jednoga nađe mjesto u najjačoj talijanskoj ekipi i to pored napadača od 90M €,a drugoga neki klinci pošalju na klupufridrih_niche wrote:Svakome po kvaliteti: neki napadači se sele na defenzivnije pozicije, jer su užasni za poziciju napadača...
;)
jos sati dijele Juventus od novog trijumfa
boze kad se sjetim ovog
11.05.2014, 94 minuta gol za 102 boda
boze kad se sjetim ovog
11.05.2014, 94 minuta gol za 102 boda
Guest- Guest
Page 34 of 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 43