serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 43
Page 27 of 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Re: serie A
Niche pusi kurac ende pusi kurac
Niche jel zena misa secer i vodu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bože dragi hvala ti na dva najbolja argentinska nogometaša ,kakva kombinacija u 90toj za pobjedu .operw wrote:kakav klub. kad je najpotrebnije najjaci su
Guest- Guest
Messi je kurac za paula
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kad je Gonzalo zabio gol kuca mi jeeksplodirala ja i sura smo urlali ko tigrovi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nisan ni primjetija da igraju neki mali klubovi...Desert_fox wrote:Niche pusi kurac ende pusi kurac
:D
Guest- Guest
Sad san vidija golove...
Juve je zabija samo dva gola iz ofsajda...
Dobro je, nije ukradeno...
Guest- Guest
Đubre,mućko đubre . Ti si jedan mućki provokator . Prekini lagati ovaj napaćeni narod .fridrih_niche wrote:Sad san vidija golove...
Guest- Guest
Nedjelja je .Obuci to jedino odjelo koje imaš,dostojanstveno prihvati smaknuće .fridrih_niche wrote:Nisan ni primjetija da igraju neki mali klubovi...Desert_fox wrote:Niche pusi kurac ende pusi kurac
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Izmišljeni crveni+gol iz ofsajda. Mašinerija je krenula punom parom...
Što kmečiš poštenjačino koja navija za klub koji je osvajao titule dok je SAF imao sudačku organitaciju na brzom biranju .
Guest- Guest
End wrote:čestitke đubretarima na još jednoj odrađenoj krađi
Eo vidimo po prvi put i pušenje ispod stola by stracala and end
Guest- Guest
Lol, kakvu crvenčugu nisu dali onom obrezanom pjaniću. Lakrdija nad lakrdijama...
Guest- Guest
Iman dva odijela hahaha...Dybala wrote:Nedjelja je .Obuci to jedino odjelo koje imaš,dostojanstveno prihvati smaknuće .fridrih_niche wrote:Nisan ni primjetija da igraju neki mali klubovi...Desert_fox wrote:Niche pusi kurac ende pusi kurac
Guest- Guest
Dobro je, Juve je ukra utakmicu, ništa novo...
Ono sta je Real u okviru Lige Prvaka, to je Juve u Italiji: glavni lopov...
;)
Ono sta je Real u okviru Lige Prvaka, to je Juve u Italiji: glavni lopov...
;)
Guest- Guest
Ne računa se ono od prve pričestifridrih_niche wrote:Iman dva odijela hahaha...Dybala wrote:Nedjelja je .Obuci to jedino odjelo koje imaš,dostojanstveno prihvati smaknuće .fridrih_niche wrote:Nisan ni primjetija da igraju neki mali klubovi...Desert_fox wrote:Niche pusi kurac ende pusi kurac
Guest- Guest
Breaking news : Andrija Balić najavljen u prvih 11 .
Bože dragi,Tušo je tek preuzeo klupu udinesea i vec je poceo sa hrvatskim nepotizmom .
Bože dragi,Tušo je tek preuzeo klupu udinesea i vec je poceo sa hrvatskim nepotizmom .
Guest- Guest
Ma ima san jedno normalno odijelo...
Za 85 kg...
Sad san na 95, pa san mora uzet jos jedno odijelo...
Di Caprio Varteks u <3
Za 85 kg...
Di Caprio Varteks u <3
Guest- Guest
Nešto si se zdebljal? Jesi na odvikavanju?fridrih_niche wrote:Ma ima san jedno normalno odijelo...
Za 85 kg...
Di Caprio Varteks u <3
Guest- Guest
Page 27 of 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 43