serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 43
Page 9 of 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: serie A
Noj nekom drugom piše da je noj. Rekao sam ti zašto si ti noj. A ja sam samo realan i realno gledam na društvo i nogomet u našoj državi.
Guest- Guest
Loše nam se piše i sta nam je kapetan bezmudi lopov koji ne postoji na terenu...Tommy R wrote:Možda i je. Ja sam samo rekao da nam se loše piše ako nam je on najbolji lijevi bek. I u tome se manje više svi slažu. Od Jarnija mi nemamo poštenog lijevog beka. Što se tiče Sube, pustimo povijest. Bio je najbolji, ove sezone često kiksa i reći da je uvjerljivo naš najbolji golman je obično pretjerivanje. Recimo da je sigurno među tri najbolja.fridrih_niche wrote:Strinic nije Jarni, al je najbolji livi bek koji imamo...
Koliko god neke to bolilo...
I ne kontan sta sad Subu napadate kad je uvjerljivo najbolji golman kojeg imamo...
;)
Loše nam se piše i sta nam je glavni stoper na sudu...
Loše nam se piše sta se Mandzo forsira u napadu, a ne može gola zabit...
Loše nam se piše sta ‘repku’ vode trenerski mediokriteti koji su u dobre sa kriminalnom hobotnicom...
Ima puno gorih stvari vezanih uz repku od Strine i Sube...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Loše nam se piše i sta nam je kapetan bezmudi lopov koji ne postoji na terenu... Neobjektivna glupostTommy R wrote:Možda i je. Ja sam samo rekao da nam se loše piše ako nam je on najbolji lijevi bek. I u tome se manje više svi slažu. Od Jarnija mi nemamo poštenog lijevog beka. Što se tiče Sube, pustimo povijest. Bio je najbolji, ove sezone često kiksa i reći da je uvjerljivo naš najbolji golman je obično pretjerivanje. Recimo da je sigurno među tri najbolja.fridrih_niche wrote:Strinic nije Jarni, al je najbolji livi bek koji imamo...
Koliko god neke to bolilo...
I ne kontan sta sad Subu napadate kad je uvjerljivo najbolji golman kojeg imamo...
;)
Loše nam se piše i sta nam je glavni stoper na sudu...Laž, a i veze s igrom nema
Loše nam se piše sta se Mandzo forsira u napadu, a ne može gola zabit...samo djelomično točno i neobjektivno
Loše nam se piše sta ‘repku’ vode trenerski mediokriteti koji su u dobre sa kriminalnom hobotnicom...izmišljotina pojedinih novinara
Ima puno gorih stvari vezanih uz repku od Strine i Sube...možemo se složiti, strogo igrački gledano to su nam najveći problemi za sad uz lošu formu Kalinića i Kramarića
;)
Guest- Guest
Niche alkar u sridu.fridrih_niche wrote:
Loše nam se piše i sta nam je kapetan bezmudi lopov koji ne postoji na terenu...
Loše nam se piše sta ‘repku’ vode trenerski mediokriteti koji su u dobre sa kriminalnom hobotnicom...
;)
Spomenuti uopće nisu problem. Subašić ima iza sebe karijeru kakvu nema vjerojatno nijedan naš golman u novijoj povijesti, nema ni mrlje izvan terena niti je na optuženičkoj klupi, nije ni da se ne može sjetiti, još uvik je prvi golman jednog Monaca.
Strinić nije top klasa, ali nije loš igrača i najbolji kojeg imamo na toj poziciji, slažem se da od Jarnija boljeg nismo imali. Stvar je u tome, ako jedan od spomenute dvojice napravi neku grešku dignut će se pojedinci na noge, drugim igračima se ne gleda. No dobro, na to smo navikli, ništa novo. Najbolji primjer je kad se noj izruguje ozljedi Subašića, a ponovit ću šta sam reka prije, udarac s cca 30 metara u golmanovu livu stranu gdje Subašić i krene, odbije se od suigrača na desnu stranu, ostane na krivoj nozi, svejedno pokuša spasiti gol i pogodi u stativu premda neki golmani ne bi ni pokušali. To ti moj niche sve govori.
Last edited by isključivi krivac on Tue 6 Feb - 13:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Niche alkar u sridu.fridrih_niche wrote:
Loše nam se piše i sta nam je kapetan bezmudi lopov koji ne postoji na terenu...
;)
Spomenuti uopće nisu problem. Subašić ima iza sebe karijeru kakvu nema vjerojatno nijedan naš golman u novijoj povijesti, nema ni mrlje izvan terena niti je na optuženičkoj klupi, nije ni da se ne može sjetiti, još uvik je prvi golman jednog Monaca.
Strinić nije top klasa, ali nije loš igrača i najbolji kojeg imamo na toj poziciji, slažem se da od Jarnija boljeg nismo imali. Stvar je u tome, ako jedan od spomenute dvojice napravi neku grešku dignut će se pojedinci na noge, drugim igračima se ne gleda. No dobro, na to smo navikli, ništa novo. Najbolji primjer je kad se noj izruguje ozljedi Subašića, a ponovit ću šta sam reka prije, udarac s cca 30 metara u golmanovu desnu stranu gdje Subašić i krene, odbije se od suigrača na livu stranu, ostane na krivoj nozi, svejedno pokuša spasiti gol i pogodi u stativu premda neki golmani ne bi ni pokušali. To ti moj niche sve govori.
Guest- Guest
Apsolutno si u pravu.fridrih_niche wrote:Nema smisla da ista pišemo vise...
:D
Nema. Nekoć se rugalo Subašiću zbog ozljede kolina - na kraju završija na operaciji. Ajde ok, bija je onda igrač Hajduka pa nekako (iako rugati se i ismijavati ozljede-sve govori o pojedincima) a danas se rugaju ozljedi kad je iša spasiti gol iako nimalo nije kriv za njega. Sve govore o sebi.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Noj, pročitaj moj post još jednom i prestani ispravljati
U kojoj strani gola je završila lopta?
Guest- Guest
I strani novinari su smeća. Kako samo mogu?isključivi krivac wrote:Apsolutno si u pravu.fridrih_niche wrote:Nema smisla da ista pišemo vise...
Nema. Nekoć se rugalo Subašiću zbog ozljede kolina - na kraju završija na operaciji. Ajde ok, bija je onda igrač Hajduka pa nekako (iako rugati se i ismijavati ozljede-sve govori o pojedincima) a danas se rugaju ozljedi kad je iša spasiti gol iako nimalo nije kriv za njega. Sve govore o sebi.
Guest- Guest
Tommy R wrote:isključivi krivac wrote:Noj, pročitaj moj post još jednom i prestani ispravljati
Jadni noju, zar je to bitno? Eto di se i kako ti hvataš. Sve ti piše gori u komentar. Bitno je da se lopta odbila od suigrača i promjenila smjer i tako privarila golmana.
Guest- Guest
Dosta novinara su dokazano smeća, jesi li ti pogleda snimku uopće ili samo čitaš naslove?Tommy R wrote:I strani novinari su smeća. Kako samo mogu?isključivi krivac wrote:Apsolutno si u pravu.fridrih_niche wrote:Nema smisla da ista pišemo vise...
Guest- Guest
Zaboravio sam da si ti bio golman. Sigurno si se naprimao takvih golova pa ne vidiš nimalo krivice kod Sube. Vjerojatno nisi ni znao koja ti je desna, a koja lijeva strana.isključivi krivac wrote:Tommy R wrote:isključivi krivac wrote:Noj, pročitaj moj post još jednom i prestani ispravljati
Jadni noju, zar je to bitno? Eto di se i kako ti hvataš. Sve ti piše gori u komentar. Bitno je da se lopta odbila od suigrača i promjenila smjer i tako privarila golmana.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Dosta novinara su dokazano smeća, jesi li ti pogleda snimku uopće ili samo čitaš naslove?Tommy R wrote:I strani novinari su smeća. Kako samo mogu?isključivi krivac wrote:Apsolutno si u pravu.fridrih_niche wrote:Nema smisla da ista pišemo vise...
I jedno i drugo.
Guest- Guest
Tako je,opet o meni.Tommy R wrote:Zaboravio sam da si ti bio golman. Sigurno si se naprimao takvih golova pa ne vidiš nimalo krivice kod Sube. Vjerojatno nisi ni znao koja ti je desna, a koja lijeva strana.isključivi krivac wrote:Tommy R wrote:isključivi krivac wrote:Noj, pročitaj moj post još jednom i prestani ispravljati
Kakav sam bio kao golman, ja opet ostavljam drugima da govore,a sasvim nebitno u raspravi. Amaterski sam se bavio, nikad ozbiljnije.No zato su me trenirali treneri s licencama, bivši profesionalci i dosta sam naučio. Nešto što sam naučio od svih trenera je da golman nikad nije kriv kad lopta od suigrača promjeni smjer.
https://www.dailymotion.com/video/x6dn2xf
Kad se pogleda do kraja iz svih kuteva, sve je jasno.
Btw. ništa ja nisam pobrkao strane (liva -desna) u postu, ti moraš nekad počekati da završim s komentarom a ne skakati na prvu. Ispast ćeš manji noj
Guest- Guest
Baš nikad? Jesi siguran da te trener nije zajebao?isključivi krivac wrote:Tako je,opet o meni.Tommy R wrote:Zaboravio sam da si ti bio golman. Sigurno si se naprimao takvih golova pa ne vidiš nimalo krivice kod Sube. Vjerojatno nisi ni znao koja ti je desna, a koja lijeva strana.isključivi krivac wrote:Tommy R wrote:isključivi krivac wrote:Noj, pročitaj moj post još jednom i prestani ispravljati
Kakav sam bio kao golman, ja opet ostavljam drugima da govore,a sasvim nebitno u raspravi. Amaterski sam se bavio, nikad ozbiljnije.No zato su me trenirali treneri s licencama, bivši profesionalci i dosta sam naučio. Nešto što sam naučio od svih trenera je da golman nikad nije kriv kad lopta od suigrača promjeni smjer.
https://www.dailymotion.com/video/x6dn2xf
Kad se pogleda do kraja iz svih kuteva, sve je jasno.
Btw. ništa ja nisam pobrkao strane (liva -desna) u postu, ti moraš nekad počekati da završim s komentarom a ne skakati na prvu. Ispast ćeš manji noj
Guest- Guest
Mogao je jedan, ne svi.Tommy R wrote:
Baš nikad? Jesi siguran da te trener nije zajebao?
A sad ću ti reči što mi je jedan trener rekao, ti možeš virovati ili ne, a ja se nisam složija s njim. Da je golman kriv jedino da uzme loptu i nabije sam sebi u gol, da je tada kriv, inače da nije nikad. Vidiš, ja se ne slažem s tim jer smatram drugačije. No nijedan mi nije reka za ovu situaciju kad se lopta odbije od suigrača prilikom udarca na gol, promjeni smjer - da je tada kriv golman, već da golman nema nikakvu krivicu.
Na kraju mislim da tu ne triba nitko ništa ni reći, sam vidiš sve.
Jeli udarac u jednu stranu? jeli golman krenija u tu stranu?
Jeli se lopta od suigrača odbila u drugu stranu?
Jeli golman osta na krivoj nozi?
Na sva pitanja je odgovor DA, i tu se nema šta pričati. Samo neznalica, zlobnik ili oboje može Subašića krivi za onaj gol.
Guest- Guest
S tim se ne slažem. Konkretno kod ovog gola, s obzirom na daljinu, snagu udarca i intenzitet promjene pravca dio krivice ide i na Subašića. U karijeri sam nekoliko puta silom prilika stao na gol i znam koliko je nezgodno kad lopta kod udarca promijeni smjer. No, nisu svi slučajevi isti. Nekad golman ne može ništa, nekad može (mora) spasiti. U slučaju Sube većina misli da je trebao bolje.
Guest- Guest
Ako se lopta odbije i ide brzinom puža po golu, a golman zuri u ne znam sunce, naravno da je kriv. Karikiram situaciju, da ne bi bilo zabune i hvatanja za svaku rić.
Ovaj udarac po golu Monaca je bio dovoljno jak. Vjerojatno bi ga Suba obrnaio da nije promjenila smjer. Tko je banio jako dobro zna što se događa kad ostaneš na krivoj nozi, koliko je teško tada braniti lopta koja se odbila na drugu stranu.
No neću više, sve sam reka. Kod mene nema dileme nije kriv niti malo. Nije Subašić svetac, ima kikseva, i ja sam na prvu pomislija da je kriv dok nisam vidija usporenu snimku, no kad sam pogleda vidija sam da nema nikakve krivice.
Ovaj udarac po golu Monaca je bio dovoljno jak. Vjerojatno bi ga Suba obrnaio da nije promjenila smjer. Tko je banio jako dobro zna što se događa kad ostaneš na krivoj nozi, koliko je teško tada braniti lopta koja se odbila na drugu stranu.
No neću više, sve sam reka. Kod mene nema dileme nije kriv niti malo. Nije Subašić svetac, ima kikseva, i ja sam na prvu pomislija da je kriv dok nisam vidija usporenu snimku, no kad sam pogleda vidija sam da nema nikakve krivice.
Guest- Guest
Nema kraja besmislenim potezima Maxa Mirabellija, ali njegov najnoviji potez na Mercatu još jedanput natjerao nas je da si čupamo kosu, stoji u uvodu teksta na talijanskom portalu Calcio Mercato.
Njegov najnoviji potez jest dovođenje Ivana Strinića u Milano, a dolazak često osporavanog hrvatskog beka, podigao je prašinu na Apeninima, kao što njegovo igranje u reprezentaciji često podiže u domovini
Jasno je gdje ovakva politika vodi, takav pristup nogometu krivac je što smo ove sezone doveli Kalinića,“ stoji u tekstu u nastavku kojeg Mirabellija optužuju da je uništio Milan gore od Adriana Gallianija.
Njegov najnoviji potez jest dovođenje Ivana Strinića u Milano, a dolazak često osporavanog hrvatskog beka, podigao je prašinu na Apeninima, kao što njegovo igranje u reprezentaciji često podiže u domovini
Jasno je gdje ovakva politika vodi, takav pristup nogometu krivac je što smo ove sezone doveli Kalinića,“ stoji u tekstu u nastavku kojeg Mirabellija optužuju da je uništio Milan gore od Adriana Gallianija.
Guest- Guest
Page 9 of 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 43