Cijeli Vukovar se ujedinio u akciji pomoći malome Srbinu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cijeli Vukovar se ujedinio u akciji pomoći malome Srbinu
Zato ne pokriva zdravstveno
Početkom januara Vasilije je s roditeljima otputovao u Nemačku, na poznatu kliniku u Flensburgu gde sada čeka operativni zahvat.
Početkom januara Vasilije je s roditeljima otputovao u Nemačku, na poznatu kliniku u Flensburgu gde sada čeka operativni zahvat.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
cijelom vukovaru biljezim +
sanitarni koridor ostaje
sanitarni koridor ostaje
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
lijepo. nadam se da će se momak oporaviti. i da će ovo prenjeti srpske vijesti, da neispadne da ih samo koljemo, mi i lečimo
Guest- Guest
....evo oduska jastrebu...nije sam...bas mi je drago
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Pa čuj... Ti,kao i oni iz 7dnevno,ne samo da čekate neku ružnu vijest,nego takvu vijest potencirate na n-tu,a čak i kad vijest nije uopće bitna od nje pravite slona.vuksadinare wrote:....evo oduska jastrebu...nije sam...bas mi je drago
Tako su u 7dnevno pisali o užasnoj noći pravosl.Badnjaka na Baniji,kod Kostajnice i Dvora,gdje su pomahnitali i pijani četnici vascelu noć pucali iz mitroljeza i mašin-gevera i ometali spokoj ugrožene hrvatske nejači.
Međutim javili su se i neki Hrvati,među kojima i jedan policajac iz Dvora,koji su iznijeli pravo stanje stvari i začepili kljun huškačima.
Istina je da Hrvati i Srbi na tim područjima žive u normalnim odnosima i da ih i jedne i druge jednako pritišće bijeda i neimaština.
Pa i sama činjenica da su u Vukovaru od 98-me pa na ovmo najozbiljniji "incidenti" bili razbijanje ploča i pijančevanje u koloni u Borovu Selu za Badnjak,dovoljno govori.
Odnosi su manje-više dobri i kamo sreće da je i 90-tih sve bilo svedeno na pijano urlikanje uz 3 prsta i pojanje ustaških pjesama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» (Slobo slobodo)Nikolić:'Spomenik Slobi bi nas ujedinio,ali mene nitko ništa ne pita'
» NEMAC KOJI JE ŽIV ZAHVALJUJUĆI MRTVOM SRBINU
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
» Zasto Srbinu ne treba nikad vjerovati?Ovo je dokaz..
» Kraš pred propašću, Pivci ga ipak prepuštaju Srbinu?
» NEMAC KOJI JE ŽIV ZAHVALJUJUĆI MRTVOM SRBINU
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
» Zasto Srbinu ne treba nikad vjerovati?Ovo je dokaz..
» Kraš pred propašću, Pivci ga ipak prepuštaju Srbinu?
Page 2 of 2