Majka prodavala nevinost svoje ćerke (13)
Page 1 of 1
Majka prodavala nevinost svoje ćerke (13)
Irina Gladkik iz Rusije (35) uhapšena je posle pokušaja da proda nevinost svoje 13-godišnje ćerke bogatašu za milion i po rubalja.
Majka, koja kako piše na društvenim medijima radi kao agent za prodaju nekretnina, uhapšena je u zasedi policije zajedno sa svojom prijateljicom.
Irina i njena prijateljica odletele su iz Čeljabinska za Moskvu sa maloletnom devojčicom kako bi prodale njenu nevinost "bogatom klijentu" za milion i po rubalja (19.000 dolara).
Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku koje je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.
"Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša koji bi nam platio za seksualne usluge moje ćerke", rekla je majka.
Irinina 25-godišnja prijateljica rekla je da je cilj putovanja i bio prodaja prava na prvu noć sa devojčicom. Majka i njena prijateljica su uhapšene u jednom restoranu u Moskvi.
Ona nije znala da pregovara sa policijskim službenikom o prodaji ćerkine nevinosti. Čim je uzela novac, majka je uhapšena. Devojčica je zbrinuta nakon što je prevezena u moskovsku bolnicu.
"Irina Gladkik ima i sina. Ona i njena prijateljica zarađuju prodajom sopstvenih tela", rekao je izvor iz policije, iako je Irina zvanično agent za nekretnine.
Ona je takođe bila jedna od takmičarki za Mis u Čeljabinsku.
http://www.kurir.rs/planeta/2979439/audio-sokantan-snimak-uhapsena-majka-priznaje-da-je-pokusala-da-proda-nevinost-svoje-cerke-13
Majka, koja kako piše na društvenim medijima radi kao agent za prodaju nekretnina, uhapšena je u zasedi policije zajedno sa svojom prijateljicom.
Irina i njena prijateljica odletele su iz Čeljabinska za Moskvu sa maloletnom devojčicom kako bi prodale njenu nevinost "bogatom klijentu" za milion i po rubalja (19.000 dolara).
Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku koje je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.
"Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša koji bi nam platio za seksualne usluge moje ćerke", rekla je majka.
Irinina 25-godišnja prijateljica rekla je da je cilj putovanja i bio prodaja prava na prvu noć sa devojčicom. Majka i njena prijateljica su uhapšene u jednom restoranu u Moskvi.
Ona nije znala da pregovara sa policijskim službenikom o prodaji ćerkine nevinosti. Čim je uzela novac, majka je uhapšena. Devojčica je zbrinuta nakon što je prevezena u moskovsku bolnicu.
"Irina Gladkik ima i sina. Ona i njena prijateljica zarađuju prodajom sopstvenih tela", rekao je izvor iz policije, iako je Irina zvanično agent za nekretnine.
Ona je takođe bila jedna od takmičarki za Mis u Čeljabinsku.
http://www.kurir.rs/planeta/2979439/audio-sokantan-snimak-uhapsena-majka-priznaje-da-je-pokusala-da-proda-nevinost-svoje-cerke-13
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Majka prodavala nevinost svoje ćerke (13)
Eh, imao sam ja u susjednoj zgradi sličan primjer, majka kćerku naučila kurvanju i onda zajedno isle u kurcolov za lovu.
Ne znaš koja je bolje izgledala, a kćerku je počela upućivati u zanat kad je maloj bilo 14 godina. Majka se mlada udala i mlada rodila kćerku a bivši muž kad je vidio koga je oženio, digao sidro i razgulio. Shvatio i da kćerki nema vise spasa. Pokupio mladjeg sina i otišao.
Staru sam derao u ratu, mislim staru figurativno, imala je tada 32 godine.
Kćerku joj nisam, a žao mi gorko.
Ne znaš koja je bolje izgledala, a kćerku je počela upućivati u zanat kad je maloj bilo 14 godina. Majka se mlada udala i mlada rodila kćerku a bivši muž kad je vidio koga je oženio, digao sidro i razgulio. Shvatio i da kćerki nema vise spasa. Pokupio mladjeg sina i otišao.
Staru sam derao u ratu, mislim staru figurativno, imala je tada 32 godine.
Kćerku joj nisam, a žao mi gorko.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sto je tu cudno...? Majke na balkanu prodaju kceri sto boljem ponudjacu-ženiku..sto radi ćerine osiguranosti,tu i radi toga,jer ce i njoj koja mrva sa stola pasti..
i to se dugo priprema,sistematski,od malih nogu,,.pokloni,ovo i ono,od normalnog zenskog djeteta se kreira mamina Princeza...kasnije tuka vidi samo lovu i korist,nis drugo..
i to se dugo priprema,sistematski,od malih nogu,,.pokloni,ovo i ono,od normalnog zenskog djeteta se kreira mamina Princeza...kasnije tuka vidi samo lovu i korist,nis drugo..
Guest- Guest
Da, Pismejker, realno je tako.
Majke traze najbolju ponudu, tako da ova vest onda i nije neka vest, jer realno to imas i kod sebe, doduse u malo drugacijem formatu i obliku.
Majke traze najbolju ponudu, tako da ova vest onda i nije neka vest, jer realno to imas i kod sebe, doduse u malo drugacijem formatu i obliku.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Upravo tako..Serbinho-3 wrote:Da, Pismejker, realno je tako.
Guest- Guest
toxic femininity
Moš biti frajer u srednjoj skoli sa nekom rokerskom spikom,i kupiti cure,ali baja,poslije,kad treba curu prevesti autom,platiti ovo i ono,uzeti stan,odvesti curu na more,eeee tu pocinje selekcija...rokeri obicno zavrse kao drifteri u nekom skladistu ili douceni automehanicari...
Guest- Guest
Similar topics
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Mima Simić je oduzela Željki Markić nevinost, a ona nije ni prokrvarila
» Majka zna najbolje
» Zekanović: Sandra Benčić je 2001. prodavala petarde u Zagrebu
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» Mima Simić je oduzela Željki Markić nevinost, a ona nije ni prokrvarila
» Majka zna najbolje
» Zekanović: Sandra Benčić je 2001. prodavala petarde u Zagrebu
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
Page 1 of 1