Ahmedu odobren azil i spojen je s obitelji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ahmedu odobren azil i spojen je s obitelji
https://www.24sata.hr/news/ahmed-u-zagrebu-opet-zagrlio-sinove-nisam-ih-htio-pustiti-557023
Ahmed je 2015. bježeći pred ratom iz Iraka došao u Europu, ostavivši iza sebe obitelj, ženu s djecom. Pokušao je doći do Švedske, i Finske jer su tamo socijalni uvjeti bolji, no vraćen je natrag u hrvatsku gdje mu je konačno odobren azil, te je konačno i njegova obitelj doletjela avionom u Hrvatsku.
Eto vam novi Hrvati
Ahmed je 2015. bježeći pred ratom iz Iraka došao u Europu, ostavivši iza sebe obitelj, ženu s djecom. Pokušao je doći do Švedske, i Finske jer su tamo socijalni uvjeti bolji, no vraćen je natrag u hrvatsku gdje mu je konačno odobren azil, te je konačno i njegova obitelj doletjela avionom u Hrvatsku.
Eto vam novi Hrvati
Guest- Guest
Re: Ahmedu odobren azil i spojen je s obitelji
jel sad moze glasat
Da je barem iz irana, bio bi nam zemo...mrzi online wrote:https://www.24sata.hr/news/ahmed-u-zagrebu-opet-zagrlio-sinove-nisam-ih-htio-pustiti-557023
Eto vam novi Hrvati
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Totenkopf wrote:
Da je barem iz irana, bio bi nam zemo...
na temelju opskurne mitologije i imbecilnih laži o arijevskom podrjetlu hrvata?
potekli od iranaca, a bog kojem se klanjate vam je židov, kralj židovski? INRI?
Guest- Guest
Boli me kiki, dobro zvuči...mrzi online wrote:Totenkopf wrote:
Da je barem iz irana, bio bi nam zemo...
na temelju opskurne mitologije i imbecilnih laži o arijevskom podrjetlu hrvata?
potekli od iranaca, a bog kojem se klanjate vam je židov, kralj židovski? INRI?
T.- Posts : 17594
2014-04-14
uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
Guest- Guest
Muz pobjegao,ostavio zenu i djecu...nes tu nije u redu..bedaki balkanski ratovali,a zene i djeca ostavljali muzeve da ginu...
Guest- Guest
morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
u ZG vidim crne/zamotane 2x mjesecno , ne samo to nego se ljudi jos uvijek okrecu za njima
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
sramotadebotoijusto wrote:morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
u ZG vidim crne/zamotane 2x mjesecno , ne samo to nego se ljudi jos uvijek okrecu za njima
treba uvest u zakon zabranu okretanja mrznje
Last edited by prckov on 20/1/2018, 11:15; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Gdje si ih vidio?!debotoijusto wrote:morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa kazu da prve laste ne cine proljece :D
omni-
2014-04-12
ne morate se brinuti,dok se nisu muski Kozojebi poceli učoporavati u grupe 4-6 komada..kad pocnu,tek tada vam slijede pizdarije..
Guest- Guest
kaja wrote:Gdje si ih vidio?!debotoijusto wrote:morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
jednog na kvatricu i jednog na plakatu neke trci-lazi firme u gajevu
djeca hrlila u skute majkama
2014-04-12
prckov wrote:sramotadebotoijusto wrote:morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
zamisli to , crnca ni za reklamu snimit nac a ti otvoris prozor a oni se griju ispred kante na ulici i dobacuju ti zeni
nepravda stari moj
2014-04-12
vazno je da smo svi istidebotoijusto wrote:prckov wrote:sramotadebotoijusto wrote:morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
zamisli to , crnca ni za reklamu snimit nac a ti otvoris prozor a oni se griju ispred kante na ulici i dobacuju ti zeni
nepravda stari moj
2014-04-19
Eh da su to bar crnci :D, s ovima mogu snimit samo reklamu za nozeve i eksplozivna sredstva, a mozda i kondome s malo maste. Ispricavam se na politickoj nekorektnosti.
omni-
2014-04-12
prckov wrote:vazno je da smo svi istidebotoijusto wrote:prckov wrote:sramotadebotoijusto wrote:morat ces da naucis da zivis s timpismejker wrote:uhhhhh..guzica mi se ospe kad vidim ćamuge i kozojebe..
nepravda stari moj
naravno samo ja nemam crnce u ulici
2014-04-12
to je dobrodebotoijusto wrote:prckov wrote:vazno je da smo svi istidebotoijusto wrote:prckov wrote:sramotadebotoijusto wrote:
morat ces da naucis da zivis s tim
nepravda stari moj
naravno samo ja nemam crnce u ulici
al je zajeb sto ti je u glavi crno
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bosni i Hercegovini odobren uvoz konja u EU
» BiH odobren izvoz pilećeg mesa u EU ( Hrvatsku )
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Odobren uvoz svih vrsta mliječnih proizvoda iz BiH u Hrvatsku
» Brat Krešo ostao dužan 4,3 milijuna eura, kredit nelegalno odobren, pare nestale...
» BiH odobren izvoz pilećeg mesa u EU ( Hrvatsku )
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Odobren uvoz svih vrsta mliječnih proizvoda iz BiH u Hrvatsku
» Brat Krešo ostao dužan 4,3 milijuna eura, kredit nelegalno odobren, pare nestale...
Page 1 of 2