cenzura na zapadu (tema koja nikog ne zanima)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: cenzura na zapadu (tema koja nikog ne zanima)
pod izgovorom o potrebi jednakosti se ogranicavaju slobode. Takode ukljucivost tolerancija raznovrsnost I slicne ljevicarske floskule koje se koriste iskljucivo kao kontrola gradana.
Danasnja jednakost je u stvari bizarna jer sloboda apsolutno ostvaruje uvjete za jednakost I sloboda je svakako vaznija od jednakosti. Prijasnja borba za jednakost je bilo samo u slucaju kad ta jednakost dozvoljavala sirenje sloboda. Za francuske revolucionare npr. zahtjevi za jednakoscu su bili u vezi davanja smisla slobodi, tj prosirenja slobode I na vladare I narod ("robovima i tiranima"). Jednakost se pojavila u 18 vijeku kao sredstvo ostvarenja sloboda a ne radi nekih razlika u pravima I za neke odredene dijelove drustva. Danasnja jednakost u stvari obezvreduje svrhu jebakosti i smisao slobode.
Danasnja jednakost je u stvari bizarna jer sloboda apsolutno ostvaruje uvjete za jednakost I sloboda je svakako vaznija od jednakosti. Prijasnja borba za jednakost je bilo samo u slucaju kad ta jednakost dozvoljavala sirenje sloboda. Za francuske revolucionare npr. zahtjevi za jednakoscu su bili u vezi davanja smisla slobodi, tj prosirenja slobode I na vladare I narod ("robovima i tiranima"). Jednakost se pojavila u 18 vijeku kao sredstvo ostvarenja sloboda a ne radi nekih razlika u pravima I za neke odredene dijelove drustva. Danasnja jednakost u stvari obezvreduje svrhu jebakosti i smisao slobode.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
prckov wrote:a di ce ljevica nego u fasizam
kad ofula komunizam zaglavi u fasizam
U kapitalizmu i fašizmu ne postoji borba za život, naprotiv, život se živi samo zbog borbe. Zbog toga, pacifizam je kolaboracija sa neprijateljem. Građani se pozivaju samo kada treba odigrati ulogu ovce
Poput prckaOvca s naočalama
Pa glumi pametnu ofce
Bilo mi je dovoljno sedam dana na Zapadu kad sam prvi put isao pa da shvatim da je njihova sloboda medija najobicnije sviranje kurcu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tko donosi fasizam?
Mozda picajzle ha .
Donosi onaj
tko izaziva ratove
Stvara velike socijalne razlike
Revidira povijest
Itd ..
Prcko. Jrblo te neznanje
Tko ti glavu nosi
Mozda picajzle ha .
Donosi onaj
tko izaziva ratove
Stvara velike socijalne razlike
Revidira povijest
Itd ..
Prcko. Jrblo te neznanje
Tko ti glavu nosi
zbog cega si glup a ja pametna ?
marcellus wrote:napišem tekst o ničem i pročita ga 20 tisuća ljudi
napišem nešto o bilo kojoj bitnoj temi od iseljavanja do cenzure i niko ne jebe.
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/vjerska-i-cudoredna-policija-u-eu-govor-mrznje-je-nova-rijec-za-blasfemiju-1113364/
O cenzuri znam i sam a iseljavanje je suviše depresivno. Eo sam otvorio da ti se upiše neki plus tamo.
ma kuzim ja, samo oni sa klasicnim liberalima nemaju veze, mogu I ja sebi prilijepit naziv kakv hocu ali nije to to.marcellus wrote:prckov wrote:a cuj liberali, oni sa liberalizmom imaju veze ko biciklo sa svemirskim letovimaprckov wrote:inace dobar tekst
liberali su oni, nisu oni za zabrane nego su oni koji su kontra njih za zabrane pa te kontra treba zabranit, kontaš... filozofija karla poppera i tih likova
Ringo10 wrote:Bilo mi je dovoljno sedam dana na Zapadu kad sam prvi put isao pa da shvatim da je njihova sloboda medija najobicnije sviranje kurcu.
Ja video 1999.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sore idi na podforum seks I vezeSora wrote:prckov wrote:a di ce ljevica nego u fasizam
kad ofula komunizam zaglavi u fasizamU kapitalizmu i fašizmu ne postoji borba za život, naprotiv, život se živi samo zbog borbe. Zbog toga, pacifizam je kolaboracija sa neprijateljem. Građani se pozivaju samo kada treba odigrati ulogu ovce
Poput prcka
Ovca s naočalama
Pa glumi pametnu ofce
sad cu doc
2014-04-19
Mislila da me zoves u podrumprckov wrote:sore idi na podforum seks I vezeSora wrote:prckov wrote:a di ce ljevica nego u fasizam
kad ofula komunizam zaglavi u fasizamU kapitalizmu i fašizmu ne postoji borba za život, naprotiv, život se živi samo zbog borbe. Zbog toga, pacifizam je kolaboracija sa neprijateljem. Građani se pozivaju samo kada treba odigrati ulogu ovce
Poput prcka
Ovca s naočalama
Pa glumi pametnu ofce
sad cu doc
Ijuu ne daj Bog
Ja sam nevina po tom pitanje
Odnosno. Ne vjerujem ti
Nikad vise na to virtualni sex
znam da si se uspalilaSora wrote:Mislila da me zoves u podrumprckov wrote:sore idi na podforum seks I vezeSora wrote:prckov wrote:a di ce ljevica nego u fasizam
Poput prcka
Ovca s naočalama
Pa glumi pametnu ofce
sad cu doc
Ijuu ne daj Bog
Ja sam nevina po tom pitanje
Odnosno. Ne vjerujem ti
Nikad vise na to virtualni sex
2014-04-19
http://www.imdb.com/title/tt1295072/
A Montreal high school student who believes he is the reincarnation of Leon Trotsky starts a revolution against apathy among his fellow students.
ponavljam, za utvrdit koliko je neko drustvo zdravo treba samo vidit je li i koliko je to drustvo slobodno. Sloboda govora, misli i ideja su najvaznija ljudska prava na kojima btw zapadna kultura i pociva. Nista od toga ne smije bit zabranjeno, ili si slobodan ili nisi, a znamo kako neslobodna drustva zavrse. Danas se sloboda govora zabranjuje tako sto se pojedince koji se usude da izadu iz zadanih okvira politicke korektnosti proglasava raznim nazivima (da ih ne nabrajam gade mi se) i posljedicno rusenjem karijere
dzango wrote:Ringo10 wrote:Bilo mi je dovoljno sedam dana na Zapadu kad sam prvi put isao pa da shvatim da je njihova sloboda medija najobicnije sviranje kurcu.
Ja video 1999.
Ja sjedio pred TV-om i jeo kokice.
a da im je sloboda medija sviranje kurcu se slažem, inače ima glede toga jedna psovka iz devedesetih, "dabogda ti kuća bila na CNN-u"
Baš sam i gledao CNN 1999. Inače se naprednjaci se hvale da je Srbija jedina iz regije na listi destinacija koje se moraju obići. Meni nekako ipak dođe da nas CNN nekako zaobiđe. Ne bih da smo na njihovoj listi.marcellus wrote:dzango wrote:Ringo10 wrote:Bilo mi je dovoljno sedam dana na Zapadu kad sam prvi put isao pa da shvatim da je njihova sloboda medija najobicnije sviranje kurcu.
Ja video 1999.
Ja sjedio pred TV-om i jeo kokice.
a da im je sloboda medija sviranje kurcu se slažem, inače ima glede toga jedna psovka iz devedesetih, "dabogda ti kuća bila na CNN-u"
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vjerska i ćudoredna policija u EU: Govor mržnje je nova riječ za blasfemiju
u zadnjih mjesec i sitno dana blokirana na jednom profilu drugi put na 30 dana,
na drugom tri puta.... trenutno kazna od 7 dana
nema vrjeđanja... samo ograđivanje slobode govora, kao smetnju navode slike Gen Praljka .. neke stoje više od mjesec dana a sad im kao smetaju.. nekom debelo ugađaju
nema vrjeđanja... samo ograđivanje slobode govora, kao smetnju navode slike Gen Praljka .. neke stoje više od mjesec dana a sad im kao smetaju.. nekom debelo ugađaju
immortal-
2014-04-16
mortal-joint wrote:Vjerska i ćudoredna policija u EU: Govor mržnje je nova riječ za blasfemiju
treba tužit fejs jer se slikama praljka ne krši niti jedan zakon RH
sta vam znaci sloboda govora na fejsu
glupost
jebo vas fejs twiter i sl
uglavnom ljudi pisu budalestine po drustvenim mrezama a takozvane drustvene mreze se ponasaju kao kruh nas svagdasnji
nemozete bez njih
zaboli me kurac za zabrane na internetu, niti mi smetaju niti ih postujem,
vi ste budale jer im dajete na vaznosti
probajte bez fejsa, testirajte se jel mozete izdrzat
glupost
uglavnom ljudi pisu budalestine po drustvenim mrezama a takozvane drustvene mreze se ponasaju kao kruh nas svagdasnji
nemozete bez njih
nemozete bez njih
mogu ja sam na ruskom vk
Tocno!Leviathan2 wrote:sta vam znaci sloboda govora na fejsu
glupost
nemozete bez njih
I jedini nacin smanjenja njihovog utjecaja je nekoristenje, tj. Ignoriranje.
Kad bismo svi individualno tako krenuli, rezultat bi se pokazao.
2014-04-12
Marcele, dobar ti je članak. Nego, imate li vi njeki brojač na portalu, često mi se dogodi da me njeka automatika samo baci na naslovnicu.
dzango wrote:marcellus wrote:napišem tekst o ničem i pročita ga 20 tisuća ljudi
napišem nešto o bilo kojoj bitnoj temi od iseljavanja do cenzure i niko ne jebe.
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/vjerska-i-cudoredna-policija-u-eu-govor-mrznje-je-nova-rijec-za-blasfemiju-1113364/
O cenzuri znam i sam a iseljavanje je suviše depresivno. Eo sam otvorio da ti se upiše neki plus tamo.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Cenzura?
» cenzura
» Facebook cenzura
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Cenzura?
» cenzura
» Facebook cenzura
Page 2 of 2