cenzura na zapadu (tema koja nikog ne zanima)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
cenzura na zapadu (tema koja nikog ne zanima)
napišem tekst o ničem i pročita ga 20 tisuća ljudi
napišem nešto o bilo kojoj bitnoj temi od iseljavanja do cenzure i niko ne jebe.
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/vjerska-i-cudoredna-policija-u-eu-govor-mrznje-je-nova-rijec-za-blasfemiju-1113364/
napišem nešto o bilo kojoj bitnoj temi od iseljavanja do cenzure i niko ne jebe.
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/vjerska-i-cudoredna-policija-u-eu-govor-mrznje-je-nova-rijec-za-blasfemiju-1113364/
marc , odlican clanak, kapa dole
no kao sto vidis, cim nije o nekoj bezveznoj temi tip ava karabatic partizani ustase branitelji cetnici odmah nitko ne reagira
vidi se koliko su ljudi svjesni sebe i situacije oko sebe
reagiraju na trivijalnosti bez problema
sjebalo ih programiranje
no kao sto vidis, cim nije o nekoj bezveznoj temi tip ava karabatic partizani ustase branitelji cetnici odmah nitko ne reagira
vidi se koliko su ljudi svjesni sebe i situacije oko sebe
reagiraju na trivijalnosti bez problema
sjebalo ih programiranje
ne zanima nikoga centzura u EU, niti u RH niti u Njemačkoj niti u Francuskoj niti u Rusiji, jer te navedene države, su većinu svoje povjesti provele u totaltiranim režimima, gdje su ljudi disciplinirani na poslušnost partiji i cenzuri, nisu se ljudi u Njemačkoj i RH navikli boriti za osobne i ekonomske slobode , kao u USA recimo.. ovdje u RH ti takve tebe nisu prikladno tržište, bolje se držati ustaša i partizana
Guest- Guest
Re: cenzura na zapadu (tema koja nikog ne zanima)
oo, ima i u americi cenzure, nema vise medija koji bi se borili , nekoliko korporacija drzi medije, nema nezavisnihPinochet wrote:ne zanima nikoga centzura u EU, niti u RH niti u Njemačkoj niti u Francuskoj niti u Rusiji, jer te navedene države, su većinu svoje povjesti provele u totaltiranim režimima, gdje su ljudi disciplinirani na poslušnost partiji i cenzuri, nisu se ljudi u Njemačkoj i RH navikli boriti za osobne i ekonomske slobode , kao u USA recimo.. ovdje u RH ti takve tebe nisu prikladno tržište, bolje se držati ustaša i partizana
AfD
veber-
2014-12-30
Pinochet wrote:ne zanima nikoga centzura u EU, niti u RH niti u Njemačkoj niti u Francuskoj niti u Rusiji, jer te navedene države, su većinu svoje povjesti provele u totaltiranim režimima, gdje su ljudi disciplinirani na poslušnost partiji i cenzuri, nisu se ljudi u Njemačkoj i RH navikli boriti za osobne i ekonomske slobode , kao u USA recimo.. ovdje u RH ti takve tebe nisu prikladno tržište, bolje se držati ustaša i partizana
U USA je još gore fejs i je njihov, i cnn i gugle
btw. jutros me fejs banirao bez da su mi naveli ZAŠTO. Rekli su da je moj post izbrisan jer nije bio po pravilima ali nisu citirali ni naveli KOJI post i u kojim pravilima je problem. Kafka jebote. Usput koliko vidim svi moji postovi su na broju.
prvi put su me banirali radi posta koji je bio star jedno tri godine i nije bio na fejsu nego komentar na jutarnjem preko facebook plug ina...
veber wrote:Bolje da smo pivo popili nego kaj piskaraš.
plate me da piskaram ne da sedim s tobom na pivi
Mi nezaposleni možemo na pivomarcellus wrote:veber wrote:Bolje da smo pivo popili nego kaj piskaraš.
plate me da piskaram ne da sedim s tobom na pivi
2014-12-30
marcellus wrote:napišem tekst o ničem i pročita ga 20 tisuća ljudi
orwell ......
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Pročitao jutros,stravično,no nadajmo se kako će se ipak neće doskočiti slobodi govora,kao što se ne može doskočiti niti pirateriji i nelegalnom skidanju sadržaja.marcellus wrote:napišem tekst o ničem i pročita ga 20 tisuća ljudi
Možda će sloboda govora biti po zatvorenim forumima ili nečem sličnom,a oni koji žele necenzuriranu istinu,znat će kako doći do nje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
eto, koliko god je ovaj forum sjeban jos uvijek je svjetlo u tamiסמאל wrote:Pročitao jutros,stravično,no nadajmo se kako će se ipak neće doskočiti slobodi govora,kao što se ne može doskočiti niti pirateriji i nelegalnom skidanju sadržaja.marcellus wrote:napišem tekst o ničem i pročita ga 20 tisuća ljudi
Možda će sloboda govora biti po zatvorenim forumima ili nečem sličnom,a oni koji žele necenzuriranu istinu,znat će kako doći do nje.
Kaj sam Yodi rekao da se vidimo.
Ili kaj sam s Marcovom ženom otišao na cugu. Ona kavu ja coctu
Možda sam krivi recept stavio.
Da mi je želja posexsat se u đamiji.
Kaj sam Yodi rekao da se vidimo.
Ili kaj sam s Marcovom ženom otišao na cugu. Ona kavu ja coctu
Možda sam krivi recept stavio.
2014-12-30
Bilo mi je dovoljno sedam dana na Zapadu kad sam prvi put isao pa da shvatim da je njihova sloboda medija najobicnije sviranje kurcu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a di ce ljevica nego u fasizam
kad ofula komunizam zaglavi u fasizam
kad ofula komunizam zaglavi u fasizam
inace dobar tekst
a cuj liberali, oni sa liberalizmom imaju veze ko biciklo sa svemirskim letovimaprckov wrote:inace dobar tekst
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
normal condition of menkind is tyranny and misery
we escaped into an island of freedom and prosperity
if we do not maintain that island of freedom and prosperity
if we do not maintain the essential features of society which made that freedom and prosperity possible
there isn't a wide range of alternatives, we go to misery and tyranny
to the normal state of mankind.
we escaped into an island of freedom and prosperity
if we do not maintain that island of freedom and prosperity
if we do not maintain the essential features of society which made that freedom and prosperity possible
there isn't a wide range of alternatives, we go to misery and tyranny
to the normal state of mankind.
inace ko je uveo cenzuru prije osim komunista
pa hitler, zidovi su nocu lijepili letke pod prijetnjom smrti da izraze svoje misljenje
macron, markel I may su tri jahaca apokalipse zapada, ostali su pudlice
pa hitler, zidovi su nocu lijepili letke pod prijetnjom smrti da izraze svoje misljenje
macron, markel I may su tri jahaca apokalipse zapada, ostali su pudlice
prckov wrote:a cuj liberali, oni sa liberalizmom imaju veze ko biciklo sa svemirskim letovimaprckov wrote:inace dobar tekst
liberali su oni, nisu oni za zabrane nego su oni koji su kontra njih za zabrane pa te kontra treba zabranit, kontaš... filozofija karla poppera i tih likova
pod izgovorom o potrebi jednakosti se ogranicavaju slobode. Takode ukljucivost tolerancija raznovrsnost I slicne ljevicarske floskule koje se koriste iskljucivo kao kontrola gradana.
Danasnja jednakost je u stvari bizarna jer sloboda apsolutno ostvaruje uvjete za jednakost I sloboda je svakako vaznija od jednakosti. Prijasnja borba za jednakost je bilo samo u slucaju kad ta jednakost dozvoljavala sirenje sloboda. Za francuske revolucionare npr. zahtjevi za jednakoscu su bili u vezi davanja smisla slobodi, tj prosirenja slobode I na vladare I narod ("robovima i tiranima"). Jednakost se pojavila u 18 vijeku kao sredstvo ostvarenja sloboda a ne radi nekih razlika u pravima I za neke odredene dijelove drustva. Danasnja jednakost u stvari obezvreduje svrhu jebakosti i smisao slobode.
Danasnja jednakost je u stvari bizarna jer sloboda apsolutno ostvaruje uvjete za jednakost I sloboda je svakako vaznija od jednakosti. Prijasnja borba za jednakost je bilo samo u slucaju kad ta jednakost dozvoljavala sirenje sloboda. Za francuske revolucionare npr. zahtjevi za jednakoscu su bili u vezi davanja smisla slobodi, tj prosirenja slobode I na vladare I narod ("robovima i tiranima"). Jednakost se pojavila u 18 vijeku kao sredstvo ostvarenja sloboda a ne radi nekih razlika u pravima I za neke odredene dijelove drustva. Danasnja jednakost u stvari obezvreduje svrhu jebakosti i smisao slobode.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Cenzura?
» cenzura
» Facebook cenzura
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» Cenzura?
» cenzura
» Facebook cenzura
Page 1 of 2