Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Imbex tesko optuzio Marcela kao huskaca prijeti mu prijava policiji
uffff..dobar sendvic i caj..
Guest- Guest
Tko nije otišao sam, a nije po volji pravim Hrvatima, deportirat'...debotoijusto wrote:pocele su i deportacije ?
a sve u vrijeme dok vlada 1 glas placa 40 milijuna € za privatne stvari
meee meeee
Koliko bi ih ostalo?
I od čega, bolje rečeno od koga bi živjeli.
Trinity-
2014-04-17
U Jugoslaviju.Leviathan2 wrote:znaci minimalno 1/3 stanovnistva deportirana,RayMabus wrote:Kriminalac je netko tko radi štetu društvu dakle to nije samo pljačkaš koji opljačka zlatarnicu
Ovo da je normalno društvo ona Pusička bi odavno bila deportirana
gdje?
Eroo- Posts : 79064
2016-07-22
moj djeda je davno znao rec pola hrvata pobit pola ostavit..kad ga je moj stari pitao zasto...on je odgovorio..pola su ti izdajice..a to rekao kad 1979 godine kad je hajduk posio 1-0 od partizana..a vidio neke hrvate koje je znao kako skacu od srece..eh da je znao da cemu se rijeci ibistiniti o izdajicama..ma znali su stari ljudi...nista drugacije nije bilo ni u njihovo vrijeme
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
..da kad je hajduk popusio od partizana a par smradova nazovi hrvatskih veselilo sevuksadinare wrote:moj djeda je davno znao rec pola hrvata pobit pola ostavit..kad ga je moj stari pitao zasto...on je odgovorio..pola su ti izdajice..a to rekao kad 1979 godine kad je hajduk posio 1-0 od partizana..a vidio neke hrvate koje je znao kako skacu od srece..eh da je znao da cemu se rijeci ibistiniti o izdajicama..ma znali su stari ljudi...nista drugacije nije bilo ni u njihovo vrijeme
2015-09-08
izdajnici su najvecim dijelom materijalisti..i ne nuzno financijski
2015-09-08
Ja ne bih nikoga ubila, uhljebima samo uskratit novčanu pomoć.vuksadinare wrote:moj djeda je davno znao rec pola hrvata pobit pola ostavit..kad ga je moj stari pitao zasto...on je odgovorio..pola su ti izdajice..a to rekao kad 1979 godine kad je hajduk posio 1-0 od partizana..a vidio neke hrvate koje je znao kako skacu od srece..eh da je znao da cemu se rijeci ibistiniti o izdajicama..ma znali su stari ljudi...nista drugacije nije bilo ni u njihovo vrijeme
Pa tko preživi, preživi.
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Brutalna kolumna Marcela Holjevca:Jugići zašto vam je teško prihvatiti da je vaša država bila smeće
» Petrov teško optužio HDZ-ovce da su političke prostitutke(uz HNS)
» Pernar teško optužio HDZ:Recite zašto ste ubijali HOS-ovce
» Brat Vesne Pusić, Zoran teško optužio Hasanbegovića i Predsjednicu RH
» Fred Matić teško optužio predsjedništvo SDP-a:I čuvari srpskog logora su bolji od Predsjedništva SDP-a
» Petrov teško optužio HDZ-ovce da su političke prostitutke(uz HNS)
» Pernar teško optužio HDZ:Recite zašto ste ubijali HOS-ovce
» Brat Vesne Pusić, Zoran teško optužio Hasanbegovića i Predsjednicu RH
» Fred Matić teško optužio predsjedništvo SDP-a:I čuvari srpskog logora su bolji od Predsjedništva SDP-a
Page 4 of 4