Gordan Duhaček - Naravno da je Tuđman bio uključen u UZP prema BiH
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Gordan Duhaček - Naravno da je Tuđman bio uključen u UZP prema BiH
Naravno da je Tuđman bio uključen u udruženi zločinački pothvat prema BiH
http://www.index.hr/vijesti/clanak/naravno-da-je-tudjman-bio-ukljucen-u-udruzeni-zlocinacki-pothvat-prema-bih/1010559.aspx
Guest- Guest
Re: Gordan Duhaček - Naravno da je Tuđman bio uključen u UZP prema BiH
Gordan Duhaček: Moja prednost je što sam peder
Gordan Duhaček, 29-godišnji Sarajlija, izdao je prije nekoliko tjedana svoj roman prvijenac nazvan “Destruktivna kritika i druge pederske priče” u kojoj je opisano odrastanje mladog homoseksualca krajem trusnih 90-ih i početkom 2000-ih na Balkanu, ali i u liberalnom Beču.
Duhačekovu knjigu izdala je udruga Domino iza koje stoji Queer Zagreb, nevladina, nestranačka i neprofitna udruga koja radi na osvješćivanju queer identiteta u regiji.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/kultura/clanak/id/78140/gordan-duhacek-moja-prednost-je-sto-sam-peder
Guest- Guest
Koga brige šta taj i ostalih osam miljardi debila misli
NATO se upravo raspala šema da se mogu osloniti na hrvate u os bih ako dođe do nekakvog sukoba u bosni
NATO se upravo raspala šema da se mogu osloniti na hrvate u os bih ako dođe do nekakvog sukoba u bosni
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Tu je uvijek dragi nam konjusarski Zagreb da uleti gdje god mu gazde narede.RayMabus wrote:Koga brige šta taj i ostalih osam miljardi debila misli
Sve je ovo sad galama kao reakcija a za sedam dana sve ce biti po starom, mislim sto se zvanicnog Agrama tice.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovu nakupinu sala bi mi se gadilo i trisnuti...
darth_vader-
2014-04-17
ovaj gordan zadnjih tjedan dana non stop laje protiv RH i generala.. nitko drugi na indexu osim njega.
Guest- Guest
S.Praljak je pravi pagan, .. da je više takvih ljudi, nebi svakakvi degenrici danas lajali. a ne kako je asila rekao, sada će oni vrtiti krunice i ostala sranja dok miševi će se sprdati sa njima
600 000 novih branitelja će biti sretno sa par milijardi kn novih privilegija i neće se mrdati niti buniti
600 000 novih branitelja će biti sretno sa par milijardi kn novih privilegija i neće se mrdati niti buniti
Guest- Guest
MA kara ga neki crnac mudžahedin sto posto ...Pinochet wrote:ovaj gordan zadnjih tjedan dana non stop laje protiv RH i generala.. nitko drugi na indexu osim njega.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...porucio im je rojs...sto ste uzivali uzivali ste...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
normalno da peder mrzi sve što je normalno...
....sve to na kamaru...i ciao djaci..marcellus wrote:normalno da peder mrzi sve što je normalno...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Ono što je meni bilo super u počecima mog pederluka jest to koliko se mogućnosti odjednom otvorilo.
Cijeli život živiš u svijetu heteroseksualaca i onda otkriješ jedan potpuno novi svijet, kao što bi otkrivao neki novi i veliki svijet i da se sad preselim u Latinsku Ameriku. Za mene je biti peder prednost, jer imaš priliku iskusiti bogatiji i raznolik život.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/kultura/clanak/id/78140/gordan-duhacek-moja-prednost-je-sto-sam-peder
Cijeli život živiš u svijetu heteroseksualaca i onda otkriješ jedan potpuno novi svijet, kao što bi otkrivao neki novi i veliki svijet i da se sad preselim u Latinsku Ameriku. Za mene je biti peder prednost, jer imaš priliku iskusiti bogatiji i raznolik život.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ono što je meni bilo super u počecima mog pederluka jest to koliko se mogućnosti odjednom otvorilo.
to samo potvrđuje da je homoseksualnost izbor a ne urođeno stanje
Guest- Guest
Lik je baš "navalio" zadnjih nekoliko dana. Malo je licemjerno od njega s obzirom da mu svijevremeno niš nije smetalo kad je bosanac trebao dobiti RH papire.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Lik je baš "navalio" zadnjih nekoliko dana. Malo je licemjerno od njega s obzirom da mu svijevremeno niš nije smetalo kad je bosanac trebao dobiti RH papire.
nijedno dobro djelo neće proći nekažnjeno
Guest- Guest
pa da,
napali ste i bh srbe u bosni, eejjjj, na teritoriji suverene bosne !
tudjman agresor !
tudjman agresor !
Guest- Guest
Dosadan si, nisam ti to jučer tija spomenit ali vidim da ne odustaješpizzon wrote:pa da,
tudjman agresor !
Imaš ti još presudu Frank Simatović i Jovica Stanišić
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pizzon wrote:pa da,
tudjman agresor !
Ako se ne varam lik je bio u Sarajevu dok su ga Srbi držali u okruženju i uništavali i nije se nešto bunio kad je dobio papire za RH a Tuđman je bio na vlasti. Da je bio karakter ostao bi u Sarajevu.
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:Dosadan si, nisam ti to jučer tija spomenit ali vidim da ne odustaješpizzon wrote:pa da,
tudjman agresor !
Imaš ti još presudu Frank Simatović i Jovica Stanišić
kad su oni osudjeni ??
to ne postoji
Last edited by pizzon on 30/11/2017, 09:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
mamin sin wrote:catabbath wrote:Lik je baš "navalio" zadnjih nekoliko dana. Malo je licemjerno od njega s obzirom da mu svijevremeno niš nije smetalo kad je bosanac trebao dobiti RH papire.
nijedno dobro djelo neće proći nekažnjeno
Ima ona narodna koja kaže pomozi sirotu na svoju sramotu.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gordan Duhaček u fokusu Dražena Travaša
» Gordan Duhaček : Ako padne Francuska pada i Europa
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Gordan Duhaček : Ako padne Francuska pada i Europa
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
Page 1 of 4