Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
sad će uprava dovesti ibru i raja će pasti u delirijum kao i kad je cernat drugi put dolazio u hajduk, a pola godine iza toga kad dinamo pobjegne na 20 bodova opet rekonstrukcija.
odu li kalinić i sušić, a vjerojatno hoće, hajduk sigurno neće biti jači na jesen.
vidim listu igrača za više od pola momčadi i svi dolaze iz slabijih klubova u svojim ligama i sve to treba ukomponirati u 30 dana da igra nekakav nogomet. i još hajdukova dica trebaju dobiti poneko mjesto u momčadi.
bit će veselo u hajduku ovog ljeta...
odu li kalinić i sušić, a vjerojatno hoće, hajduk sigurno neće biti jači na jesen.
vidim listu igrača za više od pola momčadi i svi dolaze iz slabijih klubova u svojim ligama i sve to treba ukomponirati u 30 dana da igra nekakav nogomet. i još hajdukova dica trebaju dobiti poneko mjesto u momčadi.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Ibričić? Ja bi ga doveo, izgubiti nemaš što, možeš dobiti. Može li Ibričić pružiti one igre od prije ne znam, ali isto tako on ima 30 godina i nije sad starac. Pošto dolazi mukte, nemaš puno gubitka, s tim da dobro dođe neki iskusan igrač. Ja bi ga, nakon prodaje Balića doveo i ovu zimu...sitting_bull wrote:sad će uprava dovesti ibru i raja će pasti u delirijum kao i kad je cernat drugi put dolazio u hajduk, a pola godine iza toga kad dinamo pobjegne na 20 bodova opet rekonstrukcija.
Ode li Kalinić ili Sušić Hajduk će potrošiti više novca na igrače, točnije uložit će se više u odštetu. Vrlo vjerovatno, tako da jačina Hajduk će biti ovisna i tome kako će ulazni/izlazni transferi proći. Ne triba otkrivati toplu vodu, vrlo jednostavno...
Što s tiće liste koja se vrti po medijma, pusti to... Vrti se i piše sve i svašta oduvik, i spominju svakojaka imena...
Guest- Guest
Ponavljam za one koji neznaju čitati, pisati ili ne razumiju, a ovo posljednje, neznam zašto, uopće me ne čudi. Dakle:
Da, priča sam da bez love nema ništa i opet ću ti reći, sve dok ne shvatiš, da bez love nema ništa. Naravno, svatko normalan je shvatio što sam napisao. BEZ LOVE NEĆEŠ NAPRAVITI KLUB KOJI ĆE OSVAJATI TROFEJE, a navijač Hajduka, pravi navijač Hajduka, a ne takvi k'o ti, ŽELI TROFEJE i ne zadovoljava se mrvicama i ovakvim stanjem gdje Hajduk redovito sezonu završava sa 20-30 bodova minusa iza prvaka.
Hajduk će i ovakav kakav je, bez love uvijek u Hrvatskoj biti 3. ili 4. i ući u kvalifikacije za EL i to iz jednog jedinog razloga, jer je ostali imaju još manje. Ali ovakav kakav je, BEZ LOVE, nikada neće biti ozbiljan konkurent Dinamu, a ni Rijeci. O tome sam govorio onda, a ponavljam ti i sada, a ako treba budem ti i nacrtao.
SVE OSTALO SU LAMENTIRANJA I KOPRCANJA GLUPOG DALMATINCA. Amen.
Da, priča sam da bez love nema ništa i opet ću ti reći, sve dok ne shvatiš, da bez love nema ništa. Naravno, svatko normalan je shvatio što sam napisao. BEZ LOVE NEĆEŠ NAPRAVITI KLUB KOJI ĆE OSVAJATI TROFEJE, a navijač Hajduka, pravi navijač Hajduka, a ne takvi k'o ti, ŽELI TROFEJE i ne zadovoljava se mrvicama i ovakvim stanjem gdje Hajduk redovito sezonu završava sa 20-30 bodova minusa iza prvaka.
Hajduk će i ovakav kakav je, bez love uvijek u Hrvatskoj biti 3. ili 4. i ući u kvalifikacije za EL i to iz jednog jedinog razloga, jer je ostali imaju još manje. Ali ovakav kakav je, BEZ LOVE, nikada neće biti ozbiljan konkurent Dinamu, a ni Rijeci. O tome sam govorio onda, a ponavljam ti i sada, a ako treba budem ti i nacrtao.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ponavljam za one koji neznaju čitati, pisati ili ne razumiju, a ovo posljednje, neznam zašto, uopće me ne čudi. Dakle:
Ajde tupsone, svima je dobro poznat tvoj standardni spin i izokretanje. Ja se nisam osvrnija na to što Hajduk može i koliko može s koliko love, već na tvoju GLUPU konstataciju da Branco ne može biti sportski direktor.
Naravno da uvijek vrijedi ona:"koliko para toliko muzike", a na ljudima u klubu je da osiguraju što je više moguće para u uvjetima kojima rade. I Branco ko sportski direktor je tu isto s zadatkom da osigura klubu više novca u budućnosti, kvalitetnom i pametnom prodajom/kupovinom igrača (koliko će biti uspješan vrijeme će pokazati, ali sigurno ima reference i iskustva). I to je sva priča, tupsone...
Guest- Guest
Po posljednji put ponavljam za one koji neznaju čitati, pisati ili ne razumiju, a ovo posljednje, neznam zašto, uopće me ne čudi. Dakle:
Onako usput : NIGDJE nisam napisao da Branco nemože biti sportski direktor Hajduka, već DA BEZ LOVE NEMOŽE BITI DOBAR SPORTSKI DIREKTOR, jer to je radno mjesto u klubu koje ISKLJUČIVO ovisi o lovi koja mu je na raspolaganju. Naravno, ako želiš imati klub koji će osvajati trofeje, a ne klub koji će se zadovoljavati plasmanom od 3. do 5. mjesta na tablici. Uostalom, kad pogledamo malo tablicu HNL-a, klubovi su poredani točno tako kol'ko koji love ima.
Onako usput : NIGDJE nisam napisao da Branco nemože biti sportski direktor Hajduka, već DA BEZ LOVE NEMOŽE BITI DOBAR SPORTSKI DIREKTOR, jer to je radno mjesto u klubu koje ISKLJUČIVO ovisi o lovi koja mu je na raspolaganju. Naravno, ako želiš imati klub koji će osvajati trofeje, a ne klub koji će se zadovoljavati plasmanom od 3. do 5. mjesta na tablici. Uostalom, kad pogledamo malo tablicu HNL-a, klubovi su poredani točno tako kol'ko koji love ima.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:
Dobar rad se ne ocjenjuje s činjenicom koliko je love dobio na raspolaganju, nego s činjenicom koliko je dobro radio u uvjetima koje je imao, u budžetu koji je dobio na raspolaganje. Tu sva priča počinje i prestaje, natrkeljao si stotinu riječi gluposti bez veze...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Je, upravo zato kaj je lova nebitna i Mourinho i Guardiolla prije nego što potpišu ugovor sa bilo kojim klubom traže da im se osigura bar 200 mil. eura da si slože igračku križaljku kakvu žele. Glupane glupi preglupi.
Zeko-
2015-08-26
U Hajduku razmišljaju o dovođenju Ivice Olića (36), bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, koji je pri kraju svoje karijere. Ideja postoji na Poljudu, a treba vidjeti koliko je to realno i blizu realizacije.
Sad bi mogao. Neće se nikog vozati u gepeku.muckodjubre wrote:U Hajduku razmišljaju o dovođenju Ivice Olića (36), bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, koji je pri kraju svoje karijere. Ideja postoji na Poljudu, a treba vidjeti koliko je to realno i blizu realizacije.
Guest- Guest
Zeko wrote:Je, upravo zato kaj je lova nebitna i Mourinho i Guardiolla prije nego što potpišu ugovor sa bilo kojim klubom traže da im se osigura bar 200 mil. eura da si slože igračku križaljku kakvu žele. Glupane glupi preglupi.
Jebote... Nevjerovatno je koliko si ti glup...
Eto, zadnji put na ovu temu jer nemam volje glupanu isto ponavljati sto puta. Nisam nigdi napisa da je lova nebitna idiote glupi, nego sam prićao o radu, da može napraviti uspjeh i u manjim sredinama, s manjom lovom. Mourinho ili Gardiolla su treneri/menađeri koji dolaze raditi u klubove koji se bore za naviše pozicije, koji se bore za to da postanu najbolji klubovi na svijetu. Idiote, imaš mali miljun klubova koji nemaju ni približnu lovu koliku imaju ti klubovi, imaš mali miljun klubova s ograničenim financijama, pa opet netko tamo radi, netko nešto napravi, netko bude uspješan.
Daj se stani više blamirati, u prvom redu ostavi se praćenja sporta i nogometa. Tebi je trener nebitan u toj priči, pa daj odi pratiti balet jebo te led glupog...
Guest- Guest
Ti izgleda i pratiš samo i isključivo balet pa zato i jesi takav glupi preglupi glupan za nogomet. Ako ti misliš da je za Hajduk, kao manjoj sredini koju tu spominješ, uspjeh osvajanje 3. mjesta u HNL-u, OK. No, ovdje je očigledno da ti uopće ne razumiješ o čemu ja govorim. Poanta je u tome da možeš u Hajduk postaviti za sportskog direktora i tog Branca i onog šveđanina i Vučevića, pa čak i tebe koji se ni kurca u nogomet ne razumiješ, ali ako nemaš lovu rezultati će biti približno jednaki. Ja govorim da bez love NEMA TROFEJA, a ne da nema osvajanja 3. mjesta u HNL-u. A Hajduk bi u Hrvatskoj trebao biti klub koji valjda teži k osvajanju trofeja. Pička mu materina, zakaj si tolko glup pa ne razumiješ jedan običan post u kojem sam sve napisao i sad tu raspravljaš tjedan dana o nečemu o čemu ja uopće ni slova nisam napisao ? Dakle, stvarno po posljednji put i ova tema je za mene završena : Bez love za drastično osvježenje igračke križaljke, Hajduk za sportskog direktora može postaviti i dragog boga, za trenera Mourinha ili Guardiollu ili Ancelottija i rezultati će biti približno isti k'o sa Vučevićem i Burićem ili ovim alpskim srbinom na tim mjestima. Amen.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ti izgleda i pratiš samo i isključivo balet pa zato i jesi takav glupi preglupi glupan za nogomet. Ako ti misliš da je za Hajduk, kao manjoj sredini koju tu spominješ, uspjeh osvajanje 3. mjesta u HNL-u, OK. No, ovdje je očigledno da ti uopće ne razumiješ o čemu ja govorim. Poanta je u tome da možeš u Hajduk postaviti za sportskog direktora i tog Branca i onog šveđanina i Vučevića, pa čak i tebe koji se ni kurca u nogomet ne razumiješ, ali ako nemaš lovu rezultati će biti približno jednaki. Ja govorim da bez love NEMA TROFEJA, a ne da nema osvajanja 3. mjesta u HNL-u. A Hajduk bi u Hrvatskoj trebao biti klub koji valjda teži k osvajanju trofeja. Pička mu materina, zakaj si tolko glup pa ne razumiješ jedan običan post u kojem sam sve napisao i sad tu raspravljaš tjedan dana o nečemu o čemu ja uopće ni slova nisam napisao ? Dakle, stvarno po posljednji put i ova tema je za mene završena : Bez love za drastično osvježenje igračke križaljke, Hajduk za sportskog direktora može postaviti i dragog boga, za trenera Mourinha ili Guardiollu ili Ancelottija i rezultati će biti približno isti k'o sa Vučevićem i Burićem ili ovim alpskim srbinom na tim mjestima. Amen.
Eto opet pokazuješ koliko si glup. Naravno da nije isto ko ti je sportski direktor, bez obzira na budžet. Imaš dosta primjera gdje su neki ljudi s manjim budžetom i s dosta manje love napravili više nego nego neki koji su radili u boljim uvjetima. A ti cilo vrime pričaš o toma kako Hajduku nije uspjeh 3 mjesto, i kao meni stavljaš u usta da sam to rekao i da tomislim. Pa jebo le led glupog i retardiranog, nigdje ja to nisam napisao, ja samo pišem da je itekako bitno tko je trener, ko je sportski direktor bez obzira na uvjete i lovu jer treba težiti tome da izvućeš maksimum od onoga što imaš, a maksimum će prije izvući netko tko je bolji, stručniji, profesionalniji, nego bilo tko...
Guest- Guest
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Bar malo jasno ?
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Jasnije ?
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Polujasno ?
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Jasno više od 50 % ?
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Jasno iznad 50 % ?
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Jasno ?
AKO SAD NIJE JASNO O ČEMU JA GOVORIM CIJELO VRIJEME, NIKADA NEĆE NI BITI. Opet ponavljam, neznam zakaj me to uopće ne čudi. I sad bi stvarno bilo dosta o tome, jer djeca u vrtiću bi to već shvatila. Pa pa.
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Jasno više od 50 % ?
Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Jasno iznad 50 % ?
AKO SAD NIJE JASNO O ČEMU JA GOVORIM CIJELO VRIJEME, NIKADA NEĆE NI BITI. Opet ponavljam, neznam zakaj me to uopće ne čudi. I sad bi stvarno bilo dosta o tome, jer djeca u vrtiću bi to već shvatila. Pa pa.
Zeko-
2015-08-26
sad će torcida, naš hajduk i uprava hajduka u proceduru zakon po kojem je i treće mjesto jednako tituli prvaka.
ako ne uspiju, onda će još 10-tak godina gutati prašinu iza moćnog plavog stroja za štancanje titula...
ako ne uspiju, onda će još 10-tak godina gutati prašinu iza moćnog plavog stroja za štancanje titula...
sitting_bull-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:Vracaju se dica (ibro, ola...)
ola neće, obećao se nekim česima.
ibro bi, al ga pušioničar neće...
sitting_bull-
2015-09-28
Ibro bi došao jer više nigdje ne može igrat osim možda u Hajduku. Ko i Olić.
Guest- Guest
Ibro i Ola su pravi put ka stvaranju mladih igrača koje će hajdučić kasnije prodati i zaraditi lovu kako bi izašao iz svoje financijske katastrofe.
Zeko-
2015-08-26
Idiote, ti ne tvrdiš samo to, ti tvrdiš da je bez love svejedno tko će biti sportski direktor što je samo jedna u nizu tvojih gluparija. I nije samo bitno kakav će Hajduk biti ovu sezonu što dolazi, nego i budućnost. Ako imaš budžet, ajmo reći 500 tisuća eura za pojačanja u sezoni, pa u 2 sezone dovedeš 10 igrača od kojih 4 igrača kasnije prodaš za par miljuna eura, nije isto kao i da nikog ne prodaš od tih 10 (ovo figurativno govorim o brojkama, poanta je jasna onome tko ima bar dva zrna soli u glavi). Naravno, glup kako i koliko jesi nećeš razumiti što sam napisao, rekao bi ti brend Šuker ne razumiješ kako stvari hodaju , ali uglavnom da ponovim: itekako je BITNO tko je sportski direktor i trener bez obzira na to koliko love imaš na raspolaganju. To tebi nikak nije jasno, niti bude, vrlo jednostavno jer si glup ko stup...Zeko wrote:Ja samo ponizno tvrdim da BEZ LOVE NEMA boljeg od 3. mjesta. - Bar malo jasno ?
2016-04-07
Najbolje da stave 11 kadeta i to je to... Na izlogu su...Zeko wrote:Ibro i Ola su pravi put ka stvaranju mladih igrača koje će hajdučić kasnije prodati i zaraditi lovu kako bi izašao iz svoje financijske katastrofe.
Treba dovesti 2-3 iskusnija igrača ako se može, jer iskustvo uvijek dobro dođe mladima. Olić je već prije našao klub tako da je tu priča gotova, za Ibričića sam reka da bi ga doveo jer je iskusan igrač koji može pomoći, a nemaš što izgubiti jer će ti doći besplatno i neće imati neku veliku plaču...
2016-04-07
sitting_bull wrote:
2016-04-07
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50