Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
to ovaj?kuracodigraca wrote:http://sportske.jutarnji.hr/bivsi-ministar-trazi-svoju-veliku-priliku--spreman-sam-izaci-iz-sdp-a-i-sabora-kako-bih-postao-predsjednik-hajduka--/1573551/
Nedavno je pisalo u Jutarnjem da je ozbiljan kandidat za presjednika Hajduka jedan direktor u Splitskoj banci. Ne bi bilo ništa čudno da on nije veliki navijač Dinama i da ne hoda s Pjacinom sestrom, ali su ubrzo maknuli članak.
Guest- Guest
Da prodaju pol Splita nemaju za Pjacu...inače kad sam vidio članak ja sam to isto rekao da bude odveo šogija sa sobom u Hajduk.kuracodigraca wrote:možda hajduk kupi pjacu za 20 milja
Guest- Guest
Hajduka triba ugasit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Šteta samo što ovaj forum, kao i onaj prije ne predstavlja apsolutno ništa u medijskom i svakom drugom pogledu. tko ovo čita, nas par koji tu pišemo i to je to. Šteta, ovo treba reklamirati, kakav N+, index, SN... Tu se genijalci, makar ko alternativa news baru...Zeko wrote:Ovaj forum, a i onaj stari dok je radil kak' treba tj. dok nije bilo onih modova i admina koji su ga razjebali.
Guest- Guest
Naravno da je slavio. Opet ću ponoviti, pa uzeo je kup u močvari gdje se svašta radi i gdje su neki privilegirani,a ti se boriš protiv toga. Slaviti nešto, a da sudjeluješ u stvaranju te močvare bila sramota... Ovako... I Dinamo je slavio naslov 82, kaj ne?sat2 wrote:
Ne samo nagradu ... Hajduk je bez problema uzeo kup i slavio ga iako se radi o močvari ...
Guest- Guest
Je, ali FSJ tada nitko nije nazivao močvarom. Ali opet, bilo je gušt lopovima poput Zvezde, Partizana i Hajduka uzeti pokoje prvenstvo ili kup.
Zeko-
2015-08-26
ne valja kad su nas krali, ne valja kad mi krademoBraćala wrote:jadan mali dinamo, svi su bili protiv njih...
ja sam uvijek za ovu drugu opciju jer kod nas samo te dvije opcije i imaš
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://dalmatinskiportal.hr/sport/u-splitu-osvanula-poruka-hajdukovcima/12421
2015-08-19
dobro su se sjetili na kraju sezone
Dobili su plaće nakon 6 mjeseci, morali su to proslaviti.kuracodigraca wrote:mamić je napio bile tiče
Zeko-
2015-08-26
možda je mamić opet kupio nekog andrijaševićaZeko wrote:Dobili su plaće nakon 6 mjeseci, morali su to proslaviti.kuracodigraca wrote:mamić je napio bile tiče
2015-08-19
Naravno da ne valja ni jedno ni drugo. Vidiš ja ne biram ni jednu opciju od te dvije, a kod nas imaš takve opcije samo zato jer imaš HNS kakav imaš, način biranja počevši od županijskih saveza, te tipove poput Mamića, Šuprahe, Širića i sličnih. Kad ja pišem da to treba u korjenu promjeniti, e onda ćeš se javiti ti i još par tvojih drugara s pričom da najbolje da Torcida bira ljude koji će voditi HNS (naravno, da bi se na ironičan način isprdalo ono što ja pišem vodeći se onom: "kaj ovaj sere, dobro je ovako" ). Kako bilo ti biraš, izabrao si, uživaj - danas je proslava na vručem gostovanju....kuracodigraca wrote:ne valja kad su nas krali, ne valja kad mi krademoBraćala wrote:jadan mali dinamo, svi su bili protiv njih...
ja sam uvijek za ovu drugu opciju jer kod nas samo te dvije opcije i imaš
Guest- Guest
Sve plače su isplačene još prije misec ipo-dva dana...Zeko wrote:
Dobili su plaće nakon 6 mjeseci, morali su to proslaviti.
Btw, što je ovoga tiće boli me kurac tko je bio vani(nekima je sezona i završena). Sušić je zaslužio izaći i napiti se ko majka, a nekima bi bilo bolje da se zavuču u mišju rupu i ne izlaze do priprema (čitaj Milić)...
Guest- Guest
vratite štimčeve, grgićeve i vidoševićeve (osvjedočeni lopovi, uhljebi i kriminalci) trofeje pa možemo onda pričati
2015-08-19
Ko je sve radija u hr nogometu i povijest hns-a, trebalo bi svi vratiti sve trofeje osim možda Hajduk ono prvo 92-e... Kako bilo, ti ljudi koje si spomenuo kakvi jesu da jesu, ipak nikad nisu imali neku značajniju ulogu u HNS-u, osim Vidoševića čini mi se kad nije bio u Hajduku...kuracodigraca wrote:vratite štimčeve, grgićeve i vidoševićeve (osvjedočeni lopovi, uhljebi i kriminalci) trofeje pa možemo onda pričati
Na kraju priče, ja nisam u onom postu priča o prošlosti, priča sam o budućnosti. Mogu se poništiti sve prvenstva i uzeti svi trofeji, ali to je opet na kraju prošlo svršeno vrijeme koje se ne može vratiti. Priča sam o budućnosti i o promjenama koje bi se trebale dogoditi. O tome možemo pričati, a ti si po tom pitanju svoje rekao. Tebi je ovako dobro i biraš tu opciju, ko što sam rekao danas proslava - uživaj...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50