ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 22 Empty Re: Hajduk Split

Post by darth_vader 24/4/2016, 20:08

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Zeko 25/4/2016, 10:11

Tommy Ramone wrote:
Zeko wrote:.
kuracodigraca wrote:
Zeko wrote: kaj ništ drugo nezna, osim trčat, nabije glavu među noge i gas. 
znači ko i vlašić  :)
Bogami, tu su negdje. Ma iz nijednoga od njih dvojice nikad nebude neki extra igrač, Zapamti kaj ti velim. Danas ti moraš moći trčat, ali moraš znati i s loptom, nešto slično ko Luka Modrić :^0  Ovi dva su s loptom jako tanki.
Evo opet znalca koji nije nogomet igrao ni na play stationu. Koja budaletina, Bože dragi, da citiram Ničea, osjećam susramlje koliko si glup.
Ti nisi play station ni vidio, sramoto ovog foruma.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 25/4/2016, 10:14

nowitzki wrote:Smijesan podatak, zato i pisem....jedan hajduk da rijeku ne pobjedi 4 godine, a za ovu drugu mocvaricu ima vremena, sve smo blize, jos kad keku muda narastu pada i dinamo....step by step
Kad na pimpeku nokat naraste.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 25/4/2016, 11:28

:)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 13:48

kuracodigraca wrote:čisti penal nije sviran za hajduk. kaj nije dinamu u interesu da rijeka izgubi. hns pederi  :)

Zato jer Dinamu to niej potrebno... Osvojit će naslov i bez toga...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 13:50

nowitzki wrote:Cini mi se da nasi igraci nemaju volje za zivotom, unatoc ne sviranom penalu za hajduk i dalje dovoljno za pobjedu...15 utakmica zaredom hajduk nije dobio rijeku....ilitiga 4 godine

A bilo je tu svega, od penala 20 metara izvan 16-ca, do jučer ne sviranog penala koji se vidija doli s rive...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/4/2016, 13:56

što će se prije desiti: da hajduk pobjedi rijeku ili lokomotiva dinama?

Hajduk Split - Page 22 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 22 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 22 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 25/4/2016, 14:01

amper1950 wrote:
nowitzki wrote:Cini mi se da nasi igraci nemaju volje za zivotom, unatoc ne sviranom penalu za hajduk i dalje dovoljno za pobjedu...15 utakmica zaredom hajduk nije dobio rijeku....ilitiga 4 godine

A bilo je tu svega, od penala 20 metara izvan 16-ca, do jučer ne sviranog penala koji se vidija doli s rive...  :)
čemu riskirati. ja bih ga svirao i dao crveni :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 25/4/2016, 14:01

muckodjubre wrote:što će se prije desiti: da hajduk pobjedi rijeku ili lokomotiva dinama?
mi možda loksi i pustimo  ;)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 14:13

kuracodigraca wrote:
amper1950 wrote:

čemu riskirati. ja bih ga svirao i dao crveni :)
Nema nikakvog rizika... Prvenstvo je i definitivno rješeno s onom utakmicom na Kantridi. Ako je ikad itko i sumnjao. Možda je dobro da se riječica malo nada... :) haha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 14:14

kuracodigraca wrote:
muckodjubre wrote:što će se prije desiti: da hajduk pobjedi rijeku ili lokomotiva dinama?
Možda, ako bude potrebno njima za Europu. No kako je Split u kurćini, rješit će se i to vjerovatno prije kraja prvenstva pa dva velika rivala dinamo i lokomotiva mogu zadnju utakmicu odigrati onako, za gušt...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 25/4/2016, 15:20

kuracodigraca wrote:
Nije im pušteno ni kada su se borili za opstanak ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 25/4/2016, 15:22

jasambrend wrote:
nowitzki wrote:15 utakmica zaredom hajduk nije dobio rijeku....ilitiga 4 godine

Jupi...prvaci ste istočne strane Jadrana...4 godine zaredom...a da koji put zube pokažete i gazdi... :coffee
Dinamovi protivnici igraju koliko im Dinamo dozvoli ... sve ovisi o Dinamu ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by nowitzki 25/4/2016, 17:24

amper1950 wrote:

A bilo je i u dugopolju svega taman kad smo se priblizili dinamu opet
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by nowitzki 25/4/2016, 17:25

I na rujevici kad se izmisljao crveni karton moisesu u 10-toj minuti, i svejedno sa igracem vise cijelu utakmicu niste gol zabili
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 18:17

ne zna se ko vise kmeci na ovoj temi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 25/4/2016, 20:12

Ja tu napisem penal da za hajduk nije sudjen i odma kopita zla spominju penale iz 2012 u korist rijeke sta su sudjeni.....a ovaj penal nam je od vaznosti strasne i da smo 10-0 izgubili, na nebitnim utakmicama tj. ovim malim protiv hajduka itd. se daje na bitnim se uzima, jebiga
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 21:16

nowitzki wrote:
A bilo je i u dugopolju svega taman kad smo se priblizili dinamu opet
Znale su na kantridi stijene letiti, ali eto... Ne beri brigu, bitno da ste isprid Hajduka i da ste dobri s Mamićem (kak si nekoć pisao: treba biti dobar s Mamićem slat će on igrače samo da budemo isprid Hajduka)...  bounce  Kakva klub, takvi navijači...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 21:22

nowitzki wrote:Ja tu napisem penal da za hajduk nije sudjen i odma kopita zla spominju penale iz 2012 u korist rijeke sta su sudjeni.....a ovaj penal nam je od vaznosti strasne i da smo 10-0 izgubili, na nebitnim utakmicama tj. ovim malim protiv hajduka itd. se daje na bitnim se uzima, jebiga

Vama je jedini istinska utakmica i jedina bitna ona protiv Hajduka, a ne ostale utakmice. Vama trener nakon Dinama i najbitnije utakmice u prvenstvu (trebala je biti) priča da je uvik največi motiv igrati protiv Hajduka. Vama je največi motiv triba biti protiv Dinama zbog te borbe za naslov prvaka, ali očito je da je vama bitno jedni biti isprid Hajduka (pa one poruke, 100 godina gledanja u leđa i slično). Čisti kompleksi, baš zbog toga ćete ostati maleni klubić, a kad se Volpi pokupi skupa s lovom vratit će te se na staro. Na kraju što vam je donjela ova sezona? Ništa vam nije bolja od hajdukove, hajdukove koji već 4 godine ne kupuju igrače samo prodaje. Biti će te 2-u, Hajduk je 3, nema tu velike razlike. Kad nisi 1. više-manje svejedno. Ispali ste iz kupa u polufinalu isto ko i Hajduk, s tim da je vas isprašio Slaven Belupo. Hajduk je u Europi nešto i odigra, stiga do play off-a, a vi niste zapeli na prvoj utakmici...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2016, 21:27

sat2 wrote:
jasambrend wrote:
nowitzki wrote:15 utakmica zaredom hajduk nije dobio rijeku....ilitiga 4 godine

Jupi...prvaci ste istočne strane Jadrana...4 godine zaredom...a da koji put zube pokažete i gazdi... :coffee
Dinamovi protivnici igraju koliko im Dinamo dozvoli ... sve ovisi o Dinamu ...

Ma naravno, najbolje da protivnici stoje na terenu i samo gledaju oće li im Dinamo što dozvoliti. Tu teoriju obisi mačku od rep...  ;) Prića se o Rijekinom pristupu utakmicama protiv Dinama i o tome kako im je očito bitnije od svega dobiti Hajduk i biti isprid njega. Kad čuješ izjave trenera, njihov motiv u tim utakmicama, ali i razmišljanje navijača to je istina. Pa nek se akteri "ljepe riječke priće" još malo raduju, željenih 100 godina zasigurno neće dočekati... Vrlo brzo će toga biti svjesni sami..  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 25/4/2016, 21:32

Protiv hajduka netreba pristup da se pobjedi, dinamo ima duplo skuplju ekipu od rijeke i nema smisla raspravljat o naboju protiv njih isto kao sto nije sramota od njih izgubit...rijeka para ne ulaze skoro nista i svi igraci dolaze za djabe, valjda su samo za prevaru bradarica iskesirali 100 tisuca...prodali smo kramarica za 10 milijuna, i na racun tog tansfera osigurali budjet za godinu i pol
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics