Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Tri sata prije početka derbija između Dinama i Hajduka na Maksimiru, nekoliko desetaka navijača Hajduka privedeno je u policijsku postaju nakon što su, prema riječima policije, kod zagrebačkog Glavnog kolodvora bacali pirotehnička sredstva i remetili javni red i mir.
Svjedoci govore kako su navijači na površini ispred kolodvora bacali petarde i baklje, a prema nekim informacijama policija je kod njih osim pirotehnike pronašla i niz nedopuštenih rekvizita kao što su teleskopske palice, šipke i bokseri
Svjedoci govore kako su navijači na površini ispred kolodvora bacali petarde i baklje, a prema nekim informacijama policija je kod njih osim pirotehnike pronašla i niz nedopuštenih rekvizita kao što su teleskopske palice, šipke i bokseri
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Papci...mogli su se barem potući s drotovima ko ljudi...
darth_vader-
2014-04-17
Baš neka pičkasta mladež danas...bacali petardice i ovi ih polegli na hladan pod kao teroriste...jebote huligana...
darth_vader-
2014-04-17
ajde što bacaju baklje,topovske udare,nose boksere i palice ali kud sjede po hladnom betonu ccc
A tako bi i nekadašnje ekipe bez otpora savladali...pa što se igraju bezveze huligana pa sad izgledaju kao hrpa debila onako naslagani...još lik hrabro srednjaka pokazuje...vid me mama što sam huligan...
darth_vader-
2014-04-17
GORAN VUČEVIĆ ponovno je u problemima, nakon derbija na Maksimiru sportski direktor Hajduka ponovno je zaradio prijavu.
Naime, sudac Ante Vučemilović-Šimunović je u službeni zapisnik stavio prijavu na Vučevića, kojem to nije prvi put da zbog poruka sucima dolazi u ovu situaciju.
"Zbog vrijeđanja sudaca prilikom ulaska u svlačionicu riječima: sram vas bilo, stidite se, ovo vaše suđenje je dno dna", obrazloženje je prijave.
Naime, sudac Ante Vučemilović-Šimunović je u službeni zapisnik stavio prijavu na Vučevića, kojem to nije prvi put da zbog poruka sucima dolazi u ovu situaciju.
"Zbog vrijeđanja sudaca prilikom ulaska u svlačionicu riječima: sram vas bilo, stidite se, ovo vaše suđenje je dno dna", obrazloženje je prijave.
pokralo?
Vučevi je obično govno i ljiga kojeg ne vole ni u Splitu pa koristi svaku priliku da se dodvori navijačima. Stvarno mi nije jasno po čemu je sudac jučer za bilo što kriv.
Guest- Guest
samo dižu tenzije bez veze i laju unaprijed kako bi kasnije sudili za njih...a zamisli onaj blokirani udarac jefersona da je bilo obratno rekli bi da ih je pokralo za penal
Najsmješnije mi je kaj se ona budala Brbić buni za drugi žuti i za penal kojeg je sudio sudac pa poništio jer je prije bilo zaleđe. Stvarno je glup, vidi se da ne.kuži nogomet nego samo pali vatru.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Najsmješnije mi je kaj se ona budala Brbić buni za drugi žuti i za penal kojeg je sudio sudac pa poništio jer je prije bilo zaleđe. Stvarno je glup, vidi se da ne.kuži nogomet nego samo pali vatru.
Komentar od: bellyguner | Komentirano: 12. prosinac 2015. 19:24
Zastašujuća je lista krivaca:
-Mamić
-Marković
-Srebrić
-Šuker
-Vrbanović
-Žužuli
-Šupraha
-NK Osijek
-NK Lokomotiva
-NK Rijeka
-RNK Split
-svi ostali prvoligaši
-svi drugoligaši
-svi dalmatinski klubovi
-svi ljudi koji ne dile vaše mišljenje
-svi splićani i dalmatinci koji van nedaju lovu
-Hrvatska reprezentacija (svi uzrasti i treneri)
Zastašujuća je lista krivaca:
-Mamić
-Marković
-Srebrić
-Šuker
-Vrbanović
-Žužuli
-Šupraha
-NK Osijek
-NK Lokomotiva
-NK Rijeka
-RNK Split
-svi ostali prvoligaši
-svi drugoligaši
-svi dalmatinski klubovi
-svi ljudi koji ne dile vaše mišljenje
-svi splićani i dalmatinci koji van nedaju lovu
-Hrvatska reprezentacija (svi uzrasti i treneri)
Komentar od: MandrylloSt | Komentirano: 12. prosinac 2015. 19:26
Koliko ja berem,a berem lipo.
Hajduk je svaku utakmicu ostecen za ne sviranje penala?
pa ono
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
KOJA LAKRDIJA KRISTA TI ISUSA!
svako yebeno kolo,oni govore da je hajduk ostecen..
nije sviralo penal,povuka ga je za majicu,istrga mu je gace,unija mu se u facu,krivo je dosudija aut...a jadna majko...gadi mi se..jel prosla koja utakmica da se nije pisalo da smo osteceni??
Koliko ja berem,a berem lipo.
Hajduk je svaku utakmicu ostecen za ne sviranje penala?
pa ono
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
KOJA LAKRDIJA KRISTA TI ISUSA!
svako yebeno kolo,oni govore da je hajduk ostecen..
nije sviralo penal,povuka ga je za majicu,istrga mu je gace,unija mu se u facu,krivo je dosudija aut...a jadna majko...gadi mi se..jel prosla koja utakmica da se nije pisalo da smo osteceni??
To su komunisti, komunjare su bile na drugoj strani
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ode Maglator iz Hajduka na Cipar. Odšteta, karton čipsa. Nema više teme za Caspera i Ampera. Dovode Argentinca iz indijske lige. Kako su samo došli do njega?
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/hajduk-ostaje-bez-jednog-od-najboljih-igraca--englezi-stigli-na-poljud-po-tina-susica/1492404/
sat2-
2015-09-28
Nekako medijski najmanje eksponiran Caktaš je na pragu potpisa za ruski Rubin Kazan. Hajdukov veznjak navodno je već na liječničkim pregledima, tijekom petka (15. siječanj) viđen je u zagrebačkoj zračnoj luci, a transfer bi trebao biti vrijedan oko milijun eura.
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50