Kolege drage imam obavijest
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolege drage imam obavijest
Čisti rasizam...pismejker wrote:cak i ako je cura bijela,pa potamni ili se okvarca,vec Kitonja nece da se dige na nju..jel fina porculanske puti,svilenkaste koze...oooojojoj..!!!
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Standardno...Noor wrote:Znači, bit će vatrenoTotenkopf wrote:Radnim danom ništa!Noor wrote:ToteM, ča si pija?!
Nego me već drži uzbuđenje zbog vikenda...
Možda malo drugačije nego inače...
Ne znam bil pizzu il one kruhiće s paštetom...
2014-04-14
Jok...senzibilnost na boje.Totenkopf wrote:Čisti rasizam...pismejker wrote:cak i ako je cura bijela,pa potamni ili se okvarca,vec Kitonja nece da se dige na nju..jel fina porculanske puti,svilenkaste koze...oooojojoj..!!!
pedofilijadanni1 wrote:Jok...senzibilnost na boje.Totenkopf wrote:Čisti rasizam...pismejker wrote:cak i ako je cura bijela,pa potamni ili se okvarca,vec Kitonja nece da se dige na nju..jel fina porculanske puti,svilenkaste koze...oooojojoj..!!!
2014-12-30
ne ne ne...pazi Toten..ono,nisam u sustini rasist,nego mi cisto farba ne odgovara...ne pobudjuje me..ostavlja me hladnim,iako ima Ćamugia oblikom i licem,slatkim,da otkidaju..falš farba..yebi ga..Totenkopf wrote:Čisti rasizam...pismejker wrote:cak i ako je cura bijela,pa potamni ili se okvarca,vec Kitonja nece da se dige na nju..jel fina porculanske puti,svilenkaste koze...oooojojoj..!!!
Jednom prilikom sa mkoristio neke alate u Photoshopu i removao black i yellow,odnosno crnkinji dao izgled koze,bjelkinje prosjecne..a jebote,kao je to opako dobro izgledalo...
Guest- Guest
Pizzu bolje, paštetu daj danniju ;)Totenkopf wrote:Standardno...Noor wrote:Znači, bit će vatrenoTotenkopf wrote:Radnim danom ništa!Noor wrote:ToteM, ča si pija?!
Nego me već drži uzbuđenje zbog vikenda...
Možda malo drugačije nego inače...
Ne znam bil pizzu il one kruhiće s paštetom...
e upravo to..vrlo mudro receno...ne pase mi boja i amen..danni1 wrote:Jok...senzibilnost na boje.Totenkopf wrote:Čisti rasizam...pismejker wrote:cak i ako je cura bijela,pa potamni ili se okvarca,vec Kitonja nece da se dige na nju..jel fina porculanske puti,svilenkaste koze...oooojojoj..!!!
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Spremam se na put u Sri Lanku(drugi put)...ostat cu mjesec i pol dana..prvi put sam bio samo turisticki ovaj put bit ce putopisni
Sretan put !!
immortal-
2014-04-16
Mogu ... jebose samo crni muf vlazi nije normalno..klizi ko podmazan...pismejker wrote:fuuuuuuuj .. !!! Kako se to ..? !!!vuksadinare wrote:Kad svrsim opet po crnom dupetu i sisama ... samo se slijeva ... ...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
i sta ti veli zena..nemoj da bi tamo sta jebavo jer neznas
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
Javit će ti se sore u subotu radi vjeridbe, sutra kaže ima tehnički i registraciju...prckov wrote:i sta ti veli zena..nemoj da bi tamo sta jebavo jer neznas
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
Reko sam joj da je tražiš...
2014-04-14
polako jebo ga ti,Totenkopf wrote:Javit će ti se sore u subotu radi vjeridbe, sutra kaže ima tehnički i registraciju...prckov wrote:i sta ti veli zena..nemoj da bi tamo sta jebavo jer neznas
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
cim mi neko vjeridbu pomene odma se skenjam
moras to malo okolo
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Ja sam razumio da je to gotova stvar, pa reko da malo pomognem...prckov wrote:polako jebo ga ti,Totenkopf wrote:Javit će ti se sore u subotu radi vjeridbe, sutra kaže ima tehnički i registraciju...prckov wrote:i sta ti veli zena..nemoj da bi tamo sta jebavo jer neznas
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
moras to malo okolo
Al me ne zovi za kuma, dosta mi je tih s*anja...
2014-04-14
ma opet mene strecneTotenkopf wrote:Ja sam razumio da je to gotova stvar, pa reko da malo pomognem...prckov wrote:polako jebo ga ti,Totenkopf wrote:Javit će ti se sore u subotu radi vjeridbe, sutra kaže ima tehnički i registraciju...prckov wrote:i sta ti veli zena..nemoj da bi tamo sta jebavo jer neznas
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
moras to malo okolo
a stab ti falilo da budes kum, bas smo ja I sore sladak par
2014-04-19
Ma nije do vas, nego malo sam s lovom na knap...prckov wrote:ma opet mene strecneTotenkopf wrote:Ja sam razumio da je to gotova stvar, pa reko da malo pomognem...prckov wrote:polako jebo ga ti,Totenkopf wrote:Javit će ti se sore u subotu radi vjeridbe, sutra kaže ima tehnički i registraciju...prckov wrote:i sta ti veli zena..nemoj da bi tamo sta jebavo jer neznas
samo ces me osramotit?
Jel to kaze?
moras to malo okolo
A ne mogu opet bez dara, sramota je...
2014-04-14
To je prava spika, kad ti zahladi treba prezimiti u nekim toplim krajevima.
ma ne moras se trosit kod nas ce bit sve skromno..ono ko partizaniTotenkopf wrote:Ma nije do vas, nego malo sam s lovom na knap...prckov wrote:ma opet mene strecneTotenkopf wrote:Ja sam razumio da je to gotova stvar, pa reko da malo pomognem...prckov wrote:polako jebo ga ti,Totenkopf wrote:
Javit će ti se sore u subotu radi vjeridbe, sutra kaže ima tehnički i registraciju...
moras to malo okolo
cak cemo I na bracno otic samo u sas
2014-04-19
možda se na otpadu može naći još bronce izlivene u mladoj mile oblike...prckov wrote:ma ne moras se trosit kod nas ce bit sve skromno..ono ko partizaniTotenkopf wrote:Ma nije do vas, nego malo sam s lovom na knap...prckov wrote:ma opet mene strecneTotenkopf wrote:Ja sam razumio da je to gotova stvar, pa reko da malo pomognem...prckov wrote:
polako jebo ga ti,
moras to malo okolo
ne znam, to vidi s njom, meni je glava puna obavezamutava baštarda wrote:možda se na otpadu može naći još bronce izlivene u mladoj mile oblike...prckov wrote:ma ne moras se trosit kod nas ce bit sve skromno..ono ko partizaniTotenkopf wrote:Ma nije do vas, nego malo sam s lovom na knap...prckov wrote:ma opet mene strecneTotenkopf wrote:
Ja sam razumio da je to gotova stvar, pa reko da malo pomognem...
moram sve organizirat
2014-04-19
ajoj..imat ćemo prvo forumsko vjenčanjeprckov wrote:ne znam, to vidi s njom, meni je glava puna obavezamutava baštarda wrote:možda se na otpadu može naći još bronce izlivene u mladoj mile oblike...prckov wrote:ma ne moras se trosit kod nas ce bit sve skromno..ono ko partizaniTotenkopf wrote:Ma nije do vas, nego malo sam s lovom na knap...prckov wrote:
ma opet mene strecne
moram sve organizirat
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hebrang:'Kolege mi daju još tri mjeseca života,imam karcinom'
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Kolege su me mnogo povredile