Zoki pred kapitulacijom!!!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zoki pred kapitulacijom!!!
RayMabus wrote:Pa EU ne stoji iza naše taktike.
Sami pali sami se ubili.
Nemoraš bit neki genijalac da skužiš da ma tko god imao političku wlast u držawi nemože tehnički zadržat toliku količinu imigranata koju upadaju owdje , owdje nežele ostat nego hoče prema NJemačkoj.
I ča kad Nimška reče ''dosta''?? Gre ''domino efekt'' prema jugoishoju. Ča će onda Hrvatska va slučaju da Grčka, Makedonija i Srbija i dalje budu pušćali migrante? Postati slipo črivo i sabirališće migrantov ili dvignut ogradu i vojsku i zapričiti tj. koliko god se more smanjiti nezakoniti ulaz migrantov va državu. Tretega izbora se nima. Zopet ''Antemurale Christianitatis''.
Stribor- Posts : 1640
2015-09-22
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dubrovnik-se-priprema-nova-moguca-ruta-izbjeglica-mogla-bi-biti-kroz-dalmaciju---409926.html
Stribor-
2015-09-22
...i izbjeglica.asilovski wrote: izjavila je ona te dodala da je Mogherini jutros ponovo razgovarala telefonom s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem i podsjetila ga da je prije dva dana javno pozvala Srbiju i Hrvatsku da što prije riješe nesuglasice kako kako bi se nesmetan protok robe nastavio.
Samo da još kažu kud s njima.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Je li mu predlažeš postavljanje žičane ograde?asilovski wrote:odlučan u ludilu to sigurno:)))dijagram wrote:Sto ako i ukinu?
To ne mijenja cinjenicu da je zoki odlucan nepokolebljiv u obrani svojih interesa:)
To sam te već pitao , izjasni se.Imaš plan?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Slušam što govore ova dvojica. Ono, kad poželiš da ti je Vučić premijer...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ma šta god rekli nebitno je. Hr diže ruke od pokušaja da uwede reda u Srbiju. NIsu naša posla.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Milanović je kapituliral. Pokušal je ''zašćitom nacionalnih interesov'' priskrbiti predizborne bode i tribalo je samo 24 ur da mu se to sruši. Verujem da je i Karamarko odahnul. A Saraceni vaz pomoć ''pravoslavcev'' isto kot i Turki va XV i XVI stoletju gaziju prik meje. Povist se Hrvatom ponavlja. Kako su Ugri zapričili prolaz do Mohača, greju Saraceni ''prema zemlji Slovinskoj i moguće dojdu i prik gore zaprte i dalje na Kranjsku i Štajersku''. Gdo zna, morebit skrenu i prema Krbavi. Gdo se javlja za boj?
Stribor-
2015-09-22
Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
Guest- Guest
Pa šanse su mu realne, obzirom tko je na protivničkoj strani....tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Teško , narod nevoli luzere.epikur37 wrote:Pa šanse su mu realne, obzirom tko je na protivničkoj strani....tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Atek opačićka koja je 2,5 godine radila na novom obiteljskom zakonu a US joj srušio sve do zadnjeg slova. Takvu genijaku zasigurno niko ne može preboljeti!!abraham wrote:Osobno me nije briga da Z. Milanovic sleti ali bi velika steta bila da slete Maras, Dragovan,Bauk, Ostojici, Anticevic i ekipica. To bi me shrvalo.
Guest- Guest
Ne ne, svršavao si na njegove genijalne poteze, rezime istih su desetci milijuna štete za RH a nijedan imigran manje. Mađari zatvaraju granice kako sam pisao od početka a Austrija počinje vraćati ove bez zatraženog azila natrag u RH. Divota a to što ti imaš averziju prema karamarku je totalna debilana za uspoređivati sa ovim genijalnim potezima zoke pametnog.epikur37 wrote:Pa šanse su mu realne, obzirom tko je na protivničkoj strani....tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
Guest- Guest
Meni samo da ne diraju Marasa. Eto on mi je nesto prirastao srcu. Sposban, simpatican, voli reflektore kada "raja" placa. Ukratko sve mu se da.
2014-04-14
tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
Dobro, ne moreš reć da Milanović ni na kratko uspil smutiti i zaljuljati rede va HDZ-u. Barem na 24 ure. Panika je bila očevidna.
Stribor-
2015-09-22
Meni je zmajlović genijalan........abraham wrote:Meni samo da ne diraju Marasa. Eto on mi je nesto prirastao srcu. Sposban, simpatican, voli reflektore kada "raja" placa. Ukratko sve mu se da.
REVIZIJA RAZOTKRILA MINISTRA ZMAJLOVIĆA Za parking ima 61.200, a potrošio je 612.000 kn
Zmajlović umjesto 61.200 kuna za parkiranje potrošio čak 612.000 - Jutarnji.hr
Guest- Guest
Pa mutio jeste no sad sam iz tog mutnog izvora pije. Milanče igra neki divlji šah, ono odigra bez veze a drugi misle koja je to strategija i kakvu je zamku spremio a ono na kraju ispadne prdac obični.Stribor wrote:tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
Dobro, ne moreš reć da Milanović ni na kratko uspil smutiti i zaljuljati rede va HDZ-u. Barem na 24 ure. Panika je bila očevidna.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne ne, svršavao si na njegove genijalne poteze, rezime istih su desetci milijuna štete za RH a nijedan imigran manje. Mađari zatvaraju granice kako sam pisao od početka a Austrija počinje vraćati ove bez zatraženog azila natrag u RH. Divota a to što ti imaš averziju prema karamarku je totalna debilana za uspoređivati sa ovim genijalnim potezima zoke pametnog.epikur37 wrote:Pa šanse su mu realne, obzirom tko je na protivničkoj strani....tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
Zač misliš da ćeju Karamarko i HDZ ništo bolji biti? Veruješ va to? Pred izbore se čuda toga reče, a potli se činiju munjeni. Prez ograde i vojakov na mejah Hrvatska postaje slipo črivo i sabirališće migrantov. Imaju li muda za to kot Orban? Ne zgledaju mi tako.
Stribor-
2015-09-22
Vjerujem da će biti bolji, jednostavno ne mogu vjerovati da neko može biti gori od ovih.Stribor wrote:tre911 wrote:Ne ne, svršavao si na njegove genijalne poteze, rezime istih su desetci milijuna štete za RH a nijedan imigran manje. Mađari zatvaraju granice kako sam pisao od početka a Austrija počinje vraćati ove bez zatraženog azila natrag u RH. Divota a to što ti imaš averziju prema karamarku je totalna debilana za uspoređivati sa ovim genijalnim potezima zoke pametnog.epikur37 wrote:Pa šanse su mu realne, obzirom tko je na protivničkoj strani....tre911 wrote:Zoka dominiše, sljedi mu novi mandat, jel tako epi :DDepikur37 wrote:Pa ništa ukinuti to je to. A početi graditi ogradu...
Zač misliš da ćeju Karamarko i HDZ ništo bolji biti? Veruješ va to? Pred izbore se čuda toga reče, a potli se činiju munjeni. Prez ograde i vojakov na mejah Hrvatska postaje slipo črivo i sabirališće migrantov. Imaju li muda za to kot Orban? Ne zgledaju mi tako.
Guest- Guest
Karamarko je Merkelicin cmarni ugrusak. Zalostan je izbor u rvata. Kuga ili kolera. Jedino sta je pohvalno je da se moze promijeniti. Neke nove snage nema niti ce biti tako da ce se sve nastaviti u jako laganom ritmu. Korak naprijed dva nazaj.
2014-04-14
nastaviti će se ako ne resetira obavještajnu zajednicu i protjera manolićeve, mesićeve i KPJ kadrove općenito, zatim ko orban uveo stroža pravila za medije i da vidiš kako se sve počinje vraćati u normalu a da ne kažem da ono zmijsko leglo HTV treba rasturiti na atome. Tek tada se može naprjed.abraham wrote:Karamarko je Merkelicin cmarni ugrusak. Zalostan je izbor u rvata. Kuga ili kolera. Jedino sta je pohvalno je da se moze promijeniti. Neke nove snage nema niti ce biti tako da ce se sve nastaviti u jako laganom ritmu. Korak naprijed dva nazaj.
Guest- Guest
abraham wrote:Karamarko je Merkelicin cmarni ugrusak. Zalostan je izbor u rvata. Kuga ili kolera. Jedino sta je pohvalno je da se moze promijeniti. Neke nove snage nema niti ce biti tako da ce se sve nastaviti u jako laganom ritmu. Korak naprijed dva nazaj.
Kaj da velim, glasati opet neću. SDP mi je preliberalan svjetonazorski, HDZ jednostavno izdajnička stranka a s Karamarkom još bljak.
Tak da...nista, puno je zanimljivije pratiti europsku i svjetsku politiku nego ovaj seoski nogomet :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hahaha..zna se tko je gazda a tko psic!Zoki opsovao i ponizio Kresu Beljaka pred svima
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
Page 4 of 6