Rijeka iselila u... susjedstvo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rijeka iselila u... susjedstvo
jastreb wrote:Riječani sele uglavnom na Krk,Viškovo,Crikvenicu,Hreljin,Kastav,Klanu ,Matulje...Ne baš daleko.marcellus wrote:rijeka je sa 164 tisuće stanovnika pala na cca 110 tisuća
Neki stariji ostavljaju djeci stanove,aoni odu u svoj rodni kraj u G.kotar,Liku,na Boduliju...Uglavnom sve je to tu u riječkoj makroregiji.
pun zagreb riječana
a tek dublin
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Da je ZG pun Riječana imali bi Armadu Zagreb.marcellus wrote:jastreb wrote:Riječani sele uglavnom na Krk,Viškovo,Crikvenicu,Hreljin,Kastav,Klanu ,Matulje...Ne baš daleko.marcellus wrote:rijeka je sa 164 tisuće stanovnika pala na cca 110 tisuća
Neki stariji ostavljaju djeci stanove,aoni odu u svoj rodni kraj u G.kotar,Liku,na Boduliju...Uglavnom sve je to tu u riječkoj makroregiji.
pun zagreb riječana
a tek dublin
I da,dosta sredovječnih žena odlazi u Italiju skrbiti o starijim osobama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uostalom imam riječanku doma, nije došla u zagreb nakon magisterija radi mene nego radi posla
posao u rijeci je bio nula bodova
jastreb wrote:
Da je ZG pun Riječana imali bi Armadu Zagreb.
jedno troje riječana je radilo sa mnom u informatici banke u zg dok sam bio tamo.
Pa istina. Meni je ondje i sestra i kćerka.marcellus wrote:jastreb wrote:
Da je ZG pun Riječana imali bi Armadu Zagreb.
jedno troje riječana je radilo sa mnom u informatici banke u zg dok sam bio tamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bome baš puno odlaze za Irsku, ali o tome se neće puno jer samo jadni slavonci odlaze, gdje će iz "bogate" Rijeke koja napreduje nezaustavljivo od 1945.marcellus wrote:jastreb wrote:Riječani sele uglavnom na Krk,Viškovo,Crikvenicu,Hreljin,Kastav,Klanu ,Matulje...Ne baš daleko.marcellus wrote:rijeka je sa 164 tisuće stanovnika pala na cca 110 tisuća
pun zagreb riječana
a tek dublin
2014-04-15
Riječke pičkemarcellus wrote:uostalom imam riječanku doma, nije došla u zagreb nakon magisterija radi mene nego radi posla
(šala)
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Bome baš puno odlaze za Irsku, ali o tome se neće puno jer samo jadni slavonci odlaze, gdje će iz "bogate" Rijeke koja napreduje nezaustavljivo od 1945.marcellus wrote:jastreb wrote:Riječani sele uglavnom na Krk,Viškovo,Crikvenicu,Hreljin,Kastav,Klanu ,Matulje...Ne baš daleko.marcellus wrote:rijeka je sa 164 tisuće stanovnika pala na cca 110 tisuća
pun zagreb riječana
a tek dublin
Rijeka svakog dana u svakom pogledu sve više napreduje.
uglavnom nakon obija će u rijeci ostati samo galeb i ekipa skupljača sekundarnih sirovina s pehlina, što bi tek bilo da Rijeka ima autobusni kolodvor
Similar topics
» AMERIKA GOMILA VOJNE TRUPE U EUROPI, STIŽU I U NAŠE SUSJEDSTVO 'Moramo zaustaviti rusku agresiju!'
» NK RIJEKA
» Video: Rijeka EPK 2/2
» Rijeka-Dinamo
» Rijeka - prijestolnica kulture
» NK RIJEKA
» Video: Rijeka EPK 2/2
» Rijeka-Dinamo
» Rijeka - prijestolnica kulture
Page 2 of 2