Popularni glazbenik, poznat po pjevanju poskočice o klanju Srba, održat će predavanje maloljetnicima o ljubavi i domovini
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Popularni glazbenik, poznat po pjevanju poskočice o klanju Srba, održat će predavanje maloljetnicima o ljubavi i domovini
cassanowa wrote:Naravno...i to prisilno...kaja wrote:Jesi ti bio pionir ? :)cassanowa wrote:To meni zvuči kao mogućnost odabira..kaja wrote:Pa da je to jos i neki sat povijesti o nekoj operaciji , pa da mozda pozovu nekoga kao svjedoka pa ajde, da bude zanimljivije.cassanowa wrote:
Nisu to više pioniri...Evoluirali su u veće glupane...
Al THOMPSON , pa on živi od toga ko bubreg u loju , dobro popularnost mu sad i nije vise neka . To meni zvuci kao neki promo Bog i Hrvati i Željka Markic u pozadini ..
Za razliku od pionira, ovdje dolaziš dragovoljno...
izdržaću još malo...al platićete mi za ovo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Popularni glazbenik, poznat po pjevanju poskočice o klanju Srba, održat će predavanje maloljetnicima o ljubavi i domovini
Pogodila si...Platili su zato...S kolegama sam uništio Titovu jugu...kaja wrote:
izdržaću još malo...al platićete mi za ovo
Guest- Guest
ako tko i treba otići među djecu onda bi to trebali biti ljudi poput ovih koji su heroji/junaci Domovinskog rata od kojih nažalost neki nisu preživjelikaja wrote:A da. Sta ce on to reci vezano uz neka zbivanja a da se to ne zna.michaellcmacha wrote:iskreno baš ni meni nije jasno kojim povodom MPT ide u školu i što on to ima za ispredavati djeci pa čak i u vezi ljubavi ali i o domovini... ima doma svoju djecu i nek ih uči i jednomu i drugomu... i nek vodi računa da mu djecu na zagade razno razni jokići i sličan jugoslavenskopederskobanditski ološ zakukuljen pod plaštom "stručnosti, etičnosti i građanske svijesti". za to hvala Bogu dragom još nitko nije ostvario prevlast u mom domu i mojoj djeci ja posvećujem pažnju kad je u pitanju usađivanje svjetonazora, vrednota i vrijednosti... nema garancije da će djeca poslušati ikoga pa i svoje roditelje tako da ne vidim nikakav smisao da on obilazi škole i da on u moje ime prenosi mojoj djeci gore spomenuto... niti je on to u stanju niti ga itko u moje ime ima pravo pozivati da to radi... to čak nema nikakve veze s tim da bih mu ja učinio i što mogu i što ne mogu da mu zatreba... ali ovdje se sa kajom u potpunosti slažem... nije to bio rat uz odsustvo svih mogućnosti da se autentično zabilježe sve najbitnije činjenice i ne samo najbitnije nego i one naoko sitne i nebitne a koje vrlo lako mogu svakom omogućiti da složi mozaik i što je bilo i kako je bilo i tko su bili hrvatski ratnici a tko je bio agresorska koljačka banda bez truna obzira i kako neki vele bez truna stida za svoje postupke ili postupke svoje bande.... koljačke četničke... jel...
To je ta grupica opus dei koja jebe po tavanu i sad bi po školama. Mrze komunjare a sami su turbo komunjare.
Samo sprdnju rade ..
grom Kundid, grom pokoj mu duši i svjetlo vječno svjetlilo mu Mikulin, grom Zlikač, tigar Niko, tigar Stipan, tigar Zvonko... svaka čast MPT ali on ipak ne spada u ovu ligu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
debotoijusto wrote:MARKO Perković Thompson održat će zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vjera, ljubav i domovina".
Ili kako pljačkati jedinu domovinu Čardak i to podvaliti kao vrhunsko domoljublje, tko kaže nešto kontra taj je komunjara i sve šta uz to ide
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:debotoijusto wrote:MARKO Perković Thompson održat će zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vjera, ljubav i domovina".
Ili kako pljačkati jedinu domovinu Čardak i to podvaliti kao vrhunsko domoljublje, tko kaže nešto kontra taj je komunjara i sve šta uz to ide
a kako to tebe Tomson pljačka Ibrahime tugo naša?
2014-04-15
ovi gore ne znaju pričati priče... oni mogu samo prenijeti autentično događaje iz borbe za Domovinu i to u prvom licu i to od prvog do zadnjeg dana i to bez pogovora i bez kompromisa i bez kalkulacija...
2015-08-08
n_razbojnik wrote:a kako to tebe Tomson pljačka Ibrahime tugo naša?
Ibrahim te napravio . Pa vi bosančerosi i vlaji najviše pljačkate RH a ima i drugih.
Hamdija bolan, Ibrahime po ćaći, pozdravi nanu i to...ali sada ozbiljno , gdje si ti od ovog MP Šmajsera opljačkan i kako. Jesi to prijavio organima reda?catabbath wrote:n_razbojnik wrote:a kako to tebe Tomson pljačka Ibrahime tugo naša?
Ibrahim te napravio . Pa vi bosančerosi i vlaji najviše pljačkate RH a ima i drugih.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Hamdija bolan, Ibrahime po ćaći, pozdravi nanu i to...ali sada ozbiljno , gdje si ti od ovog MP Šmajsera opljačkan i kako. Jesi to prijavio organima reda?
Daj daj, Ibrahim ti je prcao mamu i babu i prababu i cijelo obiteljsko stablo i tako stoljećima i sad si ti turski skot mulat našao nas nas bijelce zajebavati . Genetski lopov, šta je tu čudno.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:n_razbojnik wrote:Hamdija bolan, Ibrahime po ćaći, pozdravi nanu i to...ali sada ozbiljno , gdje si ti od ovog MP Šmajsera opljačkan i kako. Jesi to prijavio organima reda?
Daj daj, Ibrahim ti je prcao mamu i babu i prababu i cijelo obiteljsko stablo i tako stoljećima i sad si ti turski skot mulat našao nas nas bijelce zajebavati . Genetski lopov, šta je tu čudno.
Što ne odgovoriš bolan, jel treba na arapski sa tobom...odselio u Istru i sad se pravi Talijanom, ili koja si već sada manjina
2014-04-15
Čuj bijelac...jedino takija koju si na tavanu ostavio mu bijela
2014-04-15
E jebiga, još si i turski počeo pisati sad
catabbath wrote:E jebiga, još si i turski počeo pisati sad
A tebi neugodno
2014-04-15
A kad vas ne volim šta se može :)
Jbg, ali provjeri gdje si sletio, još uvijek ti ovo nije Istanbulcatabbath wrote:A kad vas ne volim šta se može :)
2014-04-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Neonacist Bujanec pjeva o klanju Srba i slavi ustaše
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» Juričan o Kolindinom pjevanju Bandiću: Oni nas otvoreno gu*e
» Umro legendarni rock glazbenik
» CNN PLENKIJU:'Imate problem sto je Hrvatska (citaj Plenki) previse popularni'
» DRŽAVNI USTAŠA-najveća hrvatska zvezda koja peva o klanju Srba
» Juričan o Kolindinom pjevanju Bandiću: Oni nas otvoreno gu*e
» Umro legendarni rock glazbenik
» CNN PLENKIJU:'Imate problem sto je Hrvatska (citaj Plenki) previse popularni'