Zoki:'Vučiću držao si huškacke govore za vrijeme rata u Glni i Petrinji,to svi znaju'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zoki:'Vučiću držao si huškacke govore za vrijeme rata u Glni i Petrinji,to svi znaju'
cim se vi hvatate za devedeste, znaci samo jedno, da ste popusili.
upravo mozete da gledate izjave na rts.u druga Hana iz Brisela i
pred vlade Srbije gospodina Vučića
upravo mozete da gledate izjave na rts.u druga Hana iz Brisela i
pred vlade Srbije gospodina Vučića
Guest- Guest
Re: Zoki:'Vučiću držao si huškacke govore za vrijeme rata u Glni i Petrinji,to svi znaju'
Točno.pizzon wrote:cim se vi hvatate za devedeste, znaci samo jedno, da ste popusili.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-milanovic-ponovio-da-hrvatska-nije-uvela-diskriminacijske-mjere-prema-srbiji-1026885
Jedino ti to nisi znao kad si mu prije pet šest mjeseci virio iz šupka do koljena... majmune... koji loš izgovor za premijera. Ovaj je gori peder nego Vučić.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Popušili smo al idemo u velikom stilu ....povuči ćemo ćijelu Ewropu sa sobom ....i idiotu je jasno da Hr nemože primit ovoliku količinu izbjeglica.
2014-04-11
konacno, nadalje, ne igrajte na kartu da je HR EU a SRB ne.
danasnji dan to overava ! Han je u Beogradu i Šidu a ne
u Hrvatskoj. to je poruka zapada.
Last edited by pizzon on 25/9/2015, 14:51; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
....sto ces kad nemas vojsku..koju su razjebavali od 2000-te naovamo..'te smanjuj broj ljudi zbog usteda'...'te ukini redovni vojni rok zbog usteda i nato-a'...sad nemas ni usteda ni vojske
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
dijagram wrote:Tako, dok je Vucic drzao govore zoki je,...on nije, on je,... on nije nista:)
On je imao 24 godine ako se ne varam i prema vlastitim riječima bio je premlad da ide u rat.
Guest- Guest
z.milanovic za nas je politicki mrtav ovek.
Guest- Guest
Odlazimo u welikom stilu ...Hr nemože primit toliko izbjeglića ....powlačimo ćijelu EU sa sobom ....PLAN C
2014-04-11
pizzon wrote:konacno, nadalje, ne igrajte na kartu da je HR EU a SRB ne.
Ma naravno dečko naravno. Sve si shvatio.
Guest- Guest
Za nas nije još.pizzon wrote:z.milanovic za nas je politicki mrtav ovek.
ODLAZIMO U WELIKOM STILU POWLAČEĆI EVROPU SA SOBOM.
2014-04-11
Tocno, moje godiste, od sad cu naglasavati kako sam se premlad ukljucio u DR:)zgdosada wrote:dijagram wrote:Tako, dok je Vucic drzao govore zoki je,...on nije, on je,... on nije nista:)
On je imao 24 godine ako se ne varam i prema vlastitim riječima bio je premlad da ide u rat.
dijagram-
2015-08-09
zgdosada wrote:pizzon wrote:konacno, nadalje, ne igrajte na kartu da je HR EU a SRB ne.
Ma naravno dečko naravno. Sve si shvatio.
ako srbija napravimo ovako nesto, normalno da cemo mi popusiti. ali se to nece nikad desiti.
Han upravo kritikuje vokabular z.m.
Guest- Guest
z.m. je urusio ugled institucije pred vlade hrvatske.
Guest- Guest
Hebeš Hana.
Otiđimo u welikom stilu powlačeći cijelu EU sa sobom.
Hr nemože primiti owoliku količinu imigranata.
ŠALJI DALJE.
Otiđimo u welikom stilu powlačeći cijelu EU sa sobom.
Hr nemože primiti owoliku količinu imigranata.
ŠALJI DALJE.
2014-04-11
POPUŠILI SMO.
OTIĐIMO U VELIKOM STILU SA POZORNICE I POVUCIMO EU SA SOBOM.
ŠALJI DALJE.
SAMO TRPAJ.
OTIĐIMO U VELIKOM STILU SA POZORNICE I POVUCIMO EU SA SOBOM.
ŠALJI DALJE.
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
vucic za tv..na optuzbu milanovica da je drzao huskacke govore u glini i petrinji u ratu devedesetih..'to su niski udarci..ja sam okajao grehe iz proslosti'...OKAJAO....
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Da bi išta dodao.zgdosada wrote:Naravno da svi znaju a di su mu se dupe uvlačio do prije pola godine. Govno jedno malo.
Guest- Guest
dijagram wrote:Tocno, moje godiste, od sad cu naglasavati kako sam se premlad ukljucio u DR:)zgdosada wrote:dijagram wrote:Tako, dok je Vucic drzao govore zoki je,...on nije, on je,... on nije nista:)
Guest- Guest
A tvoj onim svojim izjavama u Glini...pizzon wrote:z.m. je urusio ugled institucije pred vlade hrvatske.
Guest- Guest
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
» Vučiću istječe vrijeme. Ostao je sam i nema kud
» Zoki spustio Portiriju i Vucicu:'Besposlen pop i jarice krsti.Suljo ima vecih problema od Hrvatske'
» Zoki:'Zbog rata su odnosi Hrvata i muslimana zagadjeni'
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
» Vučiću istječe vrijeme. Ostao je sam i nema kud
» Zoki spustio Portiriju i Vucicu:'Besposlen pop i jarice krsti.Suljo ima vecih problema od Hrvatske'
» Zoki:'Zbog rata su odnosi Hrvata i muslimana zagadjeni'
» ''TOTALNA PARALIZA OLUJA MOBILIZIRALA VOJSKU: Otkazani letovi prema Britaniji, meteorolozi govore o ‘smrtnoj opasnosti’; evo kakvo vrijeme očekuje Hrvatsku''
Page 2 of 3