Tko sve ide u Rusiju?
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tko sve ide u Rusiju?
Tako sam ja polozila majstorski ispit. Za dva dana.
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma nema izbijanja, sama ce ona to, udomacila se ona odma, vec pozna po imenu pola sela, a u svinjac moze i u cizmama, pa nije sirotinjaNoor wrote:nema ništa levi, izbijte joj asfalt iz glave, prava snajka bosa svinjac čistiLeviathan2 wrote:ma ono, sad se zeni u 2 mjesecu, pa da ga malo zajebajemo :D, a i popili smo mu krv na slamku kad smo saznali za bebu,Noor wrote:aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilirLeviathan2 wrote:dva su elektroinzinjeri , cerka nesto sa arhitekturomNoor wrote:
pa reci hrvatski, ne moraš 'švicarski'
onda legendarni prometni fakultet pa , jebote, nesjecam se za ostale
al pametna su to djeca, imaju velke skole :D
mogao sam i ja dobit prometni dzabe, al reko stacemi,
i unuci kazu da oce fakultete, sam jedan nece, on se zeni uskoro, cura mu trudna i oce da se bavi vocarstvom,
bas kontam da mu sredimo agronomiju, nako iz zajebancije
ja, da dodam, imaju ono nesto skracenice ispred
a nikad se nezna, mozda dobro dojde, caca mu je sa stricevima i tetkama vec kupio traktor ko svadbeni dar, zemlje ima koliko oce
sad su dole, cura mu mora ucit jezik i ostalo, vec sam cuo da je savladala razvijanje tjesta i pravljenje pite krumpirushe, bice to dobra snajka, oce oce, trudi se a na asvaltu se rodila i odrasla
aj ja, naucila i kravu musti, kaze moja baka da je dva dana cichala od veselja,
eto, i ja za viljuskar, pita tip, jel znas upalit viljuskar, reko znam, znas di je napred nazad dizanje i to, rreko znam, , polozijo si ,maggie13 wrote:Tako sam ja polozila majstorski ispit. Za dva dana.
sutra ću malo bolje pogledatLeviathan2 wrote:mogla si nekog momcica iz plemena ufatit, to bi ti olaksalo muke :D, samo da si malo zriknula po baustelama, poznala bi ih, visoki mrki i uvijek s grivama od koseNoor wrote:pa dođe mi da poludim šta ja nisam imala takvog djeda, ja sve morala odradit i ispolagatkofein wrote:Noor wrote:
aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilir
Devil woman
sjećam se jednog ljeta..imala sam 9 ispita za jesen..i 48 kg
al, upisala sam godinu
sva sreća da imam klasični index, pa to mogu svojoj bandi i dokazat, a ne ova moderna dostignuća i e-indexi
(jedino mene dopalo 162 vsina)
Kako smo mi bistri.Leviathan2 wrote:eto, i ja za viljuskar, pita tip, jel znas upalit viljuskar, reko znam, znas di je napred nazad dizanje i to, rreko znam, , polozijo si ,maggie13 wrote:Tako sam ja polozila majstorski ispit. Za dva dana.
K'o da su meni dali sisat celavca.
2014-04-12
Kebiga, trenutno ste vazali vi. Mlađi brat u NATO-u.kofein wrote:Stanojko wrote:Pa sem rvata, nema drugih saveznika nemcima... Nema zabara, madjara, rumuna...
Ni turčad neće biti bez svoga vazala, zajedno ste skupa. :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
aa tesko sad, u rvackoj ih je mozda dva tri, ako ako, svi basutelci su uglavnom u svici ili oko svice il u njemackoj kod mog burazaNoor wrote:sutra ću malo bolje pogledatLeviathan2 wrote:mogla si nekog momcica iz plemena ufatit, to bi ti olaksalo muke :D, samo da si malo zriknula po baustelama, poznala bi ih, visoki mrki i uvijek s grivama od koseNoor wrote:pa dođe mi da poludim šta ja nisam imala takvog djeda, ja sve morala odradit i ispolagatkofein wrote:Noor wrote:
aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilir
Devil woman
sjećam se jednog ljeta..imala sam 9 ispita za jesen..i 48 kg
al, upisala sam godinu
sva sreća da imam klasični index, pa to mogu svojoj bandi i dokazat, a ne ova moderna dostignuća i e-indexi
(jedino mene dopalo 162 vsina)
pa je, sto da lazem covjeka, znam i gotovo :Dmaggie13 wrote:Kako smo mi bistri.Leviathan2 wrote:eto, i ja za viljuskar, pita tip, jel znas upalit viljuskar, reko znam, znas di je napred nazad dizanje i to, rreko znam, , polozijo si ,maggie13 wrote:Tako sam ja polozila majstorski ispit. Za dva dana.
Pa kako ispadne.sreca prati hrabre >:)Leviathan2 wrote:pa je, sto da lazem covjeka, znam i gotovo :Dmaggie13 wrote:Kako smo mi bistri.Leviathan2 wrote:eto, i ja za viljuskar, pita tip, jel znas upalit viljuskar, reko znam, znas di je napred nazad dizanje i to, rreko znam, , polozijo si ,maggie13 wrote:Tako sam ja polozila majstorski ispit. Za dva dana.
2014-04-12
Moskva ima socijalističkih kvartova, npr. Ismailovkij rajon di je onaj rinok, tj. plac kam se ide kupovat suvenire i ostale đinđe. Iako ni Arbat ni skup. Ali, i tam imaš par hotela, izgrađenih za potrebe Olimpijade, i izgleda kao npr. NZG samo veće, dakle nikakve šupe i potleušice kak ti sugeriraš. Ni Himki rajon ne izgleda loše, iako je to stvarno Bogu iza nogu na putu prema Šeremetjevu. A kako smo bili i na Domodjedovu, vidjela sam i taj jugoistočni dio Moskve. Čist pristojno. Vozili se do Bjeloruskaje metro stanice i hotela cca 40 minuta 45 km, no taxi ni skup. Naravno da imaju brze veze s gradom oba aerodroma, mi smo koristi Aeroexpress od Bjeloruskaje do Šeremetjeva, sve funkcionara kao i uBeču, automat za kupovinu karti, čisto, brzo.marcellus wrote:Pinochet wrote:neznam moskva mi nije ništa posebno. .centar je lijep, ali ostatak kvartova kako koji.. dio liči na zagreb a uđeš u krivi kvart ušao si u čečeniju ili uzbekistan sa talibanima.. radije bi vidio neke manje ruske gradove ili soči.. ili st.petersburg.. ili rostov na donu.. neke koje nisu natrpane mujagama.. ne želim ići u berlin i pariz i london niti u moskvvu iz istog razloga
kažu mi ljudi koji su bili (žena, stara, itd) da je Moskva super dva km oko centra a ono dalje od toga je četvrti svijet, socrealistička verzija latinoameričke favele samo bez šarenila i boja. U St. Petersburgu je to pola km oko centra...
Evo slikice.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja ne znam kad su tvoje ženskice bile, ali Moskva SSSR više ne postoji. Pa i gradovi Sibira bolje izgledaju od Zagreba, kaj se tiče infrastrukutre, Novosibirsk i Jekaterinburg imaju metro, tak da se može reć da smo mi za njih treći svijet i provincija.
2017-03-21
nisam bio u Moskvi, ali vidio sam po slikama. Centar je lijep. Makneš se van centra kao Zagreb. Ono ZG centar lijep, makneš se malo van centra, jad i čemer, socijalističke zgrade bez života gdje fasada se rasapada. Čak je Split dosta ljepši van centra, - naravno ovi kvartovi uz more, sada su sve to tip-top sređeni i puni života ljeti(barem).. Moskva je tako kao ZG.. centar lijep, van centra , ono depresija, sa time da imaju ogromnu muslimansku populaciju, izađeš u krivi kvart oko tebe čečenci, uzbekistanci, itd
Guest- Guest
nije to kao Njemačka, gdje izađeš van centra bilo gdje i sve super, sve puno ljudi, (iako hrpa arapa i mujaga), i sve živo, sve tip-top sređeno i rubni kvartovi itd.. nema toga u istočnoj post komunističkoj europi.
jedino se poljska , češka i slovačka i baltičke zemlje, oni bi mogli u roku 10-20godina izgledati kao "stara njemačka" , jer razvojem standarda , se razvija dosta toga, rubni djelovi grada postaju mjesta gdje vrvi život itd.. ljudi imaju para pa odu šetaju , troše itd
jedino se poljska , češka i slovačka i baltičke zemlje, oni bi mogli u roku 10-20godina izgledati kao "stara njemačka" , jer razvojem standarda , se razvija dosta toga, rubni djelovi grada postaju mjesta gdje vrvi život itd.. ljudi imaju para pa odu šetaju , troše itd
Guest- Guest
nema toga ni posvuda po Njemačkoj, pogotovo u bivšoj DDR. tamo je komunizam ostavio tako duboki trag, da je i danas jasno vidljiv, ono što sam sama mogla vidjeti je arhitektura i koncepcija gradskih četvrti.Pinochet wrote:nije to kao Njemačka, gdje izađeš van centra bilo gdje i sve super, sve puno ljudi, (iako hrpa arapa i mujaga), i sve živo, sve tip-top sređeno i rubni kvartovi itd.. nema toga u istočnoj post komunističkoj europi.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo kaj u Moskvi moraš se voziti 30 km da se makneš na periferiju, pa čak i više.Pinochet wrote:nisam bio u Moskvi, ali vidio sam po slikama. Centar je lijep. Makneš se van centra kao Zagreb. Ono ZG centar lijep, makneš se malo van centra, jad i čemer, socijalističke zgrade bez života gdje fasada se rasapada. Čak je Split dosta ljepši van centra, - naravno ovi kvartovi uz more, sada su sve to tip-top sređeni i puni života ljeti(barem).. Moskva je tako kao ZG.. centar lijep, van centra , ono depresija, sa time da imaju ogromnu muslimansku populaciju, izađeš u krivi kvart oko tebe čečenci, uzbekistanci, itd
Npr. ovo ti je 15-16 km od centra, VDNH
2017-03-21
koje? ić u školu?Leviathan2 wrote:ali to je protuprirodno ;DNoor wrote:nikakve legende, i kod cigića se svijet mijenja, pa vode računa o djeci i obrazovanju, a ne kao nekad, goli, bosi, šmrkavi i na ulici...Leviathan2 wrote:nemoj me zajebavat, ja mislio to urbane legende,Totenkopf wrote:Pa to su normalni cigani...Leviathan2 wrote:
eto kako se cigani trebaju ponasat, a ne kod nas im hrvatine kruh otimaju iz usta :D
Kod nas neki idu čak i u školu...
koji kurac ce cigan u skoli, aaa svasta
koja opresija nad ljudima, koji atak na prirodni poredak stvari
uzas
2017-10-06
Ja ću ponovo, nakon 30 god., u Budimpeštu...
Trinity-
2014-04-17
Takav ti je i Pariz, imaju kvartove koji su gori od Kozari Boka.Pinochet wrote:nisam bio u Moskvi, ali vidio sam po slikama. Centar je lijep. Makneš se van centra kao Zagreb. Ono ZG centar lijep, makneš se malo van centra, jad i čemer, socijalističke zgrade bez života gdje fasada se rasapada. Čak je Split dosta ljepši van centra, - naravno ovi kvartovi uz more, sada su sve to tip-top sređeni i puni života ljeti(barem).. Moskva je tako kao ZG.. centar lijep, van centra , ono depresija, sa time da imaju ogromnu muslimansku populaciju, izađeš u krivi kvart oko tebe čečenci, uzbekistanci, itd
Trinity-
2014-04-17
Eva_ wrote:Samo kaj u Moskvi moraš se voziti 30 km da se makneš na periferiju, pa čak i više.Pinochet wrote:nisam bio u Moskvi, ali vidio sam po slikama. Centar je lijep. Makneš se van centra kao Zagreb. Ono ZG centar lijep, makneš se malo van centra, jad i čemer, socijalističke zgrade bez života gdje fasada se rasapada. Čak je Split dosta ljepši van centra, - naravno ovi kvartovi uz more, sada su sve to tip-top sređeni i puni života ljeti(barem).. Moskva je tako kao ZG.. centar lijep, van centra , ono depresija, sa time da imaju ogromnu muslimansku populaciju, izađeš u krivi kvart oko tebe čečenci, uzbekistanci, itd
i izgleda ko socrealistička vukojebina.
Smiješan si. Na tom trgu je Muzej kozmonautike, a ovo je izložbeni centar ex SSSR-a.marcellus wrote:Eva_ wrote:Samo kaj u Moskvi moraš se voziti 30 km da se makneš na periferiju, pa čak i više.Pinochet wrote:nisam bio u Moskvi, ali vidio sam po slikama. Centar je lijep. Makneš se van centra kao Zagreb. Ono ZG centar lijep, makneš se malo van centra, jad i čemer, socijalističke zgrade bez života gdje fasada se rasapada. Čak je Split dosta ljepši van centra, - naravno ovi kvartovi uz more, sada su sve to tip-top sređeni i puni života ljeti(barem).. Moskva je tako kao ZG.. centar lijep, van centra , ono depresija, sa time da imaju ogromnu muslimansku populaciju, izađeš u krivi kvart oko tebe čečenci, uzbekistanci, itd
http://idis-moscow.ru/vserossiyskiy-vystavochnyy-tsentr/
Sama Moskva pak dom je nekoliko desetaka milijardera i oni su te nastanali jer je to vukojebina.
https://hr.rbth.com/tag/moskva
2017-03-21
pomalo baca na sj. koreumarcellus wrote:Eva_ wrote:Samo kaj u Moskvi moraš se voziti 30 km da se makneš na periferiju, pa čak i više.Pinochet wrote:nisam bio u Moskvi, ali vidio sam po slikama. Centar je lijep. Makneš se van centra kao Zagreb. Ono ZG centar lijep, makneš se malo van centra, jad i čemer, socijalističke zgrade bez života gdje fasada se rasapada. Čak je Split dosta ljepši van centra, - naravno ovi kvartovi uz more, sada su sve to tip-top sređeni i puni života ljeti(barem).. Moskva je tako kao ZG.. centar lijep, van centra , ono depresija, sa time da imaju ogromnu muslimansku populaciju, izađeš u krivi kvart oko tebe čečenci, uzbekistanci, itd
2017-10-06
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kina ide u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju
» Ukrajinci upali u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju