Tko sve ide u Rusiju?
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tko sve ide u Rusiju?
siroti cigici, preci im se okrecu u grobu il cemu vecNoor wrote:ne znam za pleme, al cigići idu sve višeTotenkopf wrote:Pleme ne ide u školu...
da krademo?Noor wrote:vi u plemenu se ugledajte u njihLeviathan2 wrote:ali to je protuprirodno ;DNoor wrote:nikakve legende, i kod cigića se svijet mijenja, pa vode računa o djeci i obrazovanju, a ne kao nekad, goli, bosi, šmrkavi i na ulici...Leviathan2 wrote:nemoj me zajebavat, ja mislio to urbane legende,Totenkopf wrote:
Pa to su normalni cigani...
Kod nas neki idu čak i u školu...
koji kurac ce cigan u skoli, aaa svasta
koja opresija nad ljudima, koji atak na prirodni poredak stvari
uzas
ne hvala, u plemenu je kradja bescasno djelo
tebi samo krađa na pameti...a ja mislila na školovanje.Leviathan2 wrote:da krademo?Noor wrote:vi u plemenu se ugledajte u njihLeviathan2 wrote:ali to je protuprirodno ;DNoor wrote:nikakve legende, i kod cigića se svijet mijenja, pa vode računa o djeci i obrazovanju, a ne kao nekad, goli, bosi, šmrkavi i na ulici...Leviathan2 wrote:
nemoj me zajebavat, ja mislio to urbane legende,
koji kurac ce cigan u skoli, aaa svasta
koja opresija nad ljudima, koji atak na prirodni poredak stvari
uzas
ne hvala, u plemenu je kradja bescasno djelo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ajdeLeviathan2 wrote:
moji potomcii nemaju ni dana skole a imaju priznate fakultete,
koje fakultete i akademske nazive imaju?
2017-10-06
Leviathan2 wrote:siroti cigici, preci im se okrecu u grobu il cemu vecNoor wrote:ne znam za pleme, al cigići idu sve višeTotenkopf wrote:Pleme ne ide u školu...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
mda, crni humorTotenkopf wrote:Leviathan2 wrote:siroti cigici, preci im se okrecu u grobu il cemu vecNoor wrote:ne znam za pleme, al cigići idu sve višeTotenkopf wrote:Pleme ne ide u školu...
2017-10-06
Sto je ovo..kakva rasisticka tema...@-@
2014-04-12
ma jos gore od rasizma, evo oni kazu da u hrvatskoj cigici idu u skolu, pa kud ide ovaj svjet ;Dmaggie13 wrote:Sto je ovo..kakva rasisticka tema...@-@
pa reci hrvatski, ne moraš 'švicarski'Leviathan2 wrote:e jes nasla i kogas pitat, baustelca s mjesalice, to ja nema sanse da izgovorim ni da je upravo napisano predamnomNoor wrote:ajdeLeviathan2 wrote:
2017-10-06
Sto je najgore od svega, vise ne popravljaju kisobrane ;~~Leviathan2 wrote:ma jos gore od rasizma, evo oni kazu da u hrvatskoj cigici idu u skolu, pa kud ide ovaj svjet ;Dmaggie13 wrote:Sto je ovo..kakva rasisticka tema...@-@
2014-04-12
dva su elektroinzinjeri , cerka nesto sa arhitekturomNoor wrote:pa reci hrvatski, ne moraš 'švicarski'Leviathan2 wrote:e jes nasla i kogas pitat, baustelca s mjesalice, to ja nema sanse da izgovorim ni da je upravo napisano predamnomNoor wrote:ajdeLeviathan2 wrote:
onda legendarni prometni fakultet pa , jebote, nesjecam se za ostale
al pametna su to djeca, imaju velke skole :D
mogao sam i ja dobit prometni dzabe, al reko stacemi,
i unuci kazu da oce fakultete, sam jedan nece, on se zeni uskoro, cura mu trudna i oce da se bavi vocarstvom,
bas kontam da mu sredimo agronomiju, nako iz zajebancije
ja, da dodam, imaju ono nesto skracenice ispred
Last edited by Leviathan2 on 20/11/2017, 22:40; edited 1 time in total
da kisobrane, a kotlove , lonce iostalomaggie13 wrote:Sto je najgore od svega, vise ne popravljaju kisobrane ;~~Leviathan2 wrote:ma jos gore od rasizma, evo oni kazu da u hrvatskoj cigici idu u skolu, pa kud ide ovaj svjet ;Dmaggie13 wrote:Sto je ovo..kakva rasisticka tema...@-@
ni cigani nisu sto su bili, ode ovaj svjet uklinac
aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilirLeviathan2 wrote:dva su elektroinzinjeri , cerka nesto sa arhitekturomNoor wrote:pa reci hrvatski, ne moraš 'švicarski'Leviathan2 wrote:e jes nasla i kogas pitat, baustelca s mjesalice, to ja nema sanse da izgovorim ni da je upravo napisano predamnomNoor wrote:ajdeLeviathan2 wrote:
i unuci kazu da oce fakultete, sam jedan nece, on se zeni uskoro, cura mu trudna i oce da se bavi vocarstvom,
2017-10-06
Modernizrali se i oni..kod nas ih bas nema ..Leviathan2 wrote:da kisobrane, a kotlove , lonce iostalomaggie13 wrote:Sto je najgore od svega, vise ne popravljaju kisobrane ;~~Leviathan2 wrote:ma jos gore od rasizma, evo oni kazu da u hrvatskoj cigici idu u skolu, pa kud ide ovaj svjet ;Dmaggie13 wrote:Sto je ovo..kakva rasisticka tema...@-@
ni cigani nisu sto su bili, ode ovaj svjet uklinac
2014-04-12
Noor wrote:
aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilir
Devil woman
Guest- Guest
ma ono, sad se zeni u 2 mjesecu, pa da ga malo zajebajemo :D, a i popili smo mu krv na slamku kad smo saznali za bebu,Noor wrote:aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilirLeviathan2 wrote:dva su elektroinzinjeri , cerka nesto sa arhitekturomNoor wrote:pa reci hrvatski, ne moraš 'švicarski'Leviathan2 wrote:e jes nasla i kogas pitat, baustelca s mjesalice, to ja nema sanse da izgovorim ni da je upravo napisano predamnomNoor wrote:
ajde
a nikad se nezna, mozda dobro dojde, caca mu je sa stricevima i tetkama vec kupio traktor ko svadbeni dar, zemlje ima koliko oce
sad su dole, cura mu mora ucit jezik i ostalo, vec sam cuo da je savladala razvijanje tjesta i pravljenje pite krumpirushe, bice to dobra snajka, oce oce, trudi se a na asvaltu se rodila i odrasla
Devil woman
sjećam se jednog ljeta..imala sam 9 ispita za jesen..i 48 kg
al, upisala sam godinu
sva sreća da imam klasični index, pa to mogu svojoj bandi i dokazat, a ne ova moderna dostignuća i e-indexi
2017-10-06
nema ništa levi, izbijte joj asfalt iz glave, prava snajka bosa svinjac čistiLeviathan2 wrote:ma ono, sad se zeni u 2 mjesecu, pa da ga malo zajebajemo :D, a i popili smo mu krv na slamku kad smo saznali za bebu,Noor wrote:aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilirLeviathan2 wrote:dva su elektroinzinjeri , cerka nesto sa arhitekturomNoor wrote:pa reci hrvatski, ne moraš 'švicarski'Leviathan2 wrote:
e jes nasla i kogas pitat, baustelca s mjesalice, to ja nema sanse da izgovorim ni da je upravo napisano predamnom
a nikad se nezna, mozda dobro dojde, caca mu je sa stricevima i tetkama vec kupio traktor ko svadbeni dar, zemlje ima koliko oce
sad su dole, cura mu mora ucit jezik i ostalo, vec sam cuo da je savladala razvijanje tjesta i pravljenje pite krumpirushe, bice to dobra snajka, oce oce, trudi se a na asvaltu se rodila i odrasla
2017-10-06
mogla si nekog momcica iz plemena ufatit, to bi ti olaksalo muke :D, samo da si malo zriknula po baustelama, poznala bi ih, visoki mrki i uvijek s grivama od koseNoor wrote:pa dođe mi da poludim šta ja nisam imala takvog djeda, ja sve morala odradit i ispolagatkofein wrote:Noor wrote:
aj djede kupi unučetu tu agronomiju, kud sve ovo, tud i to, pa nek dijete bude inđilir
Devil woman
sjećam se jednog ljeta..imala sam 9 ispita za jesen..i 48 kg
al, upisala sam godinu
sva sreća da imam klasični index, pa to mogu svojoj bandi i dokazat, a ne ova moderna dostignuća i e-indexi
(jedino mene dopalo 162 vsina)
:-D
2014-04-12
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kina ide u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju
» Ukrajinci upali u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju