Tko sve ide u Rusiju?
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tko sve ide u Rusiju?
Ne, ranije su pričale o Islandu pa smo to bili prolongirali ovo ljeto za neko iduće. AK ne dobiju novu ideju. Ja sam svoju želju ispucala i više nemam pravo glasa:(dzango wrote:Eva_ wrote:Je, ali ne odlučuje on. Cure su iduće ljeto na redu za plan godišnjeg. Tako da su mu šanse vrlo tanke:))dzango wrote:Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:
Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.
Maldivi?
šalim se, ako bude realno idemo, ako je nešto van naših platežnih mogućnosti, ostaje im karta i mašta.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
01.12.kic wrote:
mislim da se to još ne zna, grupe se moraju izvući i onda će se znati koja grupa gdje igra..
2014-04-12
I bit ćeš lijep i mlad leš, schlank...kic wrote:
ja se držim Eve, neću umrijet siromašan bar :^^0
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Pa sem rvata, nema drugih saveznika nemcima... Nema zabara, madjara, rumuna...
Kad stanu u sve, od slim fit odjeće do slim fit sanduka...kic wrote:
šlankima sve stoji.
2014-04-14
To ona sa samo 33% arapa...kic wrote:
njemci s b postavom osvoje..
2014-04-14
u rusiju bi otišao turistički svakako, ali nikako da mi razlog bude gledati reprezentaciju čardaka
Guest- Guest
Isto, poglavito snkt. petersburg...Pinochet wrote:u rusiju bi otišao turistički svakako, ali nikako da mi razlog bude gledati reprezentaciju čardaka
Japan, kina...
Al ove afričke i arapske zemlje njet...
2014-04-14
kakve afričke zemlje, pa da te kanibali pojedu.. većinu muslimanskih njet, aj Iran može, recimo Oman je mirna a sigurna zemlja arapskog poluotoka a nije baš poznata..
Guest- Guest
niš safari:))Totenkopf wrote:Isto, poglavito snkt. petersburg...Pinochet wrote:u rusiju bi otišao turistički svakako, ali nikako da mi razlog bude gledati reprezentaciju čardaka
Japan, kina...
Al ove afričke i arapske zemlje njet...
šalim se, i Moskvu obavezno. U Moskvi samo da šetaš tjedan i voziš se smeđom linijom metroa nemre ti bit dosadno.
ja želim posjetit Moskvu na 4-5 dana, recimo i još toliko za zlatnoje koljco, Suzdulj, Jaroslavlj, Kostroma, Vladimir i drugi.
2017-03-21
neznam moskva mi nije ništa posebno. .centar je lijep, ali ostatak kvartova kako koji.. dio liči na zagreb a uđeš u krivi kvart ušao si u čečeniju ili uzbekistan sa talibanima.. radije bi vidio neke manje ruske gradove ili soči.. ili st.petersburg.. ili rostov na donu.. neke koje nisu natrpane mujagama.. ne želim ići u berlin i pariz i london niti u moskvvu iz istog razloga
Guest- Guest
Moskva je jako siguran grad, i Rusija kao država najsigurnija gdje sam bila. Npr. na gotovo svakoj stanici u metro patrolira po 2-3 policajca, sam metro pak kao galerija skoro svaka stanica, čisto, prekrasno i sigurno. Noću ne vozi iza 12.30 do jutra do 5 tako da nema nikakvih huligana. A muzeja, galerija, crkvi, spomenika, zdanja, pa i CUM i GUM treba vidjet, da ne spominjem. Odi, nećeš požalit, samo ne u zimi, smrznut ćeš se. najbolje od 6-kraja do 8 mjeseca.Pinochet wrote:neznam moskva mi nije ništa posebno. .centar je lijep, ali ostatak kvartova kako koji.. dio liči na zagreb a uđeš u krivi kvart ušao si u čečeniju ili uzbekistan sa talibanima.. radije bi vidio neke manje ruske gradove ili soči.. ili st.petersburg.. ili rostov na donu.. neke koje nisu natrpane mujagama.. ne želim ići u berlin i pariz i london niti u moskvvu iz istog razloga
2017-03-21
čiča jes ti vjeroljubiv srbin... onak da te pitam baš me zanima jesi li ti justinovac ili nikolajevac.... :)Stanojko wrote:Pa sem rvata, nema drugih saveznika nemcima... Nema zabara, madjara, rumuna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Totenkopf wrote:ne znam, znam samo da ovaj put idu bez digića...kic wrote:Totenkopf wrote:logično...kic wrote:
mislim da se to još ne zna, grupe se moraju izvući i onda će se znati koja grupa gdje igra..
žensko, štaš...
jesu njemci napravili plan invazije, hoću reć gostovanja :P
što im povećava šanse za pobjedu
Pinochet wrote:neznam moskva mi nije ništa posebno. .centar je lijep, ali ostatak kvartova kako koji.. dio liči na zagreb a uđeš u krivi kvart ušao si u čečeniju ili uzbekistan sa talibanima.. radije bi vidio neke manje ruske gradove ili soči.. ili st.petersburg.. ili rostov na donu.. neke koje nisu natrpane mujagama.. ne želim ići u berlin i pariz i london niti u moskvvu iz istog razloga
kažu mi ljudi koji su bili (žena, stara, itd) da je Moskva super dva km oko centra a ono dalje od toga je četvrti svijet, socrealistička verzija latinoameričke favele samo bez šarenila i boja. U St. Petersburgu je to pola km oko centra...
Pinochet wrote:neznam moskva mi nije ništa posebno. .centar je lijep, ali ostatak kvartova kako koji.. dio liči na zagreb a uđeš u krivi kvart ušao si u čečeniju ili uzbekistan sa talibanima.. radije bi vidio neke manje ruske gradove ili soči.. ili st.petersburg.. ili rostov na donu.. neke koje nisu natrpane mujagama.. ne želim ići u berlin i pariz i london niti u moskvvu iz istog razloga
budimpešta je jedini veliki grad koji sam posjetio zadnjih godina u kom još žive bijelci
Stanojko wrote:Pa sem rvata, nema drugih saveznika nemcima... Nema zabara, madjara, rumuna...
Ni turčad neće biti bez svoga vazala, zajedno ste skupa. :)
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kina ide u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju
» Ukrajinci upali u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju
» Ukrajinci upali u Rusiju