Tko sve ide u Rusiju?
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Tko sve ide u Rusiju?
To ja levija zezam...:-))orion wrote:maggie13 wrote:Haha, levi, sto si dozivio :-D
..... iako sam užasno površna što se forumskih piskaranja tiče, uglavnom pročitam uvodnu temu i zadnjih nekoliko upisa, iako sam ovdje relativno kratko vrijeme, nije moguće ne primjetiti šemu međuzemlje
Originalan je, nema sto :-P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nasih navijaca u rusiji puno nece biti...najveci razlog ce biti upravo sigurnosni..pa atraktivnost i na koncu financije...nase navijacke grupe u rusiji nemaju prijateljskih grupa za razliku od navijaca srpskih klubova...dolazak srpskih navijaca u vecem broju bice iz razloga sto ce im bratske ruske navijacke grupe ili navijaci biti domacini tj imat ce smjestaj i hranu kod ruskih navijaca i dijelom ce ustjedeti troskove
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Tebe su vucino ruje snimile zbog govora mržnje prema njima...bolje ti je da ne ideš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ebga, ona ne kuzi da prica s baustelcom, a poznato je dan nam bas bistrina nije neka odlikamaggie13 wrote:Haha, levi, sto si dozivio :-D
Ma daj ne boj se. Sigurna je Rusija. Jedino moš nadrapat ak se natočiš s preveć votkice. A Moskvu svakako treba posjetit, bar na 4-5 dana da posjetiš muzeje i galerije, i naravno navečer odeš u neki od klubova.Pinochet wrote:kako rekoh. rusija je lijepa i jebački lijepa zemlja. mora biti lijepa kada je tako ogromna. ali posjetiti moskvu je kao posjetiti berlin ili pariz. imaš lijep centar, ali ideš malo sa strane zalutaš u đihad kvart. ne to neželim.
naravno ako buden u moskvu, oko centra. ali radije bi vidio neke druge gradove, od Sevastapolja, Rostova na Donu, regije Kamačatku, St.Petersburga, Sočija itd. Vladivostok bi bio jebački. Ali Kamačatka.. ej zamisli tamo ić
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kina ide u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju
» Ukrajinci upali u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju