Tko sve ide u Rusiju?
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Tko sve ide u Rusiju?
Karte za Svjetsko prvenstvo u nogometu prodane u nekoliko sati
Kupljeno je 98 % karata koje su bile u prodaji tokom drugog kruga prodaje.
Ljubitelji nogometa su dobili još jednu šansu za kupnju karata za Svjetsko prvenstvo u nogometu, koje će se održati 2018. godine u Rusiji. 16. studenog su je otvoren drugi krug prodaje karata, no da bi kupili istu morali su biti jako brzi - naime karte su gotovo u potpunosti rasprodane u svega nekoliko sati ( 98 % ) od ukupno 159 402 karte.
Iako organizator planira karte držati u prodaji do 28. studenoga, vrlo mali broj karata je ostao dostupan za kupnju.
Prema FIFA-i, 51 % kupljenih karata kupljeno je u Rusiji, a ostalih 49 % Meksiko, SAD, Brazil, Kolumbija, Kina, Australija, Njemačka i Indija.
Nova serija karata biti će u prodaji 5. prosinca.
Prodaja je počela 1. listopada kada je prodano 622 117 karata.
https://hr.rbth.com/lifestyle/79949-karte-za-svjetsko-prvenstvo-u-nogometu-prodane-u-nekoliko-sati
Kupljeno je 98 % karata koje su bile u prodaji tokom drugog kruga prodaje.
Ljubitelji nogometa su dobili još jednu šansu za kupnju karata za Svjetsko prvenstvo u nogometu, koje će se održati 2018. godine u Rusiji. 16. studenog su je otvoren drugi krug prodaje karata, no da bi kupili istu morali su biti jako brzi - naime karte su gotovo u potpunosti rasprodane u svega nekoliko sati ( 98 % ) od ukupno 159 402 karte.
Iako organizator planira karte držati u prodaji do 28. studenoga, vrlo mali broj karata je ostao dostupan za kupnju.
Prema FIFA-i, 51 % kupljenih karata kupljeno je u Rusiji, a ostalih 49 % Meksiko, SAD, Brazil, Kolumbija, Kina, Australija, Njemačka i Indija.
Nova serija karata biti će u prodaji 5. prosinca.
Prodaja je počela 1. listopada kada je prodano 622 117 karata.
https://hr.rbth.com/lifestyle/79949-karte-za-svjetsko-prvenstvo-u-nogometu-prodane-u-nekoliko-sati
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Tko sve ide u Rusiju?
Mislim da HR igra neku utakmicu u Ekaterinburgu, tak mi je bar muž kazal, kao mogli bi opet tamo
2017-03-21
mislim da se to još ne zna, grupe se moraju izvući i onda će se znati koja grupa gdje igra..
logično...kic wrote:
mislim da se to još ne zna, grupe se moraju izvući i onda će se znati koja grupa gdje igra..
žensko, štaš...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Kako kupuju karte a ne znaju ni u kom gradu i graju, niti sa kim?
Totenkopf wrote:logično...kic wrote:
žensko, štaš...
jesu njemci napravili plan invazije, hoću reć gostovanja :P
Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.Eva_ wrote:Aaa mulja me, samo da vizu tražim:))
ne znam, znam samo da ovaj put idu bez digića...kic wrote:Totenkopf wrote:logično...kic wrote:
žensko, štaš...
2014-04-14
Do tad izmisle i teleportaciju valjda...šta kažu između nekih gradova i par tisuća km udaljenosti :)
Trinity-
2014-04-17
Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.Eva_ wrote:Aaa mulja me, samo da vizu tražim:))
2017-03-21
ahahaTotenkopf wrote:ne znam, znam samo da ovaj put idu bez digića...kic wrote:Totenkopf wrote:logično...kic wrote:
žensko, štaš...
Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.Eva_ wrote:Aaa mulja me, samo da vizu tražim:))
Je, ali ne odlučuje on. Cure su iduće ljeto na redu za plan godišnjeg. Tako da su mu šanse vrlo tanke:))dzango wrote:Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.Eva_ wrote:Aaa mulja me, samo da vizu tražim:))
2017-03-21
židovi, uvijek se stiskate s lovom...Eva_ wrote:Je, ali ne odlučuje on. Cure su iduće ljeto na redu za plan godišnjeg. Tako da su mu šanse vrlo tanke:))dzango wrote:Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.Eva_ wrote:Aaa mulja me, samo da vizu tražim:))
2014-04-14
Tko se stiska? Daj sad odmah 10 karti.Totenkopf wrote:židovi, uvijek se stiskate s lovom...Eva_ wrote:Je, ali ne odlučuje on. Cure su iduće ljeto na redu za plan godišnjeg. Tako da su mu šanse vrlo tanke:))dzango wrote:Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:
Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.
2017-03-21
Eva_ wrote:Je, ali ne odlučuje on. Cure su iduće ljeto na redu za plan godišnjeg. Tako da su mu šanse vrlo tanke:))dzango wrote:Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.Eva_ wrote:Aaa mulja me, samo da vizu tražim:))
Maldivi?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne, ranije su pričale o Islandu pa smo to bili prolongirali ovo ljeto za neko iduće. AK ne dobiju novu ideju. Ja sam svoju želju ispucala i više nemam pravo glasa:(dzango wrote:Eva_ wrote:Je, ali ne odlučuje on. Cure su iduće ljeto na redu za plan godišnjeg. Tako da su mu šanse vrlo tanke:))dzango wrote:Em ima prevodioca, em ima šta da opali.Eva_ wrote:Ma jok, on ide, ali neće sam jer ne zna ruski, pa morala bih i ja.dzango wrote:
Pošalje tebe u Rusiju a on dohvati košinicu.
Maldivi?
šalim se, ako bude realno idemo, ako je nešto van naših platežnih mogućnosti, ostaje im karta i mašta.
2017-03-21
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kina ide u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju
» Ukrajinci upali u Rusiju
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Čardak šalje HV-a na Rusiju
» Argentina napada Rusiju