zašto ne bi samo redistrubirali sve
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: zašto ne bi samo redistrubirali sve
kic wrote:mamin sin wrote:kic wrote:
prevencija je pola..
možemo prevenirati spinalnu mišićnu atrofiju sterilizacijom onih koji nose oštećene gene za tu nasljednu bolest
preveniraj ti svoje dijete-
teško, ženske vole zločeste dečke, ne mogu si pomoći
Guest- Guest
Eva_ wrote:Oni će, političke elite, uvijek napraviti da njima bude dobro. Svi mogu umrijet od gladi i bolesti, ali njima mora biti.kic wrote:
dajte svoj bolesnoj djeci, nema problema s tim..
ali protiv sam logike, samo treba redistrubirati sredstva i sve će bit bolje, cijelo vrijeme se tim bavimo od samostalnosti i ekonomija je u međuvremenu atrofirala..
u biti nama treba svjetska gospodarska kriza koja će pogoditi Zg, i onda će se tek nešto promijeniti, dok je njima oke i dalje će ovako socijalistički razmišljati..
Sjećam se kada je bolestan bio tadašnji predsjednik Sabora, B. Šprem, da je na teret HZZO otišao na liječenje u SAD. Nije se ni pregovaralo ni razmišljao, jednostavno njegovo "osiguranje" to je pokrilo.
Ma licemjerna gamad...ne znaš da li su gori oni ili ti koji ih brane i relativiziraju njihove postupke...psihopati redom....
darth_vader-
2014-04-17
Ili ono u recesiji smo 10 godina, a zapravo od postanka, ali nimalo se to ne osjeti u državnoj administraciji. Ne štedi se na voznom parku, inetrijeru ministarstava, njihovim primanjima, koja idu gore u dvoznamekastom relativnom broju gotovo po pravilu. Lako je radit rezove i rupice na tuđem remenu.jasambrend wrote:Eva_ wrote:Oni će, političke elite, uvijek napraviti da njima bude dobro. Svi mogu umrijet od gladi i bolesti, ali njima mora biti.kic wrote:
dajte svoj bolesnoj djeci, nema problema s tim..
ali protiv sam logike, samo treba redistrubirati sredstva i sve će bit bolje, cijelo vrijeme se tim bavimo od samostalnosti i ekonomija je u međuvremenu atrofirala..
u biti nama treba svjetska gospodarska kriza koja će pogoditi Zg, i onda će se tek nešto promijeniti, dok je njima oke i dalje će ovako socijalistički razmišljati..
Sjećam se kada je bolestan bio tadašnji predsjednik Sabora, B. Šprem, da je na teret HZZO otišao na liječenje u SAD. Nije se ni pregovaralo ni razmišljao, jednostavno njegovo "osiguranje" to je pokrilo.
Ma licemjerna gamad...ne znaš da li su gori oni ili ti koji ih brane i relativiziraju njihove postupke...psihopati redom....
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
da, dobro napisano .Dcrvenkasti wrote:kic wrote:
inače sam jučer gledao jedan klip s TEDa o Alzheimeru, u biti svaki drugi čovjek će to imati u budućnosti s erozijom memorije kojom svjedočimo, a ako nemaš Alzheimer, svejedno imaš veze s tim jer se brineš o nekom tko ima..
i onda ima priča kako redovnice kojima su s PET-om snimali mozak, koje pokazuju sve biološke razloge da pate od Alzheimera, sinapse im se raspadaju, neki ATB se nakupio itd - uopće, začudo - nemaju Alzheimer!
čednost, rad, konstantno čitanje i normalno druženje su izgleda zakon..
O zdravlju, liječenju i bolestima i njihovim pravim uzrocima ne znamo ništa. Službena medicina se temelji na manje ili više neuspješnim pokušajima.
Aboridžini liječe slomljene udove dodirivanjem i masažom.
Molitva klinički dokazano pomaže pri liječenju.
Placebo je dokaz da svako sam sebe može izliječiti.
itd itd
doktori su ko vracevi, probacemo ovu amajliju tj ljek, ak nejde ajd drugu , ak nejde ni ta, e jebga
sve vecinom na pogadjanje
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
Page 4 of 4