Hrvati vas nema u tragovima...
Page 1 of 1
Hrvati vas nema u tragovima...
http://informer.rs/magazin/zanimljivosti/161539/HRVATI-VAS-NEMA-TRAGOVIMA-BOGINJA-ATINA-PRICALA-AHILOM-HEKTOROM-SPRSKOM-Nas-poznati-publicista-sokirao-Evropu
vuksadinare- Posts : 100328
2015-09-08
Re: Hrvati vas nema u tragovima...
sve je opisano u onom prvom komentaru dolje..'da nije tragicno bilo bi smijesno..vasoj ludosti kraja nema..i isus je srbin'...strasno..i jos je napisao...bili bi sa tim svojim ludostima mozda simpaticni okolini..ali vi ste opasni iz tih vasih ludosti dosla su krv i razaranja
2015-09-08
mislim ono strasno...kad ovako pise najglavniji provladin odnosno provucicev medij sto ocekivati...dobro svakako nikako
2015-09-08
Mislim da nema smisla vise rastezati i razglabati, pogledajte dokumentarac koji sve govori s kime se imalo i s kime se ima posla.
omni-
2014-04-12
Pa mi znamo a oni, čak ih i ne krivim. Oni imaju u medijima 25 godina falsificiranje povijesti na djelu , i mi skrivamo zlocine ali ipak ne do te mjere . U njihovim medijima osvrt je bio 18.11 na Jasenovac i cizme ali ne na ovo; priča jednog srpskog novinara je došao slikati ubijene bebe, 40 beba u Vu ..ali njihova štampa ju neće objaviti sigurno nikadaomni wrote:Mislim da nema smisla vise rastezati i razglabati, pogledajte dokumentarac koji sve govori s kime se imalo i s kime se ima posla.
https://www.google.hr/amp/s/www.vice.com/amp/rs/article/3dbbnb/razglednice-iz-vukovara
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajme kad Srbi počnu o svojim mitovima, a nigdje uporišta. Inače, nama je Troju našao bar neki stranac i ima kakvog takvog pokriča. Mislim na kiklopsku gradnju Daorsona koji je ime dobio po ilirskom plemenu koje je tu obitavalo, a čije zidine više liče na helenske gradove nego ilirske...
Razulareni koljaci su oslobodioci a picke na traktorima zrtve genocida, da su imalo normalniji mogli su tu svoju patolosku osobinu da iskoriste u snimanje dobrih scifi filmova pa da i imaju nesto od toga.
omni-
2014-04-12
najveci,najlepsi,najstariji.i onda dodju Ustase i izgenocidisu min.30% nejaci.pa plac,jauk,kmecanje sve u 16 i tako svakih 50ak godina....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa informer je glavni udarni medij tvog ljubimca znaci i tebe ..malo bi vam i dva bila koliko ste se razbahatilipizzon wrote:zbog vučka bih oformio još 1 informer :
malo mu je 1 !
2015-09-08
Similar topics
» Sada će Hrvati vidjeti kako je to živjeti u SAD. Tko nema novaca, taj umire
» Hrvati usred Beograda izvjesili poruku na Marakani:Za sve one kojih nema
» Putnici odlučili ko su najbolji domaćini: Srba nema na listi, ali Hrvati dominiraju
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Hrvati usred Beograda izvjesili poruku na Marakani:Za sve one kojih nema
» Putnici odlučili ko su najbolji domaćini: Srba nema na listi, ali Hrvati dominiraju
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
Page 1 of 1