OTVORENJE BAZENA U LIPIKU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: OTVORENJE BAZENA U LIPIKU
Kao i ja.hehe. Slavonija mjesto rodjenja prebivalista, a korjeni Hercegovina.Odakle iz Hercegovine?
Spandeux- Posts : 24
2014-04-24
crvenkasti wrote:Totenkopf wrote:zar toga ima po bosni, za hercegovinu znam da ima...
Glupane, gdje je Lipik?
Kod Makarske.
Spandeux wrote:Kao i ja.hehe. Slavonija mjesto rodjenja prebivalista, a korjeni Hercegovina.Odakle iz Hercegovine?
iz Bileche.
obala Buškog jezera (ne smijem previše u detalje)Spandeux wrote:Kao i ja.hehe. Slavonija mjesto rodjenja prebivalista, a korjeni Hercegovina.Odakle iz Hercegovine?
immortal-
2014-04-16
da nisi ti onda stalno u Lipikuchagalj wrote:crvenkasti wrote:Totenkopf wrote:zar toga ima po bosni, za hercegovinu znam da ima...
Glupane, gdje je Lipik?
Kod Makarske.
immortal-
2014-04-16
nisam sricho, ja sam malo u bukovici, malo u banja luci, malo u shibeniku, malo u zagrebu... dje ima posla tute sam.mortal-joint wrote:da nisi ti onda stalno u Lipikuchagalj wrote:crvenkasti wrote:Totenkopf wrote:zar toga ima po bosni, za hercegovinu znam da ima...
Glupane, gdje je Lipik?
Kod Makarske.
jel i Anica s tobom putuje u Bajnu lukuchagalj wrote:nisam sricho, ja sam malo u bukovici, malo u banja luci, malo u shibeniku, malo u zagrebu... dje ima posla tute sam.mortal-joint wrote:da nisi ti onda stalno u Lipikuchagalj wrote:crvenkasti wrote:Totenkopf wrote:zar toga ima po bosni, za hercegovinu znam da ima...
Glupane, gdje je Lipik?
Kod Makarske.
immortal-
2014-04-16
Mislish na Anitu? Ako je mater pushti. :)mortal-joint wrote:jel i Anica s tobom putuje u Bajnu lukuchagalj wrote:nisam sricho, ja sam malo u bukovici, malo u banja luci, malo u shibeniku, malo u zagrebu... dje ima posla tute sam.mortal-joint wrote:da nisi ti onda stalno u Lipikuchagalj wrote:crvenkasti wrote:Totenkopf wrote:zar toga ima po bosni, za hercegovinu znam da ima...
Glupane, gdje je Lipik?
Kod Makarske.
Anita ti je kćer ili suprugachagalj wrote:
Mislish na Anitu? Ako je mater pushti. :)
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» otvorenje Lidla
» Bandić sutra dolazi na otvorenje spomenika Tuđmanu
» Otvorenje izložbe Muzeja Alija Izetbegović sutra u Zagrebu, dolazi i Bakir
» Bandić sutra dolazi na otvorenje spomenika Tuđmanu
» Otvorenje izložbe Muzeja Alija Izetbegović sutra u Zagrebu, dolazi i Bakir
Page 2 of 2