SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
Komunjara, četnik početnik, europejac sa tetkom u Kanadi.maggie13 wrote:Cetnik-europejac.
@-@
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
Zaustavit financiranje PRTPLATNIKA Hrt i jednog takvog antihrvatskog pamfleta, koji daje legitimitet nostalgičnim apologetima jugoslavenstva, velikosrpstva, a ¸Čedi Stankoviću momentalni uklon sa HRT.
2014-04-18
dzango wrote:
Nikome sem Srbima po Vukovaru i Osijeku koju su odvođeni iz svojih kuća u sred noći da se nikada više ne bi vratili. Ili onima kojima su lokali dizani u vazduh. Samo srpski nekim čudom.
Ovome što je odmah rekao ja sam Hrvat, njemu su lokal i kuća ostali cijeli, a njegovom bratu Srbinu su sve zapalili j još ga otjerali u Srbiju.
I sad, tko je bolje prošao, ha?
Tko je ispao pametan, a tko glup?
crvenkasti-
2014-04-17
Krajina bi danas, da je nisu uništili, imala diplomatske odnose sa Kosovom, ali nije bilo sluha.
Guest- Guest
kofein wrote:Krajina bi danas, da je nisu uništili, imala diplomatske odnose sa Kosovom, ali nije bilo sluha.
Možda ovaj brat jest inače gluplji od onoga što je ostao Srbin, ali ne možemo se ne složiti s konstatacijom da je bolje prošao.
A mi smo dobili još jednog Hrvata. To je pobjeda. Ionako nas ima premalo, jer tko je god pametan, bježi iz Hrvatske.
A mi smo dobili još jednog Hrvata. To je pobjeda. Ionako nas ima premalo, jer tko je god pametan, bježi iz Hrvatske.
crvenkasti-
2014-04-17
Obojica su dobro prošli.crvenkasti wrote:Možda ovaj brat jest inače gluplji od onoga što je ostao Srbin, ali ne možemo se ne složiti s konstatacijom da je bolje prošao.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' 49 STUPNJEVA U AUSTRALIJI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NAJGORI TOPLINSKI UDAR U ZADNJIH 59 GODINA Rekordne temperature izazvale pomor životinja: 'Nikad nisam vidio tako nešto' ''
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» HDZ-ovac OTVORIO DUŠU, PLJESKALI MU I SDP-ovci!
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» HDZ-ovac OTVORIO DUŠU, PLJESKALI MU I SDP-ovci!
Page 5 of 5