SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
Sutra sam Hrvat.
crvenkasti- Posts : 29734
2014-04-17
Re: SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
A jesu li i ti potpisali vernost novoj NDH ili ne?michaellcmacha wrote:tis budala, onako bez da se vređaš... klasični srbin koji je popušio spiku o ustašama... pa da ima zrnce istine i stvarne osnove za to što budalesaš onda bismo se prvo obračunali sa likovima poput drage roksandića, milutinom baltićem, stojanovićem, i još pitaj boga kojim svene srbimakoji su glasili kao srpska inteligencija u hrvatskoj a ne bi se zajebavali sa lokalnim birtijašima i polumunjenim babama...dzango wrote:Da su mu ustaše odvele noću sina ili oca ili digli u vazduh lokal ili kuću, video bi ga koliko i šta voli. Ili je možda i sam dizao u vazduh i hapsio. Sa takvim profilom ljudi se nikada ne zna.vuksadinare wrote:...nikakav poturica..on se nije odrekao da je srbin..nego da jednostavno voli svoj grad i hrvatsku..a srbiju ne vise nego ovo dvoje i to mu je krimen..nije molio boga da u srbiji padne kisa a zivi u hrvatskoj..dzango wrote:Tuđmanov Srbin. Poturica je uvek bilo. Takvih se i rođeni brat odrekne. Ništa novo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jedan je od Ilije postao Alija a drugi nije dao krsnu Slavu i krst časni.michaellcmacha wrote:eto u toj meri se radi o bratoubilačkom ratu gdje jedan normalni brat srbin ostane tamo gdje mu je mjesto, a drugi brat luđo srbo ode u tri pičke materine negde u srbiju ili pak vojvodinu...dzango wrote:Tuđmanov Srbin. Poturica je uvek bilo. Takvih se i rođeni brat odrekne. Ništa novo.
2014-04-19
Nikome sem Srbima po Vukovaru i Osijeku koju su odvođeni iz svojih kuća u sred noći da se nikada više ne bi vratili. Ili onima kojima su lokali dizani u vazduh. Samo srpski nekim čudom.vuksadinare wrote:Nitkom se nije nista desilo a da svojim cinom ili djelom nije zasluzio..gluposti..u mojoj bivsoj zgradi dva susjeda su mi bili srbi oni bas srbijanci...bivsi oficiri jna..nikad nista lose nisu napravili i rekli..i ama bas im se nista nije desilo..ali znam da je gojko iz susjedne zgrade najebao..jer je trgao plakate hdza prije prvoh izbora upadao u kafice i prijetio tko ima hdzov plakat ili hrvatsku zastavu sa sahovnicom..njemu su polupani prozori na stanu bili...dzango wrote:Da su mu ustaše odvele noću sina ili oca ili digli u vazduh lokal ili kuću, video bi ga koliko i šta voli. Ili je možda i sam dizao u vazduh i hapsio. Sa takvim profilom ljudi se nikada ne zna.vuksadinare wrote:...nikakav poturica..on se nije odrekao da je srbin..nego da jednostavno voli svoj grad i hrvatsku..a srbiju ne vise nego ovo dvoje i to mu je krimen..nije molio boga da u srbiji padne kisa a zivi u hrvatskoj..dzango wrote:Tuđmanov Srbin. Poturica je uvek bilo. Takvih se i rođeni brat odrekne. Ništa novo.
2014-04-19
I onda ovaj glumi Crvekapu i sere okolo. Nije ni čudo što ga se rođeni brat odrekao. Jebiga Alija.
https://www.instagram.com/p/BaLXWalF-lH/
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:https://www.instagram.com/p/BaLXWalF-lH/
- jankuloskibobanVelika Srbija zimi kurov, brisi ja MAKEDONIJA od tuka mame ti ebam nacionalisticko, od tolku kurcenje ostanavte eden grst zemja
:)
Guest- Guest
Samo da kažem nešto, na HRT1 se roka na najjače i dalje , bar prije dvije minute, nisam vidjela Sever , u prizemlju je čovjek parkirao bicikl sa maskirnom jaknom na njemu i malom šahovnicom , valjda neće zračna uzbuna noćas . Idem pogledat na HRT 2 , mozda je Branko i kockica ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2014-08-25
2014-08-25
Vise se ne zna ni ko je Cetnik, barem Crvenkasti tvrdi da je Hrvat...
2014-08-25
To kad zena stoji iza njega. Mora. Inače ga odma klopi tavom.Serbinho-3 wrote:Vise se ne zna ni ko je Cetnik, barem Crvenkasti tvrdi da je Hrvat...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Inače neznam jeli kome promakao jedan detalj. Lik je heroj. Preživio zarobljeništvo. Itd.
Međutim taj as - u mirovini je od 1998. Primio je do sada u penziji 244 000€.. ne kuna nego Eura :D
ušao u penziju sa koliko? sa 30godina, i do sada primio u penziji skoro 2milijune kuna.. s obzirom da onako vizualno izgleda zdravo i stabilno, vrlo je vjerojatno da će as živiti još 30ak godina.. dakle još 3milijuna kuna :)
jebena država. - sve je meni jasno, lik je heroj, i još srbin, na našoj strani. ne pari mi da je bio u kolicima , i da je neposoban. koji kurac su ga slali 98 u penziju? što ga nisu zaposlili u vojsku i policiju i ostale , i tamo mu davali bonuse na plaću, a ne jbt u penziju sa manje od 30godina, i do sada mu u penziji dok je u naponu snage isplatili 2milijuna kuna, izgleda i dan danas jak i zdrav, dakle negine mu još 2-3milijune kuna.. jbt tko će prehraniti sve te penzije
mislim, ono.. svake godine nas je manje -30 000
Međutim taj as - u mirovini je od 1998. Primio je do sada u penziji 244 000€.. ne kuna nego Eura :D
ušao u penziju sa koliko? sa 30godina, i do sada primio u penziji skoro 2milijune kuna.. s obzirom da onako vizualno izgleda zdravo i stabilno, vrlo je vjerojatno da će as živiti još 30ak godina.. dakle još 3milijuna kuna :)
jebena država. - sve je meni jasno, lik je heroj, i još srbin, na našoj strani. ne pari mi da je bio u kolicima , i da je neposoban. koji kurac su ga slali 98 u penziju? što ga nisu zaposlili u vojsku i policiju i ostale , i tamo mu davali bonuse na plaću, a ne jbt u penziju sa manje od 30godina, i do sada mu u penziji dok je u naponu snage isplatili 2milijuna kuna, izgleda i dan danas jak i zdrav, dakle negine mu još 2-3milijune kuna.. jbt tko će prehraniti sve te penzije
mislim, ono.. svake godine nas je manje -30 000
Guest- Guest
doslovno, jedna od rijetkih pametnih stvari što je izjavio zastupnik Živog Zida Lovrinović, da ćemo u Slavoniju uskoro morati uvoziti Srbe da rade pa čak ih i naseljavati , da država može preživjeti i da se mirovinski sustav ne slomi. Jer ova nesretna Srbija još veći čardak od RH
Guest- Guest
ko lovrinovic?...taj je rekao ako do 2020 ne nadjemo naftu bar cca 100 000 000 barela..onda smo za kuracPinochet wrote:doslovno, jedna od rijetkih pametnih stvari što je izjavio zastupnik Živog Zida Lovrinović, da ćemo u Slavoniju uskoro morati uvoziti Srbe da rade pa čak ih i naseljavati , da država može preživjeti i da se mirovinski sustav ne slomi. Jer ova nesretna Srbija još veći čardak od RH
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
opet trkeljas...sama ona rijecka pijandura...od novinarke je priznala nedugo da je ipak njen muz srbin nesto kenjao kontra hrvatske pa su morali jedno vrijeme otici..a prije je pricala kako su morali otici samo zato sto joj je muz srbin...osobno i kunem se da nitko nije morao otici i ako mu se nesto desilo da je to zato stoga sto je srbin..mozda ima pokoji primjer da je najebo zato sto je srbin ali u 99% slucajeva oni srbi su otisli ili im se nesto desilo cisto najvecim slucajevima jer su se bahatili,suradnici kos-a,previse srbovali ili su vec bili cetnici odnosno u paravojnim formacijamadzango wrote:Nikome sem Srbima po Vukovaru i Osijeku koju su odvođeni iz svojih kuća u sred noći da se nikada više ne bi vratili. Ili onima kojima su lokali dizani u vazduh. Samo srpski nekim čudom.vuksadinare wrote:Nitkom se nije nista desilo a da svojim cinom ili djelom nije zasluzio..gluposti..u mojoj bivsoj zgradi dva susjeda su mi bili srbi oni bas srbijanci...bivsi oficiri jna..nikad nista lose nisu napravili i rekli..i ama bas im se nista nije desilo..ali znam da je gojko iz susjedne zgrade najebao..jer je trgao plakate hdza prije prvoh izbora upadao u kafice i prijetio tko ima hdzov plakat ili hrvatsku zastavu sa sahovnicom..njemu su polupani prozori na stanu bili...dzango wrote:Da su mu ustaše odvele noću sina ili oca ili digli u vazduh lokal ili kuću, video bi ga koliko i šta voli. Ili je možda i sam dizao u vazduh i hapsio. Sa takvim profilom ljudi se nikada ne zna.vuksadinare wrote:...nikakav poturica..on se nije odrekao da je srbin..nego da jednostavno voli svoj grad i hrvatsku..a srbiju ne vise nego ovo dvoje i to mu je krimen..nije molio boga da u srbiji padne kisa a zivi u hrvatskoj..dzango wrote:Tuđmanov Srbin. Poturica je uvek bilo. Takvih se i rođeni brat odrekne. Ništa novo.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Da, i poklali 400 dece, tako mi PTC i Vulina.dzango wrote:Nikome sem Srbima po Vukovaru i Osijeku koju su odvođeni iz svojih kuća u sred noći da se nikada više ne bi vratili. Ili onima kojima su lokali dizani u vazduh. Samo srpski nekim čudom.vuksadinare wrote:Nitkom se nije nista desilo a da svojim cinom ili djelom nije zasluzio..gluposti..u mojoj bivsoj zgradi dva susjeda su mi bili srbi oni bas srbijanci...bivsi oficiri jna..nikad nista lose nisu napravili i rekli..i ama bas im se nista nije desilo..ali znam da je gojko iz susjedne zgrade najebao..jer je trgao plakate hdza prije prvoh izbora upadao u kafice i prijetio tko ima hdzov plakat ili hrvatsku zastavu sa sahovnicom..njemu su polupani prozori na stanu bili...dzango wrote:Da su mu ustaše odvele noću sina ili oca ili digli u vazduh lokal ili kuću, video bi ga koliko i šta voli. Ili je možda i sam dizao u vazduh i hapsio. Sa takvim profilom ljudi se nikada ne zna.vuksadinare wrote:...nikakav poturica..on se nije odrekao da je srbin..nego da jednostavno voli svoj grad i hrvatsku..a srbiju ne vise nego ovo dvoje i to mu je krimen..nije molio boga da u srbiji padne kisa a zivi u hrvatskoj..dzango wrote:Tuđmanov Srbin. Poturica je uvek bilo. Takvih se i rođeni brat odrekne. Ništa novo.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Ma naravno. Hde bi ustaše na Srbe. Lažu vukovarski Srbi za ta nožna hapšenja i odvođenja. Lokake su sami sebi dizali u vazduh da napakoste mladoj hrvatskoj demokraciji. I ove Tuđmanove Srbe sada namerno ne jebu za suvu šljivu iz istog razloga.vuksadinare wrote:opet trkeljas...sama ona rijecka pijandura...od novinarke je priznala nedugo da je ipak njen muz srbin nesto kenjao kontra hrvatske pa su morali jedno vrijeme otici..a prije je pricala kako su morali otici samo zato sto joj je muz srbin...osobno i kunem se da nitko nije morao otici i ako mu se nesto desilo da je to zato stoga sto je srbin..mozda ima pokoji primjer da je najebo zato sto je srbin ali u 99% slucajeva oni srbi su otisli ili im se nesto desilo cisto najvecim slucajevima jer su se bahatili,suradnici kos-a,previse srbovali ili su vec bili cetnici odnosno u paravojnim formacijamadzango wrote:Nikome sem Srbima po Vukovaru i Osijeku koju su odvođeni iz svojih kuća u sred noći da se nikada više ne bi vratili. Ili onima kojima su lokali dizani u vazduh. Samo srpski nekim čudom.vuksadinare wrote:Nitkom se nije nista desilo a da svojim cinom ili djelom nije zasluzio..gluposti..u mojoj bivsoj zgradi dva susjeda su mi bili srbi oni bas srbijanci...bivsi oficiri jna..nikad nista lose nisu napravili i rekli..i ama bas im se nista nije desilo..ali znam da je gojko iz susjedne zgrade najebao..jer je trgao plakate hdza prije prvoh izbora upadao u kafice i prijetio tko ima hdzov plakat ili hrvatsku zastavu sa sahovnicom..njemu su polupani prozori na stanu bili...dzango wrote:Da su mu ustaše odvele noću sina ili oca ili digli u vazduh lokal ili kuću, video bi ga koliko i šta voli. Ili je možda i sam dizao u vazduh i hapsio. Sa takvim profilom ljudi se nikada ne zna.vuksadinare wrote:
...nikakav poturica..on se nije odrekao da je srbin..nego da jednostavno voli svoj grad i hrvatsku..a srbiju ne vise nego ovo dvoje i to mu je krimen..nije molio boga da u srbiji padne kisa a zivi u hrvatskoj..
2014-04-19
Vulin je vaš europejac, jebali mu vi mater i on vama.Eroo wrote:Da, i poklali 400 dece, tako mi PTC i Vulina.dzango wrote:Nikome sem Srbima po Vukovaru i Osijeku koju su odvođeni iz svojih kuća u sred noći da se nikada više ne bi vratili. Ili onima kojima su lokali dizani u vazduh. Samo srpski nekim čudom.vuksadinare wrote:Nitkom se nije nista desilo a da svojim cinom ili djelom nije zasluzio..gluposti..u mojoj bivsoj zgradi dva susjeda su mi bili srbi oni bas srbijanci...bivsi oficiri jna..nikad nista lose nisu napravili i rekli..i ama bas im se nista nije desilo..ali znam da je gojko iz susjedne zgrade najebao..jer je trgao plakate hdza prije prvoh izbora upadao u kafice i prijetio tko ima hdzov plakat ili hrvatsku zastavu sa sahovnicom..njemu su polupani prozori na stanu bili...dzango wrote:Da su mu ustaše odvele noću sina ili oca ili digli u vazduh lokal ili kuću, video bi ga koliko i šta voli. Ili je možda i sam dizao u vazduh i hapsio. Sa takvim profilom ljudi se nikada ne zna.vuksadinare wrote:
...nikakav poturica..on se nije odrekao da je srbin..nego da jednostavno voli svoj grad i hrvatsku..a srbiju ne vise nego ovo dvoje i to mu je krimen..nije molio boga da u srbiji padne kisa a zivi u hrvatskoj..
2014-04-19
Cetnik-europejac.
@-@
@-@
2014-04-12
Komunjara, četnik početnik, europejac sa tetkom u Kanadi.maggie13 wrote:Cetnik-europejac.
@-@
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' 49 STUPNJEVA U AUSTRALIJI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: NAJGORI TOPLINSKI UDAR U ZADNJIH 59 GODINA Rekordne temperature izazvale pomor životinja: 'Nikad nisam vidio tako nešto' ''
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» HDZ-ovac OTVORIO DUŠU, PLJESKALI MU I SDP-ovci!
» Dačić otvorio dušu
» Plenki otvorio dušu u Strasbourgu
» Jugoslav Lazanski otvorio dušu...
» HDZ-ovac OTVORIO DUŠU, PLJESKALI MU I SDP-ovci!
Page 4 of 5