ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Go down

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Empty Re: To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara

Post by jastreb 19/11/2017, 10:09

michaellcmacha wrote:upravo iz tog razloga evo možda sam rekao što i nije za širu javnost u bazilici svetog quirina koja je takvom proglašena putem dekreta Kongregacije su unaprijed osmišljene i u podzemlju iste ugrađene kripte u kojima će na vječni počinak leći svi danas živući biskupi koji stoluju na području hrvatske... ako sin sazna da sam se ovdje izlajao pa me odruka biskupu Košiću odjebo sam karijeru... :))))
Ne vjeerujem. Iz čistog razloga što znam da će se kardinal Bozanić dati pokopati u kripti crkve sv.Ivana Krstitelja,gdje su sahranjene generacije preminulih vrbničkih svećenika i jedan biskup krčki rodom iz Vrbnika.

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Obnova-zelene-povrsine-na-Trgu-sv.-Ivana-u-sredistu-Vrbnika-Za-preuredenje-i-opremu-parka-620-tisuca-kuna
To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Pbucket
To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Resized_P6080098_zpsd7983abf
Eto. To je crkvica,a ovo dolje je zajednička grobnica  vrbničkih svećenika.

Inače Vrbnik je za svećenike,ono što su tetovo i Gostivar za slastičasre,a Gračac i Vojnić za milicionere.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Empty Re: To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara

Post by jastreb 19/11/2017, 10:13

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Sl29a

Evo. Tu se sahranjuje svaki umrli vrbnički svećenik,pa sumnjam da bi se Kardinal dao sahraniti negdje drugdje.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/11/2017, 12:11

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:upravo iz tog razloga evo možda sam rekao što i nije za širu javnost u bazilici svetog quirina koja je takvom proglašena putem dekreta Kongregacije su unaprijed osmišljene i u podzemlju iste ugrađene kripte u kojima će na vječni počinak leći svi danas živući biskupi koji stoluju na području hrvatske... ako sin sazna da sam se ovdje izlajao pa me odruka biskupu Košiću odjebo sam karijeru... :))))
Ne vjeerujem. Iz čistog razloga što znam da će se kardinal Bozanić dati pokopati u kripti crkve sv.Ivana Krstitelja,gdje su sahranjene generacije preminulih vrbničkih svećenika i jedan biskup krčki rodom iz Vrbnika.

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 Obnova-zelene-povrsine-na-Trgu-sv.-Ivana-u-sredistu-Vrbnika-Za-preuredenje-i-opremu-parka-620-tisuca-kuna
Eto. To je crkvica,a ovo dolje je zajednička grobnica  vrbničkih svećenika.

Inače Vrbnik je za svećenike,ono što su tetovo i Gostivar za slastičasre,a Gračac i Vojnić za milicionere.
pa ne moraš vjerovati ja sam naveo što se nalazi ispod bazilike minor, i koja je predviđena namjena tih kripti, a da li će se biskupi uistinu sahranjivati u iste to će vrijeme pokazati... ne govorim napamet bio sam u tom podzemnom dijelu bazilike a informaciju sam dobio iz prve ruke... nije to još dogotovljeno u smislu finalnog uređenja pojedinačnih položajnih mjesta... koliko sam skužio još unutra treba unijeti kamene sarkofage koji se negdje na moru izrađuju po uzoru na one rimske upravo iz vremena kad je Quirin ubijen... a takvih kod nas ima preko nekoliko i mnogi su se u vrijeme izgradnje modernog siska iskoristili u gradnji temelja tako da su neke kuće antički spomenici zbog svojih temelja...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 19/11/2017, 12:42

Gle, miha je još živ ...
Kad ćeš, već jednom?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 19/11/2017, 12:44

crvenkasti wrote:Gle, miha je još živ ...
Kad ćeš, već jednom?

još jedna i ideš znaš kam.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by L'âme 19/11/2017, 12:45

Crveni, neugodan si, blago receno.
I nije ti prvi put.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 19/11/2017, 12:46

Nisam vidila tvoj upis, kic.
Crveni mi j drag, ali ovo je gadljivo.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2017, 12:46

Rat u Vukovaru je počeo kada su hrvatske paravojne formacije krajem avgusta 1991. započele blokadu garnizona JNA, kojem su isključili vodu i struju, a pripadnike legalne JNA ubijali snajperima

On je ukazao da su još u proleće iste godine hrvatske paravojne formacije okupirale Vukovar i počele dizati u vazduh srpske kafiće i kuće, a zatim su počela organizovana zastrašivanja, otimanja, premlaćivanja i ubistva Srba.

Prema podacima Udruženja srpskih porodica ubijenih, poginulih, nestalih i nasilno odvedenih lica "Protiv zaborava", koje deluje u Hrvatskoj, u Vukovaru je tokom leta i jeseni 1991. godine ubijeno ili nestalo najmanje 120 Srba.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/11/2017, 12:46

ma nema veze... svejedno mi nije žao što sam ga pustio da ode preko vode... do slobode... :)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/11/2017, 12:48

pizzon wrote:

Rat u Vukovaru je počeo kada su hrvatske paravojne formacije krajem avgusta 1991. započele blokadu garnizona JNA, kojem su isključili vodu i struju, a pripadnike legalne JNA ubijali snajperima

On je ukazao da su još u proleće iste godine hrvatske paravojne formacije okupirale Vukovar i počele dizati u vazduh srpske kafiće i kuće, a zatim su počela organizovana zastrašivanja, otimanja, premlaćivanja i ubistva Srba.

Prema podacima Udruženja srpskih porodica ubijenih, poginulih, nestalih i nasilno odvedenih lica "Protiv zaborava", koje deluje u Hrvatskoj, u Vukovaru je tokom leta i jeseni 1991. godine ubijeno ili nestalo najmanje 120 Srba.

koji si ti lik.. koliko vidim to je tvoj komentar na politikinom sajtu pod temom o zenga čizmama... pa de si bre Miloše... :))))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2017, 12:50

pizzon wrote:

u pravu je vucko,
d.kroket, vucko, prvo je iz alama, vukovara, isterao " spance i meksikance "
da bi ga kasnije branio od istih :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/11/2017, 12:56

jebo te petar teslić... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2017, 12:58

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 DAVID_CROCKETT_%28Ship%29_%28c112-01-18%29

vucko jurisa dunavom ka vukovaru :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 19/11/2017, 12:58

michaellcmacha wrote:ma nema veze... svejedno mi nije žao što sam ga pustio da ode preko vode... do slobode... :)

Kako bi me? Jel ampulom ili srkom?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/11/2017, 13:00

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:alamo :))
vučko je hhahaha 
vucko, nije alamo
alamo je d.kroket osvojio na juris
gde je kasnije i poginuo, u reprizi. 
a vi ste dobili  mirnom reintegracijom !
alamo je david crocett osvojio na juris?...pojma nemas o povijesti
Nekoliko meseci ranije, Teksašani su isterali sve meksičke vojnike iz meksičkog Teksasa. 
Oko 180 Teksašana je bilo stacionirano u Alamu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 19/11/2017, 13:02

Moj ponajbolji prijatelj bio je branitelj VU do proboja. Da je bilo oružja Vukovar ne bi pao nikad. To mi on kaže.

Također pogibija Blage Zadre je bolno odjeknula,a Dedaković i Mali Jastreb su obranom rukovodili iz podruma ili iz Vinkovaca. Blago je bio na liniji. A glupi Merčep je otišo puno prije.

Dakle  trebalo je Vukovaru doturiti oružje i oni bi se održali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 19/11/2017, 13:06

Teksas bi trebao biti nezavisan i istjerati američke agresore.

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 4032

To je bio hrvatski Alamo-sjecanje na zrtvu Vukovara - Page 13 3840

Ajmo ga priznat! Šta..?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 19/11/2017, 13:08

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:ma nema veze... svejedno mi nije žao što sam ga pustio da ode preko vode... do slobode... :)

Kako bi me? Jel ampulom ili srkom?
dao sam ti sendvič i sokić od vindije... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 19/11/2017, 13:15

I am a Texian im znači nešto kao ja sam Hrvat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 19/11/2017, 13:18

Pomazi maloj oko domace zadace.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti 19/11/2017, 13:22

maggie13 wrote:Pomazi maloj oko domace zadace.

Ma, napisala je jučer. Tjerao sam je da vježba klavir i neće, iznervirala me.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics