Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
Ova moja će da me nadživi.kaja wrote:Imala ju ja ko klinka :)dzango wrote:I kornjača.kaja wrote:A nego sta je?mutava baštarda wrote:kaja wrote:
Aha. Pa čuj, ljudi se vezu uz psa. Živi s njima , clan je obitelji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
Neki predak bi mačka po kratkom postupku zbog izdaje i povrede radne discipline.veber wrote:kada bi pobjegli iz kaveza, maca se poslužila.mutava baštarda wrote:20 hrčaka je 20 obroka za neku macu....kaja wrote:Valjda. Valjda ih se ne smije zakopati jer je to nenormalno.veber wrote:recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
Nadam se da voću i povrću ne organiziraš sahranu kad istrune, a i da ti voćke nisu članovi obitelji
mada jedan mačor bi ih uvijek vratio do kaveza. žive
https://www.instagram.com/p/Bbh1CKfB3dg/
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Sterilizirat člana obitelji. Koje pizdarije...orion wrote:ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
Kakva sterilizacija, to je još bolesnije.
Ja bi radje krepa od gladi uz cestu, napušten, nego steriliziran proveo ostatak života u stanu...
Sad je igračka dokonim ljudima.kaja wrote:Nisu napravili retardirano stvorenje nego ga pripitomili, on im je bio pomoć i za to su ga hranili .cassanowa wrote:Pa naravno da pas više nije sposoban samostalno živit u prirodi, kad su ga ljudi unakazli...Ubili su mu urođene nagone...kaja wrote:Sto da radi jedan pas u prirodi?
To su pripitomljene životinje koje prate ljude. Kako ljudi ne žive vise u prirodi i špilji ne žive ni oni.
Pa nije to divlja zivotinja za prirodu ..
Napravili su od njega retardirano stvorenje...
Pas je u početku bio divlja zivotinja za prirodu ..
Sada njihova uloga vise nije uvijek radna, a nekad i je ali ne nužno. Kakogod , on je pitom. Prati ljude.
Nije za divljinu.
Navodnim ljubiteljima životinja.
Toliko ih 'ljube' da ih ponekad znaju i naguzit...danni1 wrote:Sad je igračka dokonim ljudima.kaja wrote:Nisu napravili retardirano stvorenje nego ga pripitomili, on im je bio pomoć i za to su ga hranili .cassanowa wrote:Pa naravno da pas više nije sposoban samostalno živit u prirodi, kad su ga ljudi unakazli...Ubili su mu urođene nagone...kaja wrote:Sto da radi jedan pas u prirodi?
To su pripitomljene životinje koje prate ljude. Kako ljudi ne žive vise u prirodi i špilji ne žive ni oni.
Pa nije to divlja zivotinja za prirodu ..
Napravili su od njega retardirano stvorenje...
Pas je u početku bio divlja zivotinja za prirodu ..
Sada njihova uloga vise nije uvijek radna, a nekad i je ali ne nužno. Kakogod , on je pitom. Prati ljude.
Nije za divljinu.
Navodnim ljubiteljima životinja.
T.- Posts : 17597
2014-04-14
Ja volim mace, puj psi. nikada nebih imao pasa, a mace su zakon <3 umiljate su, čiste su, same sebe čiste, paze di seru - netrebaju srati 3puta dnevno, same sebe šetaju, neseru minu od pola kg, i usput love miševe, glodavce, kukce, zmije itd..
Guest- Guest
Ko da čitam longija...
Mi, macoljupci, smo najjaci.Pinochet wrote:Ja volim mace, puj psi. nikada nebih imao pasa, a mace su zakon <3 umiljate su, čiste su, same sebe čiste, paze di seru - netrebaju srati 3puta dnevno, same sebe šetaju, neseru minu od pola kg, i usput love miševe, glodavce, kukce, zmije itd..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Teško da može bit nešto više fuj i bljak od sterilizacije i zatvaranja u stan.orion wrote:ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
je, je..a tako im je lijepo vani, uživaju u slobodidanni1 wrote:Teško da može bit nešto više fuj i bljak od sterilizacije i zatvaranja u stan.orion wrote:ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
a ovi grozni ljudi ih zatvaraju u stan, daju im jesti, vode ih veterinaru.
a znaš šta je još gore, da im takvi kao što si sam ne date mira ni na ulici, i po ulici ih hvatate i vodite u šinteraj i ubijate.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovi psi su došli na ulicu iz stana. Jebi ga Bobi, godišnji je...kaja wrote:je, je..a tako im je lijepo vani, uživaju u slobodidanni1 wrote:Teško da može bit nešto više fuj i bljak od sterilizacije i zatvaranja u stan.orion wrote:ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
a znaš šta je još gore, da im takvi kao što si sam ne date mira ni na ulici, i po ulici ih hvatate i vodite u šinteraj i ubijate.
..vau....vau...kaja wrote:je, je..a tako im je lijepo vani, uživaju u slobodidanni1 wrote:Teško da može bit nešto više fuj i bljak od sterilizacije i zatvaranja u stan.orion wrote:ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
kako znaš da se nije rodio na ulici , rekli su ti?mutava baštarda wrote:Ovi psi su došli na ulicu iz stana. Jebi ga Bobi, godišnji je...kaja wrote:je, je..a tako im je lijepo vani, uživaju u slobodidanni1 wrote:Teško da može bit nešto više fuj i bljak od sterilizacije i zatvaranja u stan.orion wrote:ljudi su stvarno ponekad fuj_bljak. Nisu u stanju kao prvo sterilizirati, pa nakon toga pobrinuti se za živinu, nego ih ostave na milost i nemilost - bude netko drugi riješio problem ....
a da znam, da su se rodili na ulici već bi vi njih sredili u tih pol godine , godinu i uhvatili ..
2015-08-15
nisu se rodili vec ostenili..
2015-09-08
kako godvuksadinare wrote:nisu se rodili vec ostenili..
2015-08-15
hm...oki donkikaja wrote:kako godvuksadinare wrote:nisu se rodili vec ostenili..
2015-09-08
Obitelj ti to ne bi dopustila. Jaja su smetnja i remetilački faktor.mutava baštarda wrote:Ja bi radje krepa od gladi uz cestu, napušten, nego steriliziran proveo ostatak života u stanu...
Guest- Guest
U Kajinom svemiru pas se rodi i postaje član obitelji. Ima takvih fenomena i u životinjskom svijetu kada pas prigrli mačića i sl. iznimke.vuksadinare wrote:nisu se rodili vec ostenili..
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Na Kornatima spašeni magarica i mladunče, netko ih je ostavio žedne na pustom otoku
» Netko nije odradio eutanaziju do kraja;gdje su bili ginekolozi,mesari,grobari
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Netko grabi a netko jede smeće
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Netko nije odradio eutanaziju do kraja;gdje su bili ginekolozi,mesari,grobari
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Netko grabi a netko jede smeće
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
Page 8 of 9