Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
Hehe.. a eto.. znala sam.. imala baba svinje jel..mutava baštarda wrote:haha ja s planine... imam skroz ok odnos s životinjama.kaja wrote:Ne piši gluposti. Bar to. Propustio si upoznati životinje u životu a sad ti je prekasno. To sto si gledao magarca kroz prozor ne znaci da ih poznaš.mutava baštarda wrote:da je uzeo mlado od pingvina i odgajao ga vjerojatno bi i pingvin išao na stanicu čekati gazdu. da su ga lovili u prirodi kao divljeg psa pa ga išli pripitomiti prvo bi mu trebalo slomiti divlji duh kao što se to radi s divljim slonovima, također čovjekovim prijateljima...kaja wrote:Ti imas potpuno krivu percepciju zivotinja posebno psa. Smisao njegov života nije sranje nego pripadnost.mutava baštarda wrote:
Da tebe netko stavi u zatvor čim se odvojiš od materine sise i od tamo te puštaju vani uru vrimena da se posereš bila bi i ti sama pripitomljena, možda bi i lajala kada ti netko dobaci kolačić.
To je jedina zivotinja koja se veze uz čovjeka jednako kao uz svoju vrstu pa i vise.
Onaj film o psu u Japanu kome je vlasnik umro je istinit, čekao ga je do kraja života na svaki dan na stanici da se vrati s posla. Nije kako bi ti očekivao otrčao presretan u " slobodu" i sumu sa drugim psima i srao do mile volje sav presretan.
Drugo, on nije pripitomljen na silu , sam se približio čovjeku . Znaci čovjek ili obitelj je njegov čopor. Njemu je bitno da bude s njima , da je clan a ne sere.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Nečovječno: Netko je ostavio 16 štenaca i 3 mace, svi redom bili su neuredni i u fekalijama.
ah da, ljubitelji ptica, ulove češljugara i zatvore ga ostatak života u krletku 20/10/10cm....kaja wrote:ptice sam gledao na grani
veber wrote:čovjek već 30 000 godina prilagođava okolinu sebi. od biljaka, životinja pa do prostora.kofein wrote:Čovječno je načiniti si inženjeringom od živog bića igračku.
Ovo je nekad bio vuk......
kaj misliš da je voće i povrće oduvijek izgledalo tako?
Nadam se da voću i povrću ne organiziraš sahranu kad istrune, a i da ti voćke nisu članovi obitelji
Guest- Guest
Ne, u biti to nisu gadni znakovi nego normalni.kofein wrote:kaja wrote:Aha. Pa čuj, ljudi se vezu uz psa. Živi s njima , clan je obitelji.kofein wrote:kaja wrote:
A sta ti to znaci humanizacija zivotinja točno?
Tekst s onog "nadgrobnog" spomenika gore. "Srest ćemo se na nebu" nebuloze i tako.
Malo čudno bi bilo da nekoga tko živi s njima 10, 15 godina bace u smeće kad umre .
Al dobro, vam je to normalno izgleda
Ti nisi glupa osoba, pa se pitam čemu glupi komentari? Kakvo smeće jebote, zašto bi ga bacili na smeće kad ugine (umre :D) ?? Isto tako, pokazivanje veće empatije prema životinjama, nego prema ljudima pokazuje gadne znakove .......
Imali su istraživanje na uzorku skupine ljudi i fingirali su slučaj da
Čovjek udari nogom čovjeka, udari nogom dijete, udari nogom štene.
Na čovjeka emocije i nisu bile bas neke, pas i dijete su izazvali podjednake emocije.
To su povezali sa osjećajem nemoćnosti žrtve. Sto je nemoćnija ljudi snažnije reagiraju.
Pas i dijete ne mogu se obraniti od odraslog čovjeka i zato su njih zalili najviše.
Tako da , suprotno od toga zapravo ne pokazuje vasu brigu za čovjeka nego svireposti i nesazaljenje prema nekom nemoćnom.
2015-08-15
domaća svinja izgleda kao i divlja, ma ista je. nije ju čovjek minjenjao. ili krava ili kokoš...kaja wrote:A sad to točno znam sto ce napisati , kao i svi ti uskraćeni bez empatije za nemoćna bića u stvari ;
- znam ja životinje bolje nego ti, imala baba svinje, kokoši , ptice sam gledao na grani
2014-12-30
Pa da, to radite vi po Dalmaciji kojima je baba imala svinje jer poznate životinje.mutava baštarda wrote:ah da, ljubitelji ptica, ulove češljugara i zatvore ga ostatak života u krletku 20/10/10cm....kaja wrote:ptice sam gledao na grani
2015-08-15
recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
Nadam se da voću i povrću ne organiziraš sahranu kad istrune, a i da ti voćke nisu članovi obitelji
2014-12-30
domaću svinju čovjek pojede, a ne drži u stanu kao člana obitelji, iako ima i takvih.veber wrote:domaća svinja izgleda kao i divlja, ma ista je. nije ju čovjek minjenjao. ili krava ili kokoš...kaja wrote:A sad to točno znam sto ce napisati , kao i svi ti uskraćeni bez empatije za nemoćna bića u stvari ;
- znam ja životinje bolje nego ti, imala baba svinje, kokoši , ptice sam gledao na grani
naravno da mi je baba držala svinje, čija nije. da su babe znale da će im unuci držati svinje po stanovima možda ne bi ni rađale...kaja wrote:Pa da, to radite vi po Dalmaciji kojima je baba imala svinje jer poznate životinje.mutava baštarda wrote:ah da, ljubitelji ptica, ulove češljugara i zatvore ga ostatak života u krletku 20/10/10cm....kaja wrote:ptice sam gledao na grani
Voćke mi nisu, ne moraš karikirati. A sto pse uspoređuješ s jabukama isto nešto govori. Mada nisam čula da se dijete koje ne zna plivati približilo mulu a da ga je jabuka zaustavila , dok od moje prijateljice dijete labrador je i to prije nego sto su oni uopće uspjeli dotrčati .. tako da.. losa usporedba.kofein wrote:veber wrote:čovjek već 30 000 godina prilagođava okolinu sebi. od biljaka, životinja pa do prostora.kofein wrote:Čovječno je načiniti si inženjeringom od živog bića igračku.
Ovo je nekad bio vuk......
kaj misliš da je voće i povrće oduvijek izgledalo tako?
2015-08-15
veber wrote:recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
Pederu, nitko ne spominje smeće. :) Skupljaš bodove kod Kaje nauštrb mene, a mesojed si vrijedan prezira :D :D
Guest- Guest
Valjda. Valjda ih se ne smije zakopati jer je to nenormalno.veber wrote:recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
2015-08-15
20 hrčaka je 20 obroka za neku macu....kaja wrote:Valjda. Valjda ih se ne smije zakopati jer je to nenormalno.veber wrote:recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
Obiteljska čarka
Guest- Guest
Veber želi reciklirati mačora
Guest- Guest
I kornjača.kaja wrote:A nego sta je?mutava baštarda wrote:kaja wrote:Aha. Pa čuj, ljudi se vezu uz psa. Živi s njima , clan je obitelji.kofein wrote:kaja wrote:
Tekst s onog "nadgrobnog" spomenika gore. "Srest ćemo se na nebu" nebuloze i tako.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja ih imam.kofein wrote:kaja wrote:Aha. Pa čuj, ljudi se vezu uz psa. Živi s njima , clan je obitelji.kofein wrote:kaja wrote:
Malo čudno bi bilo da nekoga tko živi s njima 10, 15 godina bace u smeće kad umre .
Al dobro, vam je to normalno izgleda
Ti nisi glupa osoba, pa se pitam čemu glupi komentari? Kakvo smeće jebote, zašto bi ga bacili na smeće kad ugine (umre :D) ?? Isto tako, pokazivanje veće empatije prema životinjama, nego prema ljudima pokazuje gadne znakove .......
2014-04-19
Bolje nego da sakuplja kod tebe nauštrb Kaje.kofein wrote:veber wrote:recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
Pederu, nitko ne spominje smeće. :) Skupljaš bodove kod Kaje nauštrb mene, a mesojed si vrijedan prezira :D :D
2014-04-19
Imala ju ja ko klinka :)dzango wrote:I kornjača.kaja wrote:A nego sta je?mutava baštarda wrote:kaja wrote:Aha. Pa čuj, ljudi se vezu uz psa. Živi s njima , clan je obitelji.kofein wrote:
2015-08-15
kada bi pobjegli iz kaveza, maca se poslužila.mutava baštarda wrote:20 hrčaka je 20 obroka za neku macu....kaja wrote:Valjda. Valjda ih se ne smije zakopati jer je to nenormalno.veber wrote:recikliram ga. u vrtu imam 20 hrčaka i 2 mačke ukopane, kaj sam ih trebao bacit u smeće.kofein wrote:
mada jedan mačor bi ih uvijek vratio do kaveza. žive
2014-12-30
Ova moja će da me nadživi.kaja wrote:Imala ju ja ko klinka :)dzango wrote:I kornjača.kaja wrote:A nego sta je?mutava baštarda wrote:kaja wrote:
Aha. Pa čuj, ljudi se vezu uz psa. Živi s njima , clan je obitelji.
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Na Kornatima spašeni magarica i mladunče, netko ih je ostavio žedne na pustom otoku
» Netko nije odradio eutanaziju do kraja;gdje su bili ginekolozi,mesari,grobari
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Netko grabi a netko jede smeće
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Netko nije odradio eutanaziju do kraja;gdje su bili ginekolozi,mesari,grobari
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Netko grabi a netko jede smeće
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
Page 7 of 9