Hasan se razmahao
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hasan se razmahao
PA kažem ja, 50 tisuća udbaških agenatavuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
A za Jugu, šta reći. Evo Split 1983
https://www.youtube.com/watch?v=Xp83-KhGcmc
50 tisuća komunista, četnika, unitarista i plaćenih udbaških agenata na čelu sa četnikom Mladnom Delićem ...
Vi ustašoidi me uvijek iznova oduševljavate sa količinom kretenskih debilizama koje proizvodite
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
u jebote spoznaje :>D
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Vučina doživljava spontane orgazme kad vidi Hasu ...
2015-09-24
dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
2015-09-08
ha,ha..sto sve majka ne rodi...ja ustasa..pa ja ustase spomenem jednom u deset godina...ni cudo da si zavrsio u armiji bih kad si htio biti partizan u hvo-u...Ringo10 wrote:PA kažem ja, 50 tisuća udbaških agenatavuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
50 tisuća komunista, četnika, unitarista i plaćenih udbaških agenata na čelu sa četnikom Mladnom Delićem ...
Vi ustašoidi me uvijek iznova oduševljavate sa količinom kretenskih debilizama koje proizvodite
2015-09-08
Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.vuksadinare wrote:dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
Ali kad je krenup velikosrpski projekat onda sam znao šta mi je činiti.
2015-09-24
Ne moraš ih ni spominjati.vuksadinare wrote:ha,ha..sto sve majka ne rodi...ja ustasa..pa ja ustase spomenem jednom u deset godina...ni cudo da si zavrsio u armiji bih kad si htio biti partizan u hvo-u...Ringo10 wrote:PA kažem ja, 50 tisuća udbaških agenatavuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
2015-09-24
hasu ja osobno poznam jos it tinejdjerskih dana jer smo zivjeli u susjednim kvartovima i generacija smo...i ja ga tu najbolje poznajem i privatnoRingo10 wrote:Vučina doživljava spontane orgazme kad vidi Hasu ...
2015-09-08
nisi ti nista cinio ni 1990 ni 1991...tek 1992...osobno znam dosta sarajevskih hrvata i tek manja skupina hrvata iz sarajeva je bila aktivno ukljucena u obranu hrvatske...kao dragovoljci...no ne krivim vas...takvo okruzenje bilo...Ringo10 wrote:Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.vuksadinare wrote:dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
2015-09-08
Što bi mi rekli u sarajevskom slengu, bili ste guzni haveri.vuksadinare wrote:hasu ja osobno poznam jos it tinejdjerskih dana jer smo zivjeli u susjednim kvartovima i generacija smo...i ja ga tu najbolje poznajem i privatnoRingo10 wrote:Vučina doživljava spontane orgazme kad vidi Hasu ...
2015-09-24
bili smo fajteri...Ringo10 wrote:Što bi mi rekli u sarajevskom slengu, bili ste guzni haveri.vuksadinare wrote:hasu ja osobno poznam jos it tinejdjerskih dana jer smo zivjeli u susjednim kvartovima i generacija smo...i ja ga tu najbolje poznajem i privatnoRingo10 wrote:Vučina doživljava spontane orgazme kad vidi Hasu ...
2015-09-08
Ringo10 wrote:Vučina doživljava spontani orgazam kad vidi Hasu ...
Šta se čudiš ..........on je Mujo, tako da ga privlači Haso......................pederska posla
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Pa šta imamo mi dolaziti da vas branimo, valjda je i vas bilo dovoljno. Gomila vas je drkala po zagrebački i splitskim kafićima a da vas ja dolazim braniti.vuksadinare wrote:nisi ti nista cinio ni 1990 ni 1991...tek 1992...osobno znam dosta sarajevskih hrvata i tek manja skupina hrvata iz sarajeva je bila aktivno ukljucena u obranu hrvatske...kao dragovoljci...no ne krivim vas...takvo okruzenje bilo...Ringo10 wrote:Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.vuksadinare wrote:dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
Mi smo branili Hrvatsku u Bosni i Hercegovini. Znali smo da će biti rat.
2015-09-24
hm...da...jedino nesto su cinili oni u hercegovini tj sirokom kad su zaustavili tenkove..i gore u posavini..isto..sve ostalo slabo...Ringo10 wrote:Pa šta imamo mi dolaziti da vas branimo, valjda je i vas bilo dovoljno. Gomila vas je drkala po zagrebački i splitskim kafićima a da vas ja dolazim braniti.vuksadinare wrote:nisi ti nista cinio ni 1990 ni 1991...tek 1992...osobno znam dosta sarajevskih hrvata i tek manja skupina hrvata iz sarajeva je bila aktivno ukljucena u obranu hrvatske...kao dragovoljci...no ne krivim vas...takvo okruzenje bilo...Ringo10 wrote:Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.vuksadinare wrote:dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:
2015-09-08
hoces jedan piz ili crtuYehudi wrote:Ringo10 wrote:Vučina doživljava spontani orgazam kad vidi Hasu ...
Šta se čudiš ..........on je Mujo, tako da ga privlači Haso......................pederska posla
2015-09-08
uostalom nisam politicki fun hase...drugo prije ringa sam stupio u obranu bh-a od srpskog agresora...cinjenice...
2015-09-08
iskreno ,što sam čitao o ratu, HVO(hrvatska vojska u bosni) je bila katastrofa od armije.. uglavnom su gubili sve bitke gdje nebi bilo HV jedinica, a oni su bili organizacija kaos i pljačkanje.. vojnici kao pojedinci su bili dobri vojnici, ali uglavnom svaki čin viši od običnog prašinara je bio neki "rođo preko veze" i više manje se sve svodilo na pljačkanje i šverc komerc -tipičan čardakRingo10 wrote:Pa šta imamo mi dolaziti da vas branimo, valjda je i vas bilo dovoljno. Gomila vas je drkala po zagrebački i splitskim kafićima a da vas ja dolazim braniti.vuksadinare wrote:nisi ti nista cinio ni 1990 ni 1991...tek 1992...osobno znam dosta sarajevskih hrvata i tek manja skupina hrvata iz sarajeva je bila aktivno ukljucena u obranu hrvatske...kao dragovoljci...no ne krivim vas...takvo okruzenje bilo...Ringo10 wrote:Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.vuksadinare wrote:dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:
Guest- Guest
jaro,znas koja je razlika izmedju tebe i hase?balija haso je bio Hrvat kad su tvoji a najvirovatnije i ti sam bili samo i iskljucivo "bosanski katolici".jer tako bi se najvecim djelom predstavljali bosanci(sve iznad kupresa)ovdje u dojclandu sve do pocetka rata.bog je moj svjedok(ako ga ima,naravno).ako je zadnji rat donio ista dobrog,onda to da su bosanski Hrvati ponovno dobili Hrvatski izricaj.vozdra,jarane...Ringo10 wrote:
Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
Ostavio rodni prag u vlaškom nekom selu sad je purger :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovdje se tobože izjašnjavao kao Posavljak.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
Ostavio rodni prag u vlaškom nekom selu sad je purger :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» hasan trola novinare
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 5 of 9