Hasan se razmahao
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hasan se razmahao
Ringo10 wrote:Meni je ovaj strah od Srba u Hrvatskoj komedija ziva.epikur37 wrote:Regoč wrote:Svoje probleme rješavajte u svojoj zemlji, nemojte se doseljavati u našu.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Svatko ima svoje probleme, mi svoje, vi svoje.
Samo demokratski, ako sutra većina izabere hasančeta za predsjednika i povede na drinu, to je legitimno i poštujem.
Dočim ako utanači HRHB i podjelu BiH, također.
Ja glasam za ovo drugo :)
Ako pak sve ode u vjetar i to je zasluženo.
meni isto
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Strah je kadkad dobar...onda i na hladno pusesepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Meni je ovaj strah od Srba u Hrvatskoj komedija ziva.epikur37 wrote:Regoč wrote:Svoje probleme rješavajte u svojoj zemlji, nemojte se doseljavati u našu.epikur37 wrote:
Svatko ima svoje probleme, mi svoje, vi svoje.
Samo demokratski, ako sutra većina izabere hasančeta za predsjednika i povede na drinu, to je legitimno i poštujem.
Dočim ako utanači HRHB i podjelu BiH, također.
Ja glasam za ovo drugo :)
Ako pak sve ode u vjetar i to je zasluženo.
meni isto
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Ivo Lola nije nikakav zločinac,već jedan divni dečko koji je mlad poginuo,a u ratu su mu stradali i brat Jurica i djevojka Sloboda.
Zbog čega I.L.R. smeta Hasanbegoviću???
Ivo Lola nije nikakav zločinac,već jedan divni dečko koji je mlad poginuo,a u ratu su mu stradali i brat Jurica i djevojka Sloboda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koji će nam kurac spomenik nekom jugounitaristi
2015-08-08
preformans, provociranje itd.. Haso je završio filozofski fakultet Zagreb - boljševičko leglo koje je najbolje zapalit,ali tu je naučio marksističku doktrinu, samo on tu marksističku doktrinu i filozofiju i način koristi za vlastitu promocijujastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Guest- Guest
A što će nam ulica Josipa Franka,idejnog začetnika ustaštva ,u Zagrebu,kako predlaže Hase?michaellcmacha wrote:koji će nam kurac spomenik nekom jugounitaristi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato što Hasan glumi ustaškog retardiranog šupka a u stvari nije retardirani ustaški šupak nego Bakir-efendijin agent.jastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Ali pošto je prosječan ustaša gluplji od bakterije, to ne može da skonta. Jer dovoljno je da Hasan kenja protiv partizana a o ustašama govori sve najbolje pa da ustaški jednostanični organizmi padnu u svoj opći čoporativni retardirani trans.
Zašto se Hasan ne očituje glede Bakirovih ispada o Hrvatskoj kao agresoru na BiH i prijetnji BiH Hrvatima. ZAšto ne ode u BiH pa da muslimanima kaže da su hrvatsko cvijeće i to javno i u lice, pa da dokaže kako je zaista ustaša i kako je za to da BiH i muslimani budu dio Hrvatske do Drine.
Neće dakako. Lakše mu je da Hrvate po Hrvatskoj pravi budalama. A što nije ni teško, opet kažem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
hase je bio ustasa dok ti nisi ni znao tko su ustase...hase je nacionalist hrvatski bio i prije rataRingo10 wrote:Zato što Hasan glumi ustaškog retardiranog šupka a u stvari nije retardirani ustaški šupak nego Bakir-efendijin agent.jastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Ali pošto je prosječan ustaša gluplji od bakterije, to ne može da skonta. Jer dovoljno je da Hasan kenja protiv partizana a o ustašama govori sve najbolje pa da ustaški jednostanični organizmi padnu u svoj opći čoporativni retardirani trans.
Zašto se Hasan ne očituje glede Bakirovih ispada o Hrvatskoj kao agresoru na BiH i prijetnji BiH Hrvatima. ZAšto ne ode u BiH pa da muslimanima kaže da su hrvatsko cvijeće i to javno i u lice, pa da dokaže kako je zaista ustaša i kako je za to da BiH i muslimani budu dio Hrvatske do Drine.
Neće dakako. Lakše mu je da Hrvate po Hrvatskoj pravi budalama. A što nije ni teško, opet kažem.
2015-09-08
josip frank je istinski hrvatski domoljub, a i nihil bi ga podržavao s obzirom da je bio dobar poznavatelj finanicijskih prilika i često je podrobno ukazivao na problematiku vezanu uz javne financije i davao riješenja kako to popraviti... inače on nikad nije imao ništa protiv onih srba koji su bili ili pristali biti lojalnim građanima hrvatske... da kojim slučajem ovih preostalih 160 000 srba nije iskazalo lojalnost hrvatskoj državi i oni bi morali otići iz hrvatske... i šta bi onda mi svi uključujući i tebe bili ustaše...jastreb wrote:A što će nam ulica Josipa Franka,idejnog začetnika ustaštva ,u Zagrebu,kako predlaže Hase?michaellcmacha wrote:koji će nam kurac spomenik nekom jugounitaristi
2015-08-08
...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
2015-09-08
on i jos jedan zaprudjanac zriki su taj stih sklepali i onda su ga drugi boysi prihvatilivuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
2015-09-08
..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
2015-09-08
Baš sam dirnut, do jaja.vuksadinare wrote:hase je bio ustasa dok ti nisi ni znao tko su ustase...hase je nacionalist hrvatski bio i prije rataRingo10 wrote:Zato što Hasan glumi ustaškog retardiranog šupka a u stvari nije retardirani ustaški šupak nego Bakir-efendijin agent.jastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Odlično, sad čekamo da ode Bakir-efendiji javno jebat sve po spisku, kao pravi predstavnik hrvatskog cvijeća.
KAd je trebalo kenjat po Tuđmanu, Haso nije izostao da doda svoj doprinos.
2015-09-24
Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
A za Jugu, šta reći. Evo Split 1983
https://www.youtube.com/watch?v=Xp83-KhGcmc
50 tisuća komunista, četnika, unitarista i plaćenih udbaških agenata na čelu sa četnikom Mladnom Delićem ...
2015-09-24
RAdi domoljublja takvih kao Frank, Hrvatska umalo nije prestala da postoji ...michaellcmacha wrote:josip frank je istinski hrvatski domoljub, a i nihil bi ga podržavao s obzirom da je bio dobar poznavatelj finanicijskih prilika i često je podrobno ukazivao na problematiku vezanu uz javne financije i davao riješenja kako to popraviti... inače on nikad nije imao ništa protiv onih srba koji su bili ili pristali biti lojalnim građanima hrvatske... da kojim slučajem ovih preostalih 160 000 srba nije iskazalo lojalnost hrvatskoj državi i oni bi morali otići iz hrvatske... i šta bi onda mi svi uključujući i tebe bili ustaše...jastreb wrote:A što će nam ulica Josipa Franka,idejnog začetnika ustaštva ,u Zagrebu,kako predlaže Hase?michaellcmacha wrote:koji će nam kurac spomenik nekom jugounitaristi
Smrtonosno domoljublje Franka i njegovih idejnih nasljednika. Sve do danas.
2015-09-24
...to je bilo zato jer je haso kao bbbovac devedesetih kao i svi bbb trazili natrag ime dinamo a franjo nije dao..pa nastao onaj slogan..vidi franje pravi sranjeRingo10 wrote:Baš sam dirnut, do jaja.vuksadinare wrote:hase je bio ustasa dok ti nisi ni znao tko su ustase...hase je nacionalist hrvatski bio i prije rataRingo10 wrote:Zato što Hasan glumi ustaškog retardiranog šupka a u stvari nije retardirani ustaški šupak nego Bakir-efendijin agent.jastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Odlično, sad čekamo da ode Bakir-efendiji javno jebat sve po spisku, kao pravi predstavnik hrvatskog cvijeća.
KAd je trebalo kenjat po Tuđmanu, Haso nije izostao da doda svoj doprinos.
2015-09-08
Ringo10 wrote:Zato što Hasan glumi ustaškog retardiranog šupka a u stvari nije retardirani ustaški šupak nego Bakir-efendijin agent.jastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Hasanče i desnica koju on predstavlja jednako su opasni po RH kao i ljevica Mate Kapovića...i jedne i druge treba držati na margini. Opasni retardusi.
2015-08-06
vuksadinare wrote:...hase je jedan od stihova bad blue boysa sa kraja osamdesetih 'bad blue boys bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska'..ako niste znali...sad znate...
u jebote spoznaje :>D
2015-08-06
zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
50 tisuća komunista, četnika, unitarista i plaćenih udbaških agenata na čelu sa četnikom Mladnom Delićem ...
2015-09-08
PA kažem ja, 50 tisuća udbaških agenatavuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
Vi ustašoidi me uvijek iznova oduševljavate sa količinom kretenskih debilizama koje proizvodite
2015-09-24
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» hasan trola novinare
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 4 of 9