Hasan se razmahao
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hasan se razmahao
Pa ti to kažeš, dakle lažeš, a što znači da si Srbin.jastreb wrote:Isto kao i Hrvatska. Svaka zemlja želi biti veća,šira,tko god drukčije kaže,laže.Regoč wrote:To što je bila mala, nije ju sprječavalo da poželi biti velika.jastreb wrote:Ne. Srbija je bila mala zemljica.michaellcmacha wrote:serucka srbo ko i ovaj tupson što glumi židova....Regoč wrote:
Ne laprdaj! Srbija je !1878. priznata kao neovisna država, a dotad je već dva desetljeća vodila velikosrbsku politiku.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Imaš "ignore".kaja wrote:Regoč wrote:Ali se pokajal.jastreb wrote:I Tuđman je bil Titov đenerale.Regoč wrote:Jer je bil doglavnik komunističkoga vođe i zločinca Tita.jastreb wrote:Neka Hasan nađe bar jedan valjani razlog zbog kojeg bi zbacio Lolu.
Ivo Lola nije nikakav zločinac,već jedan divni dečko koji je mlad poginuo,a u ratu su mu stradali i brat Jurica i djevojka Sloboda.
Zbog čega I.L.R. smeta Hasanbegoviću???
jel se može negdje isključiti nekoga korisnika da ne čitam budalaštine?
Slovenija bi voljela vidjeti u svom ataru Korušku Sloveniju,Trst,Goricu ,Istru,Julijsku krajinu i Benešku Sloveniju.Regoč wrote:Pa ti to kažeš, dakle lažeš, a što znači da si Srbin.jastreb wrote:Isto kao i Hrvatska. Svaka zemlja želi biti veća,šira,tko god drukčije kaže,laže.Regoč wrote:To što je bila mala, nije ju sprječavalo da poželi biti velika.jastreb wrote:Ne. Srbija je bila mala zemljica.michaellcmacha wrote:
serucka srbo ko i ovaj tupson što glumi židova....
Hrvatska bi Bosnu(neki do Drine,neki kao u Banovini Hrvatskoj),Srijem i Bačku,Boku,a neki i sandžak i dijelove Slovenije.
Srbi bi...a šta onio ne bi?
Crna Gora bi Staru Hercegovinu i dijelove Kosova i Bosne.
Albanija i Kosovo bi zap.Makedoniju,Skopje,Gostivar,Tetovo,Plav i Gusinje.
Bošnjaci bi Rašku.
Makedonci bi pirejsku i egejsku Makedoniju.
Talijani bi Istru,Dalmaciju i crnogorsko primorje.
Znači nema države koja se ne bi htjela širiti i biti veća.
Nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ček malo! Kakva ti je logika da navodiš stvari koje pobijaju tvoju tvrdnju, a potkrjepljuju moju?jastreb wrote:Slovenija bi voljela vidjeti u svom ataru Korušku Sloveniju,Trst,Goricu ,Istru,Julijsku krajinu i Benešku Sloveniju.Regoč wrote:Pa ti to kažeš, dakle lažeš, a što znači da si Srbin.jastreb wrote:Isto kao i Hrvatska. Svaka zemlja želi biti veća,šira,tko god drukčije kaže,laže.Regoč wrote:To što je bila mala, nije ju sprječavalo da poželi biti velika.jastreb wrote:
Ne. Srbija je bila mala zemljica.
Hrvatska bi Bosnu(neki do Drine,neki kao u Banovini Hrvatskoj),Srijem i Bačku,Boku,a neki i sandžak i dijelove Slovenije.
Bošnjaci bi Rašku.
Nema.
...bh-a se ne moze podijeliti..eventualni vise hercegovina nego bosna..zbog homogenosti....ni hrvatska ni srbija i samom podjelom ne bi mogli kontrolirat situaciju ili da bude time nekakva stabilnost.ako racunaju na rusku odnosno americku pomoc i odrzavanje stabilnosti...zaboravi
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Bosna je odavno podijeljena i moje je mišljenje da je ni vrag više ne može sastaviti.vuksadinare wrote:...bh-a se ne moze podijeliti
2014-04-22
jastreb wrote:Bosna je odavno podijeljena i moje je mišljenje da je ni vrag više ne može sastaviti.vuksadinare wrote:...bh-a se ne moze podijeliti
To je gotova stvar.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma baltić je bio iz selišta cijeli život je bio usko povezan sa hrvatima i zbog tog je bio u određenoj mjeri drugačiji od velikosrpskih bandita... roksandić ne znam na kojeg misliš drago ili simo... drago je ok, a simo i on je mogao biti da nije pao pod utjecaj đoke jovanovića...jastreb wrote:Nisu. Bilo je tu i objektivnih likova poput Baltića,ili Roksandića.michaellcmacha wrote:ma nek se nose u mp3 jebo te sva stoka tj većina stoke koja je činila zlo svom narodu se okotila ili je iz nekog jebenog razloga bila tu uokolo...jastreb wrote:Primijetih da tvoji zemljaci često nose ime Adam.michaellcmacha wrote:jebo mu pas mater i on je moj zemljak... smeće je isto iz Kesten grada...michaellcmacha wrote:
nemaš pojma Frank je osvojio 20 zastupničkih mjesta i da se moj tulavi zemljak nije svako malo rukovodio kompromiserstvom i gledao podosta i svoj osbni interes nikada se demokratska stranka i onaj ološ pribičević ne bi prometnuli u jezičac koji je vagao i prevagivao...
2015-08-08
Ako je davno podjeljena zasto je onda sastavljena...jastreb wrote:Bosna je odavno podijeljena i moje je mišljenje da je ni vrag više ne može sastaviti.vuksadinare wrote:...bh-a se ne moze podijeliti
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Drago.michaellcmacha wrote:
roksandić ne znam na kojeg misliš drago ili simo...
2014-04-22
jastreb wrote:Slovenija bi voljela vidjeti u svom ataru Korušku Sloveniju,Trst,Goricu ,Istru,Julijsku krajinu i Benešku Sloveniju.Regoč wrote:Pa ti to kažeš, dakle lažeš, a što znači da si Srbin.jastreb wrote:Isto kao i Hrvatska. Svaka zemlja želi biti veća,šira,tko god drukčije kaže,laže.Regoč wrote:To što je bila mala, nije ju sprječavalo da poželi biti velika.jastreb wrote:
Ne. Srbija je bila mala zemljica.
Bošnjaci bi Rašku.
Nema.
Govoriš o prošlom svršenom vremenu kao da je riječ o sadašnjosti.
Na razini državnih politika, nema niti jedne jedine države koja je ostala pri ovim velikodržavnim projektima.
Osim Srbije.
Guest- Guest
Mislim da podcijenjuješ Albance.slidingdoorsoperator wrote:
Na razini državnih politika, nema niti jedne jedine države koja je ostala pri ovim velikodržavnim projektima.
Osim Srbije.
2014-04-22
jastreb wrote:Mislim da podcijenjuješ Albance.slidingdoorsoperator wrote:
Osim Srbije.
Oni su najbliži Srbima po tim velikodržavnim sentimentima, prema Kosovu i zapadnoj Makedoniji, ali im svejedno nisu niti blizu.
I oni definitivno ne predstavljaju niti blizu toliku opasnost po mir u regiji kao Srbija.
Također nisu u stanju sjediti na dvije stolice, kao Srbija (ali i kao Turska), pa da bi neka opasnost od Albanaca i Albanije mogla doći sa te strane. Za njih se odavno zna da su američki igrači i da nisu u stanju mijenjati strane u smislu izbora strateških partnera.
Guest- Guest
drago je ko i peđa... još tamo 1989. je poslao vasu krestića u tri pičke materine četničke i pokupio svoje prnje i vratio se u zagreb ido dan danas je cijenjeni hrvat srpske narodnosti...jastreb wrote:Drago.michaellcmacha wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Usput se zamjeril i Židom, kao svaki pošteni Hrvat.michaellcmacha wrote:drago je ko i peđa... još tamo 1989. je poslao vasu krestića u tri pičke materine četničke i pokupio svoje prnje i vratio se u zagreb ido dan danas je cijenjeni hrvat srpske narodnosti...jastreb wrote:Drago.michaellcmacha wrote:
on se intenzivno družio sa miloradom tom. dok je radio u beogradu i milorad je rijetko normalan srbin iz srbije koji je još sredinom 1991. vrlo jasno i razumljivo pojasnio kud i pod čijom palicom idu srbi i u hrvatskoj i u bosni i kako to bude završilo...
2015-08-08
"U ne baš sjajnoj ponudi koju je srpski narod te godine dobijao od svoje duhovne, naučne, umetničke i političke inteligencije, dakle, između ludila i idiotizma Srbi su se 1991. opredelili za idiotizam"michaellcmacha wrote:on se intenzivno družio sa miloradom tom. dok je radio u beogradu i milorad je rijetko normalan srbin iz srbije koji je još sredinom 1991. vrlo jasno i razumljivo pojasnio kud i pod čijom palicom idu srbi i u hrvatskoj i u bosni i kako to bude završilo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Može, ja sam izolirao jednog jugonostalgičarskog trola, da ne gubim bezveze vrijeme na gluposti...kaja wrote:
jel se može negdje isključiti nekoga korisnika da ne čitam budalaštine?
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» hasan trola novinare
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 9 of 9