Hasan se razmahao
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hasan se razmahao
Ovdje se tobože izjašnjavao kao Posavljak.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
A za Jugu, šta reći. Evo Split 1983
https://www.youtube.com/watch?v=Xp83-KhGcmc
50 tisuća komunista, četnika, unitarista i plaćenih udbaških agenata na čelu sa četnikom Mladnom Delićem ...
Ostavio rodni prag u vlaškom nekom selu sad je purger :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
+ je lobiste islamističko-bošnjačke provenijencije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Ovdje se tobože izjašnjavao kao Posavljak.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:
Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.
50 tisuća komunista, četnika, unitarista i plaćenih udbaških agenata na čelu sa četnikom Mladnom Delićem ...
Žena ga je naturalizirala, sad je malo i bosanac, kao da je moj po zavičaju.
Zato ga ne smijete puno zezati jer cu mu ja stati u obranu ;)
2015-08-06
pajdo,pitam se samo,kako bi divanio da su te srbi protirali iz tuzle a ne hasini mudzahedini.kaj ti mislis...epikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:pajdo,pitam se samo,kako bi divanio da su te srbi protirali iz tuzle a ne hasini mudzahedini.kaj ti mislis...epikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
Mene nitko nije protjerao. Slobodno se zaletim u TZ posjetim ćaću i mater, pojedem ćevape.
Popijem pivo s nekim prijateljima od toga i par muslimana.
2015-08-06
...ja sam hajdukovac od pokoljenja...ali sam volim i hrvatsku..sto je problemjastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
...nisam purger dapace..ali ne dijelim hrvate kao ti i ringo i jastrebepikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
2015-09-08
Po zeni da...jastreb wrote:Ovdje se tobože izjašnjavao kao Posavljak.epikur37 wrote:jastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:
2015-09-08
Hm da..onda si licimjer...mrzis ih a pijes sa njima..epikur37 wrote:max123 wrote:pajdo,pitam se samo,kako bi divanio da su te srbi protirali iz tuzle a ne hasini mudzahedini.kaj ti mislis...epikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
Mene nitko nije protjerao. Slobodno se zaletim u TZ posjetim ćaću i mater, pojedem ćevape.
2015-09-08
Stari..ja nisam ustasa..priznam bh-a u njenim granicama..kao i crnu goru,makedoniju..srbiju..vi hocete je dijelit i veliku hrvatsku..ti si ustasa i ne pomaze ti sto se skrivas iza partizana i titaRingo10 wrote:Pa šta imamo mi dolaziti da vas branimo, valjda je i vas bilo dovoljno. Gomila vas je drkala po zagrebački i splitskim kafićima a da vas ja dolazim braniti.vuksadinare wrote:nisi ti nista cinio ni 1990 ni 1991...tek 1992...osobno znam dosta sarajevskih hrvata i tek manja skupina hrvata iz sarajeva je bila aktivno ukljucena u obranu hrvatske...kao dragovoljci...no ne krivim vas...takvo okruzenje bilo...Ringo10 wrote:Znao sam i ko sam i šta sam ali me iskreno bolio kurac za takvo hrvatsvo kakvim ste vi opsjednuti. JA nisam pravio razliku među ljudima.vuksadinare wrote:dakle krajem osamdesitih pazi ovo...'bog i konjica...i ..neka zivi dinamo i MAJKA hrvatska'...jesi ti onda smatrao hrvatsku kao majku..odnosno i ringo..iskrenepikur37 wrote:
u jebote spoznaje :>D
Ali kad je krenup velikosrpski projekat onda sam znao šta mi je činiti.
Mi smo branili Hrvatsku u Bosni i Hercegovini. Znali smo da će biti rat.
2015-09-08
Ti si radikalna desnica i ustasa..jer hoces veliku hrvatsku na stetu drugih...amenepikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
2015-09-08
Nekako previše za jednog Hajdukovca simpatiziraš Dinamo,BBB,Mamića i Šukera.vuksadinare wrote:...ja sam hajdukovac od pokoljenja...ali sam volim i hrvatsku..sto je problemjastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:Za Želju sam navijao, je li i to zločin za ustaške jednostanične paramecije.vuksadinare wrote:..dok je ringo tad bio strastven navijac juge i zelje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:Hm da..onda si licimjer...mrzis ih a pijes sa njima..epikur37 wrote:max123 wrote:pajdo,pitam se samo,kako bi divanio da su te srbi protirali iz tuzle a ne hasini mudzahedini.kaj ti mislis...epikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
Gdje sam napisao da mrzim i iz kojeg mog stava ti deriviraš tu mržnju?
Gluposti, pa ja sam za formiranje bošnjačke nacionalne države i pristajem na to da moj zavičaj bude u njoj i moj narod nacionalna manjina u istoj.
Vuče, o čemu ti pričaš....
2015-08-06
vuksadinare wrote:Ti si radikalna desnica i ustasa..jer hoces veliku hrvatsku na stetu drugih...amenepikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
a ti si vehabija :)
2015-08-06
Niti simpatiziram mamica i dinamo niti bbb...to sto sam oporba nacinu upravljanja u hajduku drugi par opanaka...imam pravo to biti...i kritizirati...dinamo je prvak i vec niz godi a igra ligu prvaka ili euro ligu..isto i rijeka.to sto ih ne volim ne znaci da ih ne trebam pohvaliti ako njihov sistem ima uspjehajastreb wrote:Nekako previše za jednog Hajdukovca simpatiziraš Dinamo,BBB,Mamića i Šukera.vuksadinare wrote:...ja sam hajdukovac od pokoljenja...ali sam volim i hrvatsku..sto je problemjastreb wrote:Ma ti uopće nisi pravi Hajdukovac. Ti više izgleda vliš Dinamo,nego Hajduk. Ono Hajdukovac koji nakon Hajduka najviše voli Dinamo,ma Spliće bi te prebili. Ti si oša u kvasinu.vuksadinare wrote:zeljo mi je bio simpatican tad iza hajduka i dinama...ovo 1983 torcida nije bila prisutna jer je reprezentacija nije zanimala...Ringo10 wrote:
2015-09-08
Ti si budala..sto bi zagorci rekli..ni mimo ni vrit..eto to siepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hm da..onda si licimjer...mrzis ih a pijes sa njima..epikur37 wrote:max123 wrote:pajdo,pitam se samo,kako bi divanio da su te srbi protirali iz tuzle a ne hasini mudzahedini.kaj ti mislis...epikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
Gdje sam napisao da mrzim i iz kojeg mog stava ti deriviraš tu mržnju?
Gluposti, pa ja sam za formiranje bošnjačke nacionalne države i pristajem na to da moj zavičaj bude u njoj i moj narod nacionalna manjina u istoj.
Vuče, o čemu ti pričaš....
2015-09-08
Nisam..ja sam realist i postujem graniceepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti si radikalna desnica i ustasa..jer hoces veliku hrvatsku na stetu drugih...amenepikur37 wrote:Hasanče je destruktivna pravaška desnica, ona koju je Tuđman znao disciplinirati,potisnuti i pritisnuti. Zato mujo i ne trpi Tuđmana.
a ti si vehabija :)
2015-09-08
Ja sam taman, kako je realno i kako treba a ti i ostali hasančetovi ste u kvasini :)
2015-08-06
...ne ja sam antifasist ti fasist..jer zelis prekrajati granice..glasali ste na referendumu za neovisnu bh-a i sad bi to izigrali ti i takvi kao ti...nije govno nego se pas posraepikur37 wrote:Ja sam taman, kako je realno i kako treba a ti i ostali hasančetovi ste u kvasini :)
2015-09-08
BiH se dijeli, Srbija prelazi Drinu...panika :D
2015-08-06
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» hasan trola novinare
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
» Hasan Mustafa zavrnuo babu za 65.000 eura
» Preselio i Abu el-Hasan el-Mudžahir, desna ruka el-Bagdadija
» Hasan kraljina o napadima na sebe i o odgovornosti javno izgovorene riječi
» Jel moguče?Prvi kulturnjaci zaprijetili da ce napustit Hrvatsku ako Hasan ne podnese ostavku
Page 6 of 9