napokon prava uhićenja, suci i pravnici
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: napokon prava uhićenja, suci i pravnici
Piješ brlju sa aboliranim cetnicima? Okreni jednu turu i za mene..i daj bogati baci pogled na hormone štitnjače, možda si zbog toga tako neurotično- histeričan..zaozbiljnoasilovski wrote:Mamina maza, kristalići mu se uzburkaju hehehe joj kserksić daj pričaj kako pljeviš babin paradajzKserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
kak se razoboliš? mislim nikom nije lako putovat sad, ali postoje tablete za to..
Guest- Guest
reci švabi da to izgovoriRoy_Bean wrote:kserksić....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:reci švabi da to izgovoriRoy_Bean wrote:kserksić....
Ne pijem kod nas rakiju osim viljamovke, jer su redom katastrofa, rakija se pije u Mađarskoj i Srbiji, ali tebi bi trebala jedna rakijica malo da očvrsneš, pokušaš otići iz Dalmacije da vidiš kako izgleda svijetKserks_ wrote:Piješ brlju sa aboliranim cetnicima? Okreni jednu turu i za mene..i daj bogati baci pogled na hormone štitnjače, možda si zbog toga tako neurotično- histeričan..zaozbiljnoasilovski wrote:Mamina maza, kristalići mu se uzburkaju hehehe joj kserksić daj pričaj kako pljeviš babin paradajzKserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
kak se razoboliš? mislim nikom nije lako putovat sad, ali postoje tablete za to..
Kermit-
2014-04-17
Nije ti svit sumadija:)asilovski wrote:Ne pijem kod nas rakiju osim viljamovke, jer su redom katastrofa, rakija se pije u Mađarskoj i Srbiji, ali tebi bi trebala jedna rakijica malo da očvrsneš, pokušaš otići iz Dalmacije da vidiš kako izgleda svijetKserks_ wrote:Piješ brlju sa aboliranim cetnicima? Okreni jednu turu i za mene..i daj bogati baci pogled na hormone štitnjače, možda si zbog toga tako neurotično- histeričan..zaozbiljnoasilovski wrote:Mamina maza, kristalići mu se uzburkaju hehehe joj kserksić daj pričaj kako pljeviš babin paradajzKserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
Guest- Guest
Tebi je šumadija sve što se nemoreš vratiti do mamine večere a tu su još i uvčani kristali hehe u biti ti si napet ispuvaj se neđe izvan sajber spejsaKserks_ wrote:Nije ti svit sumadija:)asilovski wrote:Ne pijem kod nas rakiju osim viljamovke, jer su redom katastrofa, rakija se pije u Mađarskoj i Srbiji, ali tebi bi trebala jedna rakijica malo da očvrsneš, pokušaš otići iz Dalmacije da vidiš kako izgleda svijetKserks_ wrote:Piješ brlju sa aboliranim cetnicima? Okreni jednu turu i za mene..i daj bogati baci pogled na hormone štitnjače, možda si zbog toga tako neurotično- histeričan..zaozbiljnoasilovski wrote:Mamina maza, kristalići mu se uzburkaju hehehe joj kserksić daj pričaj kako pljeviš babin paradajzKserks_ wrote:
Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.
Kermit-
2014-04-17
Neka si ti meni živ i zdrav, sve drugo cemo lako.
P.s. Nadi bar jedno jaje i reci ženi da ti sjaši sa vrata, pa di pukne da puke. Nemos ovako pojist ce te nervoza.
P.s. Nadi bar jedno jaje i reci ženi da ti sjaši sa vrata, pa di pukne da puke. Nemos ovako pojist ce te nervoza.
Guest- Guest
Noor wrote:reci švabi da to izgovoriRoy_Bean wrote:kserksić....
Kserksič ili qserkssitsch.
Bih deal. Moram na put, a gadi mi se.
2014-12-30
Opet si utekao kserksiććć docu ja u Muć ako ti zbog kristala ne morešGuest wrote:Neka si ti meni živ i zdrav, sve drugo cemo lako.
Kermit-
2014-04-17
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Đavolji suci i advokati
» suci prepisuju presude..
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Đavolji suci i advokati
» suci prepisuju presude..
Page 4 of 4