napokon prava uhićenja, suci i pravnici
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: napokon prava uhićenja, suci i pravnici
Totenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
jer su teška suprotnost, suprotnosti se ne privlače
Asila je advokat - INFJ
https://www.16personalities.com/hr/infj-osobnost
Guest- Guest
Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Pa nista, vidis da to zene vole, pogotovo ove malo dlakavije..Totenkopf wrote:Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
Guest- Guest
tebe baš cijepilo protiv humora, a?Kserks_ wrote:Pa nista, vidis da to zene vole, pogotovo ove malo dlakavije..Totenkopf wrote:Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
al kad se cinizam dijelio, bio si među prvima
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zanimljivo kako me profesorica iz mehanike u 2 ili trećem srednje procijenila kao logičara, jer bi rijesavao probleme cistom logikom iako nebi imao pojma sto su oni predhodnih par sati radili...Kserks_ wrote:https://www.16personalities.com/hr/istj-osobnostmamin sin wrote:Kserks_ wrote:Sta da kazem Atila, da si natovarim na glavu melijon obveza pa da pucam i budem neurotik?Kserks_ wrote:Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:
Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci heheh
Normalno da ne idem u kafane-birtije, kad toga u Dalmaciji ni nema.
Novca ima vise nego dovoljno, nekretnina također, škole su se završile, zene prolaze kroz život, 1,2,3,4..Itd..
Obveza sam si natovario minimum, sve preko toga radim jer želim...rad u prirodi me opušta,nema to veze sa potrebom, radim sto želim,kad želim i kako zelim i ne jebem pet posto očekivanja društva.
Idem di me volja kad me volja, uvik se negdi muvam, to su sve kraće rute di se mos istog dana Vratit, ne volim dulja putovanja, jer volim komod ,a i patim od bolesti putovanja pa budem ukurcu 2-3 dana poslin..
Volim o svemu razglabat,i o svemu imam misljenje..ne volim trošiti na druge, jer ih smatram grebatorima..
Imam katak fitilj, te imam plan za sve.
Sve laganini po dalmatinski...
I da volim isključivo otvorene terase, zatvorene kaftane su mi prepune dima.
INTJ - Maštoviti i strateški mislioci, imaju plan za sve.
https://www.16personalities.com/hr/intj-osobnost
???
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
Hitler je svoju vojsku hranio Sojom, zvali su je "EdelSoja", tj. plemenita soja
mislio je da je to zdravo
arijci nisu trebali jesti meso
Guest- Guest
Da,ljude zbuni jel se šalim ili govorim ozbiljno...a ponekad ni sam ne znam,moram poraditi na mimiciNoor wrote:tebe baš cijepilo protiv humora, a?Kserks_ wrote:Pa nista, vidis da to zene vole, pogotovo ove malo dlakavije..Totenkopf wrote:Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
Guest- Guest
Sada je to 30% onoga sta je bilo, sad sam dobar.kic wrote:Kserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
kak se razoboliš? mislim nikom nije lako putovat sad, ali postoje tablete za to..
pa ne znam sad ovo je malo jače izgleda kod tebe, meni je jedna tabletica dovoljna i tek ako putujem preko 10h
Guest- Guest
Noor wrote:tebe baš cijepilo protiv humora, a?Kserks_ wrote:Pa nista, vidis da to zene vole, pogotovo ove malo dlakavije..Totenkopf wrote:Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
Nurka?
https://www.16personalities.com/hr/estj-osobnost
Guest- Guest
Totenkopf wrote:nas dvojica, šta pitaš opće...prckov wrote:ima li iko kod vas tamo da je postenasilovski wrote:Pa javna je tajna da su trgovački sudovi legla, a stečajni suci više manje ajme, tu se krade baš baš na veliko
naci i mađar, moglo bi proć, kažu da je jedini dio hipermegakorumpiranog brazila u kom nema ni korupcije ni kriminala onaj krajnji jug, tamo su sela ko u švicarskoj... i zna se red.
to je onaj dio gdje su zbrisali naci lideri četrspete.
reci zlatomamin sin wrote:Noor wrote:tebe baš cijepilo protiv humora, a?Kserks_ wrote:Pa nista, vidis da to zene vole, pogotovo ove malo dlakavije..Totenkopf wrote:Pa šta ako sam malo ženskast?Kserks_ wrote:
Da bi to razumio moras biti bar 99% Masculine
Nurka?
https://www.16personalities.com/hr/estj-osobnost
2017-10-06
Nurka bi bila zahvalan partner, ima neku čvrstoću,postojanost i ne boji se odgovorit.
dojma sam da se nebi trebao baviti njenim psihičkim stanjima i kupit svako malo raspadnutu ličnost sa poda, te da ne davi sa pizdarijama.
Znao bi da ti čuva leđa.
sad slijedi ali....malo voli prevec koketirat za moj ukus.
dojma sam da se nebi trebao baviti njenim psihičkim stanjima i kupit svako malo raspadnutu ličnost sa poda, te da ne davi sa pizdarijama.
Znao bi da ti čuva leđa.
Guest- Guest
sve si izmislio, sve...ovo zadnje posebnoKserks_ wrote:Nurka bi bila zahvalan partner, ima neku čvrstoću,postojanost i ne boji se odgovorit.
Znao bi da ti čuva leđa.
2017-10-06
ovo se čini kao Meggie
INFP - Pjesnički, ljubazni i altruistični ljudi, uvijek željni pomoći za dobar cilj.
https://www.16personalities.com/hr/infp-osobnost
Guest- Guest
Epikur?
ESFJ - Izvanredno brižni, društveni i zanimljivi ljudi, uvijek željni pomoći.
https://www.16personalities.com/hr/esfj-osobnost
Guest- Guest
Nisam...moj tip ličnosti govori istinu na temelju činjenica i neposrednog opažanja, pritom se ne obazirem na osjećaje ljudi...sto me moze prikazati izrazito hladnim i kritičnim, sto me u suštini ljuti..Noor wrote:sve si izmislio, sve...ovo zadnje posebnoKserks_ wrote:Nurka bi bila zahvalan partner, ima neku čvrstoću,postojanost i ne boji se odgovorit.
Znao bi da ti čuva leđa.
Eto vidis tako mi je fazol pa.
Guest- Guest
malo šale ne smetaKserks_ wrote:Nisam...moj tip ličnosti govori istinu na temelju činjenica i neposrednog opažanja, pritom se ne obazirem na osjećaje ljudi...sto me moze prikazati izrazito hladnim i kritičnim, sto me u suštini ljuti..Noor wrote:sve si izmislio, sve...ovo zadnje posebnoKserks_ wrote:Nurka bi bila zahvalan partner, ima neku čvrstoću,postojanost i ne boji se odgovorit.
Znao bi da ti čuva leđa.
Eto vidis tako mi je fazol pa.
2017-10-06
Mamina maza, kristalići mu se uzburkaju hehehe joj kserksić daj pričaj kako pljeviš babin paradajzKserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
kak se razoboliš? mislim nikom nije lako putovat sad, ali postoje tablete za to..
Kermit-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Piješ brlju sa aboliranim cetnicima? Okreni jednu turu i za mene..i daj bogati baci pogled na hormone štitnjače, možda si zbog toga tako neurotično- histeričan..zaozbiljnoasilovski wrote:Mamina maza, kristalići mu se uzburkaju hehehe joj kserksić daj pričaj kako pljeviš babin paradajzKserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Đavolji suci i advokati
» suci prepisuju presude..
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Đavolji suci i advokati
» suci prepisuju presude..
Page 3 of 4