napokon prava uhićenja, suci i pravnici
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: napokon prava uhićenja, suci i pravnici
Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Savakic wrote:Totenkopf wrote:gazi bandu...
kad će po asilu doć ?
ne mogu atilu uhvatit, više je po sjelima nego u uredu
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Savakic wrote:Totenkopf wrote:gazi bandu...
kad će po asilu doć ?
Normalno da ne idem u kafane-birtije, kad toga u Dalmaciji ni nema.
Guest- Guest
A kaj ak je jedini vlasnik i osnivač?asilovski wrote:Iz svoje pozajmice ali tek kada se unovči, međutim steč. upravitelj tvrdi da nema pravo na resto, odnosno slobodno se tumači Zakon koji tvrdi da se resto ukoliko ga ima mora podijeliti udjeličarima i dioničarima, ali baš i neEva_ wrote:Iz čega će se on naplatiti? Kuća je registrirana na tvrtku, pa prodajom?asilovski wrote:Imam baš predmet liku je tvrtka zbog poreznog duga od 1700 kn otvoren i zatvore stečaj, te je ista brisana, nakon par mjeseci kad je ovaj došao izvana prijavio je da je velika kuća na moru i par mil. kn potraživanja na ime brisane tvrtke, ovi otvorili stečajnu masu i sad mu prodaju kuću, a osim njegovih potraživanja od mil. kn prema tvrtki on nema pravo na ništa sve ide u neki Fond za stečajne upravitelje ono konfiskacija heheh naravno sve će se dobro podijeliti u uskom krugu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nema birtija u Dalmaciji??? To ti je mama rekla ili nema u Muću heheheKserks_ wrote:Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Savakic wrote:Totenkopf wrote:gazi bandu...
kad će po asilu doć ?
Kermit-
2014-04-17
Pa Zakonom su osnovali Fond za stečajne upravitelje i to po njima tamo ideEva_ wrote:A kaj ak je jedini vlasnik i osnivač?asilovski wrote:Iz svoje pozajmice ali tek kada se unovči, međutim steč. upravitelj tvrdi da nema pravo na resto, odnosno slobodno se tumači Zakon koji tvrdi da se resto ukoliko ga ima mora podijeliti udjeličarima i dioničarima, ali baš i neEva_ wrote:Iz čega će se on naplatiti? Kuća je registrirana na tvrtku, pa prodajom?asilovski wrote:Imam baš predmet liku je tvrtka zbog poreznog duga od 1700 kn otvoren i zatvore stečaj, te je ista brisana, nakon par mjeseci kad je ovaj došao izvana prijavio je da je velika kuća na moru i par mil. kn potraživanja na ime brisane tvrtke, ovi otvorili stečajnu masu i sad mu prodaju kuću, a osim njegovih potraživanja od mil. kn prema tvrtki on nema pravo na ništa sve ide u neki Fond za stečajne upravitelje ono konfiskacija heheh naravno sve će se dobro podijeliti u uskom krugu
Kermit-
2014-04-17
To je Linićeva umotvorina. On je bil idejni začetnik predstečajne.asilovski wrote:Pa Zakonom su osnovali Fond za stečajne upravitelje i to po njima tamo ideEva_ wrote:A kaj ak je jedini vlasnik i osnivač?asilovski wrote:Iz svoje pozajmice ali tek kada se unovči, međutim steč. upravitelj tvrdi da nema pravo na resto, odnosno slobodno se tumači Zakon koji tvrdi da se resto ukoliko ga ima mora podijeliti udjeličarima i dioničarima, ali baš i neEva_ wrote:Iz čega će se on naplatiti? Kuća je registrirana na tvrtku, pa prodajom?asilovski wrote:Imam baš predmet liku je tvrtka zbog poreznog duga od 1700 kn otvoren i zatvore stečaj, te je ista brisana, nakon par mjeseci kad je ovaj došao izvana prijavio je da je velika kuća na moru i par mil. kn potraživanja na ime brisane tvrtke, ovi otvorili stečajnu masu i sad mu prodaju kuću, a osim njegovih potraživanja od mil. kn prema tvrtki on nema pravo na ništa sve ide u neki Fond za stečajne upravitelje ono konfiskacija heheh naravno sve će se dobro podijeliti u uskom krugu
2017-03-21
Sta da kazem Atila, da si natovarim na glavu melijon obveza pa da pucam i budem neurotik?Kserks_ wrote:Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Savakic wrote:Totenkopf wrote:gazi bandu...
kad će po asilu doć ?
Novca ima vise nego dovoljno, nekretnina također, škole su se završile, zene prolaze kroz život, 1,2,3,4..Itd..
Obveza sam si natovario minimum, sve preko toga radim jer želim...rad u prirodi me opušta,nema to veze sa potrebom, radim sto želim,kad želim i kako zelim i ne jebem pet posto očekivanja društva.
Idem di me volja kad me volja, uvik se negdi muvam, to su sve kraće rute di se mos istog dana Vratit, ne volim dulja putovanja, jer volim komod ,a i patim od bolesti putovanja pa budem ukurcu 2-3 dana poslin..
Volim o svemu razglabat,i o svemu imam misljenje..ne volim trošiti na druge, jer ih smatram grebatorima..
Imam katak fitilj, te imam plan za sve.
Sve laganini po dalmatinski...
I da volim isključivo otvorene terase, zatvorene kaftane su mi prepune dima.
Guest- Guest
kak se razoboliš? mislim nikom nije lako putovat sad, ali postoje tablete za to..
A ti na ispovijedi?Kserks_ wrote:Sta da kazem Atila, da si natovarim na glavu melijon obveza pa da pucam i budem neurotik?Kserks_ wrote:Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Savakic wrote:
Novca ima vise nego dovoljno, nekretnina također, škole su se završile, zene prolaze kroz život, 1,2,3,4..Itd..
Obveza sam si natovario minimum, sve preko toga radim jer želim...rad u prirodi me opušta,nema to veze sa potrebom, radim sto želim,kad želim i kako zelim i ne jebem pet posto očekivanja društva.
Idem di me volja kad me volja, uvik se negdi muvam, to su sve kraće rute di se mos istog dana Vratit, ne volim dulja putovanja, jer volim komod ,a i patim od bolesti putovanja pa budem ukurcu 2-3 dana poslin..
Volim o svemu razglabat,i o svemu imam misljenje..ne volim trošiti na druge, jer ih smatram grebatorima..
2017-03-21
Kserks_ wrote:Sta da kazem Atila, da si natovarim na glavu melijon obveza pa da pucam i budem neurotik?Kserks_ wrote:Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Savakic wrote:
INTJ - Maštoviti i strateški mislioci, imaju plan za sve.
https://www.16personalities.com/hr/intj-osobnost
???
Guest- Guest
Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
kak se razoboliš? mislim nikom nije lako putovat sad, ali postoje tablete za to..
Guest- Guest
Deda, jedina si ti enigma ostal svima. Kak ti to uspijeva?
2017-03-21
Ne voliš putovat? pa zakaj živiš onda?Kserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
2017-03-21
Kserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
pa ne znam sad ovo je malo jače izgleda kod tebe, meni je jedna tabletica dovoljna i tek ako putujem preko 10h
kic wrote:Kserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
pa ne znam sad ovo je malo jače izgleda kod tebe, meni je jedna tabletica dovoljna i tek ako putujem preko 10h
i ti si INTJ?
Guest- Guest
mamin sin wrote:kic wrote:Kserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
i ti si INTJ?
ja sam bard koji stoluje na planini, nezaposleni samuraj ronin, i prevodioc starovjekovnih manuskripta, klesar ženskih likova za honorar i čuvar potoka do prvih mjesta..
https://www.16personalities.com/hr/istj-osobnostmamin sin wrote:Kserks_ wrote:Sta da kazem Atila, da si natovarim na glavu melijon obveza pa da pucam i budem neurotik?Kserks_ wrote:Moj Atila kad bi znao kak je meni, totalno kriva predodžba ...ono sta ti mogu reci manje bi bija nervozan.asilovski wrote:Kladim se da nisi bio u kafani godinama i to ako ako, fino filmić tjednom, pa juđiz, mama kuva, pa kavica i skajp priča o bitcoina, pa vikendom pljeviš paradajz i ćao đaci hehehKserks_ wrote:
Atila ionako pise iz Negotina, u sigurnosti lokalne birtije Sv. Sava
INTJ - Maštoviti i strateški mislioci, imaju plan za sve.
https://www.16personalities.com/hr/intj-osobnost
???
Guest- Guest
Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
Kako vam se da više...
Otvori prozor i skoči.Eva_ wrote:Ne voliš putovat? pa zakaj živiš onda?Kserks_ wrote:Tablete samo umanje simptome, ali zato te uspavaju, postaneš zombi, samo gledaš di da legnes...ukratko bolest putovanja kod mene izaziva posljedice slične kada popiješ dvi litre rakije, ali bez opijajuceg efekta, samo ti se manta, muka ti je, rade bi da nisi živ i povraća ti se stalno i tako 2-3 dana, dok se ti kristalići u uhu ne smire.kic wrote:
Guest- Guest
Da bi to razumio moras biti bar 99% MasculineTotenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Vas dvojica (A&K) se 'koljete' cca 10 godina...
Kako vam se da više...
jer su teška suprotnost, suprotnosti se ne privlače
Asila je advokat - INFJ
https://www.16personalities.com/hr/infj-osobnost
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Đavolji suci i advokati
» suci prepisuju presude..
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Đavolji suci i advokati
» suci prepisuju presude..
Page 2 of 4