ANKETA da razrijesimo ovaj misterij:Zasto Eva toliko mrzi Kolindu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ANKETA da razrijesimo ovaj misterij:Zasto Eva toliko mrzi Kolindu
Ajd, nakon Nove ću do Zagreba, iako do sredine siečnja nije baš obilata kazališna ponuda. Pozdav tebi i tvojima!Eva_ wrote:Nisam ih ni pokušavala kupit jer smo od 24.12. do 04.01. u Izraelu. No, gledala sam 11.11. Gogoljeva Revizora u Komediji. Preporučam.Regoč wrote:Pozdrav, drugo! Jesi dobila ulaznice za Orašara?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ti nisi karte ni pokušaval nabavit za Ščelkunčika?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nemoj majke ti ..Regoč wrote:Ajd, nakon Nove ću do Zagreba!Eva_ wrote:Nisam ih ni pokušavala kupit jer smo od 24.12. do 04.01. u Izraelu. No, gledala sam 11.11. Gogoljeva Revizora u Komediji. Preporučam.Regoč wrote:Pozdrav, drugo! Jesi dobila ulaznice za Orašara?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sto si tak`a? Nek vidi co`ek...kaja wrote:Nemoj majke ti ..Regoč wrote:Ajd, nakon Nove ću do Zagreba!Eva_ wrote:Nisam ih ni pokušavala kupit jer smo od 24.12. do 04.01. u Izraelu. No, gledala sam 11.11. Gogoljeva Revizora u Komediji. Preporučam.Regoč wrote:Pozdrav, drugo! Jesi dobila ulaznice za Orašara?
Sta ce on tu , nek ostane u svom sokaku..Stanojko wrote:Sto si tak`a? Nek vidi co`ek...kaja wrote:Nemoj majke ti ..Regoč wrote:Ajd, nakon Nove ću do Zagreba!Eva_ wrote:Nisam ih ni pokušavala kupit jer smo od 24.12. do 04.01. u Izraelu. No, gledala sam 11.11. Gogoljeva Revizora u Komediji. Preporučam.Regoč wrote:Pozdrav, drugo! Jesi dobila ulaznice za Orašara?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
More, pusti ga malo da udahne urbanog vazduha...valjace mu...kaja wrote:Sta ce on tu , nek ostane u svom sokaku..Stanojko wrote:Sto si tak`a? Nek vidi co`ek...kaja wrote:Nemoj majke ti ..Regoč wrote:Ajd, nakon Nove ću do Zagreba!Eva_ wrote:
Nisam ih ni pokušavala kupit jer smo od 24.12. do 04.01. u Izraelu. No, gledala sam 11.11. Gogoljeva Revizora u Komediji. Preporučam.
Similar topics
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» Zašto Čakovec mrzi 'ADZ?
» Zašto i tko mrzi predsjednicu KGK do bola
» koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
» Zašto Čakovec mrzi 'ADZ?
» Zašto i tko mrzi predsjednicu KGK do bola
» koliko anketa - toliko protivnika Tomislava Tomaševića u drugom krugu
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
Page 3 of 3