Mr. Selfridge odbacuje optužbe za seksualne napade...
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mr. Selfridge odbacuje optužbe za seksualne napade...
i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
želio bi da te crnja poljubi ?prckov wrote:ofulo si, ja avatarom saljem porukuKserks_ wrote:npr na temelju prckovog avatara ....prckovog bi zelio biti crnac, poznat, bogat, sa velikim alatom i da zene luduju za njim:geek:
na toj slici je poruka
T.- Posts : 17594
2014-04-14
ne biTotenkopf wrote:želio bi da te crnja poljubi ?prckov wrote:ofulo si, ja avatarom saljem porukuKserks_ wrote:npr na temelju prckovog avatara ....prckovog bi zelio biti crnac, poznat, bogat, sa velikim alatom i da zene luduju za njim:geek:
na toj slici je poruka
bil ti
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
2014-04-14
Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?Roy_Bean wrote:i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
Guest- Guest
e jebiga zar nije ocitoTotenkopf wrote:pa koja je poruka ?
2014-04-19
Pročitao sam ga pa se izvlaciTotenkopf wrote:pa koja je poruka ?
Guest- Guest
ajde citaj poruku kad si vec citacKserks_ wrote:Pročitao sam ga pa se izvlaciTotenkopf wrote:pa koja je poruka ?
inace ono sto si nazvrljo o avatarima mrsko mi komentirat
2014-04-19
Nemoj se nervirat, loše je za pritisak.prckov wrote:ajde citaj poruku kad si vec citacKserks_ wrote:Pročitao sam ga pa se izvlaciTotenkopf wrote:pa koja je poruka ?
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?Roy_Bean wrote:i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
svatko je kao prvo sam odgovoran za svoju privatnost...nakon toga mozemo o ostalom jer ljudi sami rade pizdarije po face-u i otkrivaju podatke o sebi na dobrovoljnoj bazi...ja, recimo, jesam na face-u, ali nema niti jednog iskoristivog podatka o meni tamo...
a taman sam se bio nasekiroKserks_ wrote:Nemoj se nervirat, loše je za pritisak.prckov wrote:ajde citaj poruku kad si vec citacKserks_ wrote:Pročitao sam ga pa se izvlaciTotenkopf wrote:pa koja je poruka ?
evo necu vise
2014-04-19
Kako dobrovoljno objavljuju, kad toga nisu ni svjesni, niti su upozoreni...a treći ljudi, forumaši objavljuju njihov identitet..to nekome predstavlja veselje?Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?Roy_Bean wrote:i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
svatko je kao prvo sam odgovoran za svoju privatnost...nakon toga mozemo o ostalom jer ljudi sami rade pizdarije po face-u i otkrivaju podatke o sebi na dobrovoljnoj bazi...ja, recimo, jesam na face-u, ali nema niti jednog iskoristivog podatka o meni tamo...
Guest- Guest
popij čajprckov wrote:a taman sam se bio nasekiroKserks_ wrote:Nemoj se nervirat, loše je za pritisak.prckov wrote:ajde citaj poruku kad si vec citacKserks_ wrote:Pročitao sam ga pa se izvlaciTotenkopf wrote:pa koja je poruka ?
evo necu vise
Kserks_ wrote:Kako dobrovoljno objavljuju, kad toga nisu ni svjesni, niti su upozoreni...a treći ljudi, forumaši objavljuju njihov identitet..to nekome predstavlja veselje?Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?Roy_Bean wrote:i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
pa dobrovoljno objavljuju jer se registriraju pod svojim pravim imenom, profilna slika je slika bracnog partnera i djece i tako dalje...
gdje pise da se podaci s face-a ne smiju koristiti na ostatku interneta?
a ovo o veselju...svaka budala ima svoje veselje...
o kome/čemu se radi ?Kserks_ wrote:Kako dobrovoljno objavljuju, kad toga nisu ni svjesni, niti su upozoreni...a treći ljudi, forumaši objavljuju njihov identitet..to nekome predstavlja veselje?Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?Roy_Bean wrote:i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
2014-04-14
Noor wrote:popij čajprckov wrote:a taman sam se bio nasekiroKserks_ wrote:Nemoj se nervirat, loše je za pritisak.prckov wrote:ajde citaj poruku kad si vec citacKserks_ wrote:
Pročitao sam ga pa se izvlaci
evo necu vise
uuu vruce vruce
radi se o tome da si sam odgovoran za svoju privatnost na internetu...
razvidno je da je tako...Roy_Bean wrote:radi se o tome da si sam odgovoran za svoju privatnost na internetu...
nego se spominju nekakva otkrivanja identiteta, o tome ne znam ništa, možda ne pratim detaljno...
uglavnom ja nemam nikakav profil osom ovoga i na e-mailu (ako je to uopće to), što se tiče interneta...
imam još i profil uživo i to je to...
al ima nekakav lik koji se zove i preziva kao ja pa mi na e-mail svakodnevno stižu obavijesti, pogledaj sliku ovoga ili onoga, čestitaj rođendan, ovi ljudi ti žele biti prijatelji...
to mi je mali nezgodno, ne znam kako da se otarasim tog sranja...
2014-04-14
Nisam to mislio, niti rekao..ljudi pišu inkognito ovde, i posta sliku svog mačka ili psa na forum sa svog FB profila...i bez problema preko te slike postane na forum dođem do njegovom profila i onda krene objavljivanje identiteta forumaša....mislim da je ovo problem foruma,jer ne štiti privatnost korisnika.Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Kako dobrovoljno objavljuju, kad toga nisu ni svjesni, niti su upozoreni...a treći ljudi, forumaši objavljuju njihov identitet..to nekome predstavlja veselje?Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?Roy_Bean wrote:i ja sto napisem ovdje izrecem di god treba...
pa dobrovoljno objavljuju jer se registriraju pod svojim pravim imenom, profilna slika je slika bracnog partnera i djece i tako dalje
Guest- Guest
jesi ti ono ozbiljno mislio il se zajebavasKserks_ wrote:Nisam to mislio, niti rekao..ljudi pišu inkognito ovde, i posta sliku svog mačka ili psa na forum sa svog FB profila...i bez problema preko te slike postane na forum dođem do njegovom profila i onda krene objavljivanje identiteta forumaša....mislim da je ovo problem foruma,jer ne štiti privatnost korisnika.Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Kako dobrovoljno objavljuju, kad toga nisu ni svjesni, niti su upozoreni...a treći ljudi, forumaši objavljuju njihov identitet..to nekome predstavlja veselje?Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:
Osim toga ja preko slika postanih na forumu ne objavljujem fb adrese dotičnih forumaša, kao sta neki rade...dakle do jedna slika prebačena sa fb,ovdje vodi do forumaša i otkriva njegov identitet....sto ćemo sa time, kako forum štiti identitet korisnika?
pa dobrovoljno objavljuju jer se registriraju pod svojim pravim imenom, profilna slika je slika bracnog partnera i djece i tako dalje
2014-04-19
Reci prckov sto te zasmetalo?prckov wrote:jesi ti ono ozbiljno mislio il se zajebavasKserks_ wrote:Nisam to mislio, niti rekao..ljudi pišu inkognito ovde, i posta sliku svog mačka ili psa na forum sa svog FB profila...i bez problema preko te slike postane na forum dođem do njegovom profila i onda krene objavljivanje identiteta forumaša....mislim da je ovo problem foruma,jer ne štiti privatnost korisnika.Roy_Bean wrote:Kserks_ wrote:Kako dobrovoljno objavljuju, kad toga nisu ni svjesni, niti su upozoreni...a treći ljudi, forumaši objavljuju njihov identitet..to nekome predstavlja veselje?Roy_Bean wrote:
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Britanski imam propovjedao da su seksualne robinje dozvoljene u islamu
» Dalmatinci šokirani: Na polici s dječjim igračkama prodaju se seksualne igračke
» Marcel odbacuje nevidljivu ruku
» Katastrofa: Malezija odbacuje dolar
» Japan odbacuje pacifizam, slijedi militarizacija
» Dalmatinci šokirani: Na polici s dječjim igračkama prodaju se seksualne igračke
» Marcel odbacuje nevidljivu ruku
» Katastrofa: Malezija odbacuje dolar
» Japan odbacuje pacifizam, slijedi militarizacija
Page 3 of 6