Ugostitelji žele zabraniti prodaju hladnih pića u dućanima
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ugostitelji žele zabraniti prodaju hladnih pića u dućanima
Meni preslatko jok..al gorkasto volim, od ženskih pića campari, kokteli na toj bazi ili bazi cointreaua....od gaziranih schwepps bitter lemon, od prirodnih pulpy red greip...sve bitteriasilovski wrote:Jok slađi, meni to sve ono ne baš, bolje daj mi rakiju dunju, viljamovku...ali to je u biti žensko piće koje se proširilo zbog Talijana travestita heheheNoor wrote:jel aperol isto bitter?asilovski wrote:Aperol Nurka to je hit mesecaNoor wrote:za to služi campari :)Totenkopf wrote:
Zamuti glavu?
Presladak mi život, pa eto :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
OK...zajebo sam, nisam računao na janjetinu. Tu, što jes jes bilo je par lokacija s janjetinom za umrijet kak je dobra.Totenkopf wrote:Meni je od svih druženja, najdraži hercegovački sprovod...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Ali to nije iz razloga koji navode naši ugostitelji.
Ne traje beskonačno ko vjenčanje, nema buke, glazbe, razbijanja i sl., a hrana i piće ko na vjenčanju...
Najbolju lešo janjetinu sam probao u međugorju na sprovodu...
Pa da baš ništa nigdi ne valja, ono...danni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Zna li ti bar žena dobro kuvat ili ti osobno?
T.- Posts : 17595
2014-04-14
Ne znam gdje si, ali ima ne kao kod susjeda ali ima, kod nas ljudi koji otvaraju restorane kontaju samo zaraditi na brzinu nema tu ljubavi...Odi u Beograd u Dva Jelena ili Mornar hehehedanni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Kermit-
2014-04-17
hehehe onda Unicum probaj ili Gorki list, to je ko žuć od šarana a trbuh prođe ko rukom po pici heheheNoor wrote:Meni preslatko jok..al gorkasto volim, od ženskih pića campari, kokteli na toj bazi ili bazi cointreaua....od gaziranih schwepps bitter lemon, od prirodnih pulpy red greip...sve bitteriasilovski wrote:Jok slađi, meni to sve ono ne baš, bolje daj mi rakiju dunju, viljamovku...ali to je u biti žensko piće koje se proširilo zbog Talijana travestita heheheNoor wrote:jel aperol isto bitter?asilovski wrote:Aperol Nurka to je hit mesecaNoor wrote:
za to služi campari :)
Kermit-
2014-04-17
Jedva jestivo.Totenkopf wrote:Pa da baš ništa nigdi ne valja, ono...danni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:
Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.
Želja i je jednom otić probat nešto u vrhunski restoran, s mišelinovom zvjezdicom, beš nešto što je na glasu pa da vidim što je to.
Žena odlično kuha, stvarno dobro. Al zato kolače ne zna napravit da ga jebeš, nije da se ne trudi al ništa od toga.
Nemoj me u Srbiju slat...rađe umrem od gladi.asilovski wrote:Ne znam gdje si, ali ima ne kao kod susjeda ali ima, kod nas ljudi koji otvaraju restorane kontaju samo zaraditi na brzinu nema tu ljubavi...Odi u Beograd u Dva Jelena ili Mornar hehehedanni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:
Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.
Za kolač triba 'imat ruku', đabe tu volja i recepti, žena nema ruku i šta možeš, nemoj je zato korit...danni1 wrote:Jedva jestivo.Totenkopf wrote:Pa da baš ništa nigdi ne valja, ono...danni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:
Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.
Želja i je jednom otić probat nešto u vrhunski restoran, s mišelinovom zvjezdicom, beš nešto što je na glasu pa da vidim što je to.
Žena odlično kuha, stvarno dobro. Al zato kolače ne zna napravit da ga jebeš, nije da se ne trudi al ništa od toga.
Moja guda napravi kolač bez vage, recepta, prvi put u životu i ispadne joj savršeno baš svaki...
To je tako, zato nije baš za npr. fažol, soćivicu, slanutak, jebi ga...
2014-04-14
Jbg-a imaš u Mađarskoj sve više vrhunskih restorana i dobrih čardi, ali nitko nema pihtije ko Mornar u makeodnskom sokačetu hehehehdanni1 wrote:Nemoj me u Srbiju slat...rađe umrem od gladi.asilovski wrote:Ne znam gdje si, ali ima ne kao kod susjeda ali ima, kod nas ljudi koji otvaraju restorane kontaju samo zaraditi na brzinu nema tu ljubavi...Odi u Beograd u Dva Jelena ili Mornar hehehedanni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:
Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.
Kermit-
2014-04-17
Hahahahadanni1 wrote:SNemoj me u Srbiju slat...rađe umrem od gladi.asilovski wrote:Ne znam gdje si, ali ima ne kao kod susjeda ali ima, kod nas ljudi koji otvaraju restorane kontaju samo zaraditi na brzinu nema tu ljubavi...Odi u Beograd u Dva Jelena ili Mornar hehehedanni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:
Guest- Guest
sveta jela:
grah sa rebarca suva
pita krumpirusa
paprika nadjevena krumpirom
cobanac
dimljena haringa
buncek s kiselim kupusom
cevapi kod shiptara u prijedoru ( ne znam jel prezivio rat)
bakljava
tuljumba
madjarica
medenjaci s korom od narandze
sve ostalo je samo za natrpat zeludac
grah sa rebarca suva
pita krumpirusa
paprika nadjevena krumpirom
cobanac
dimljena haringa
buncek s kiselim kupusom
cevapi kod shiptara u prijedoru ( ne znam jel prezivio rat)
bakljava
tuljumba
madjarica
medenjaci s korom od narandze
sve ostalo je samo za natrpat zeludac
nisam probala, al kažu da je dobar...preko 40 trava da imaasilovski wrote:hehehe onda Unicum probaj ili Gorki list, to je ko žuć od šarana a trbuh prođe ko rukom po pici heheheNoor wrote:Meni preslatko jok..al gorkasto volim, od ženskih pića campari, kokteli na toj bazi ili bazi cointreaua....od gaziranih schwepps bitter lemon, od prirodnih pulpy red greip...sve bitteriasilovski wrote:Jok slađi, meni to sve ono ne baš, bolje daj mi rakiju dunju, viljamovku...ali to je u biti žensko piće koje se proširilo zbog Talijana travestita heheheNoor wrote:jel aperol isto bitter?asilovski wrote:
Aperol Nurka to je hit meseca
2017-10-06
ja drugačije ni ne radim...improvizacija je majka iznenađenja, svaki put drugačije, a jednako finoTotenkopf wrote:Za kolač triba 'imat ruku', đabe tu volja i recepti, žena nema ruku i šta možeš, nemoj je zato korit...danni1 wrote:Jedva jestivo.Totenkopf wrote:Pa da baš ništa nigdi ne valja, ono...danni1 wrote:Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:
Kod nas, ali nije to baš tako vani...
Moja guda napravi kolač bez vage, recepta, prvi put u životu i ispadne joj savršeno baš svaki...
To je tako, zato nije baš za npr. fažol, soćivicu, slanutak, jebi ga...
pogotovo cheescakeovi...parfei i tako to
2017-10-06
To je pravi "pelin" nije jeftin ali vrijedi, dobar je kad počinješ piti heheheNoor wrote:nisam probala, al kažu da je dobar...preko 40 trava da imaasilovski wrote:hehehe onda Unicum probaj ili Gorki list, to je ko žuć od šarana a trbuh prođe ko rukom po pici heheheNoor wrote:Meni preslatko jok..al gorkasto volim, od ženskih pića campari, kokteli na toj bazi ili bazi cointreaua....od gaziranih schwepps bitter lemon, od prirodnih pulpy red greip...sve bitteriasilovski wrote:Jok slađi, meni to sve ono ne baš, bolje daj mi rakiju dunju, viljamovku...ali to je u biti žensko piće koje se proširilo zbog Talijana travestita heheheNoor wrote:
jel aperol isto bitter?
Kermit-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:sveta jela:
grah sa rebarca suva
pita krumpirusa (probao s tikvom nedavno, vrh)
paprika nadjevena krumpirom (pečena+ribani sir)
cobanac - probao par puta, opio se ko majka, žena vozila 40 km u 3. brzini...
dimljena haringa
buncek s kiselim kupusom + restani kumpir, probao kod gabreku u samoboru...
2014-04-14
Kod Gabreka
Kod Šumana odi na raštiku i kobase, Stari Kvatrić odlična klopa, kod Srbina pečeno. U Špansko na plaću kod Ruže na ćevape, Marion na samoborskom, Šestinski lagvić....
....ima mjesta u zegeju
Kod Šumana odi na raštiku i kobase, Stari Kvatrić odlična klopa, kod Srbina pečeno. U Špansko na plaću kod Ruže na ćevape, Marion na samoborskom, Šestinski lagvić....
....ima mjesta u zegeju
2014-12-30
Budweiser pivnica na kvatriću ima dobar leskovački roštilj, bio preklani...
Pa onda pravac leskovac ili Niš heheh u biti salate i rakija su numero uno južne srbijeTotenkopf wrote:Budweiser pivnica na kvatriću ima dobar leskovački roštilj, bio preklani...
Kermit-
2014-04-17
Niš sam pohodio 2005. ...asilovski wrote:Pa onda pravac leskovac ili Niš heheh u biti salate i rakija su numero uno južne srbijeTotenkopf wrote:Budweiser pivnica na kvatriću ima dobar leskovački roštilj, bio preklani...
Bio s prikom 7 dana kod njegova strica i tetke...
Koji jebenu rutu smo imali, višegrad, kremna, kraljevo, užice, kruševac...
Otišli u neko selo na granici s rumunjskom, balta barilović na babin zub, išao mu stric po ovcu...
Kuvao je sutradan u kazanu na drva u dvoru, na pari zapravo čitav dan s povrćem...
Da mi je netko prije kazao da ću to stavit usta, kazao bih mu da nije normalan...
Leskovačkog na svakom koraku po kioscima, jelen piva u potocima, žeste...
Dogodine sam se oženio...
2014-04-14
Ma pojest ću i suhog kruha samo da ne moram kuhati.danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Trinity-
2014-04-17
Nišlije - meraklije su u biti najbolji domaćini koje sam sreo a bio sam okolo, stvarno najbolje piće, hrana i zajebancija, žene Evropa hehehe da i kisoci sa pljeskama, mesare koje peku po želji, pijaca pune hrane, kod nas bi sve zabranili, ali najbolja je Nišlijska mehana ono kelner te pita oćete na kratko ili dugačko a domaćin dugačko a ovaj odlično hehehe ostali od 17 do 4 izjutra samo redovi rakije, piva, čorbica, pečenja, roštilja, pogača i salata jebene salate su mi ostale u sjećanju posebice MoravskaTotenkopf wrote:Niš sam pohodio 2005. ...asilovski wrote:Pa onda pravac leskovac ili Niš heheh u biti salate i rakija su numero uno južne srbijeTotenkopf wrote:Budweiser pivnica na kvatriću ima dobar leskovački roštilj, bio preklani...
Bio s prikom 7 dana kod njegova strica i tetke...
Koji jebenu rutu smo imali, višegrad, kremna, kraljevo, užice, kruševac...
Otišli u neko selo na granici s rumunjskom, balta barilović na babin zub, išao mu stric po ovcu...
Kuvao je sutradan u kazanu na drva u dvoru, na pari zapravo čitav dan s povrćem...
Da mi je netko prije kazao da ću to stavit usta, kazao bih mu da nije normalan...
Leskovačkog na svakom koraku po kioscima, jelen piva u potocima, žeste...
Dogodine sam se oženio...
https://www.coolinarika.com/recept/993509/
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ugostitelji žele zabraniti prodaju hladnih pića u dućanima
» Ugostitelji se pripremili: Od Nove godine više cijene pića i hrane
» Wilders: Zatvorit ću džamije i zabraniti prodaju
» Nizozemski desničar Wilders: Zatvorit ću džamije i zabraniti prodaju Kurana
» Nizozemska od 2025. želi zabraniti prodaju svih vozila na benzin i dizel
» Ugostitelji se pripremili: Od Nove godine više cijene pića i hrane