Ugostitelji žele zabraniti prodaju hladnih pića u dućanima
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ugostitelji žele zabraniti prodaju hladnih pića u dućanima
ja obvezno svako cca 6 mjeseci odem u mcshit, ubijem dva-tri cheesa, kumpire i kolu, i miran sam opet pola godine...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
osjećam se nakon toga ko da mi je u želucu cigla...
ali je ukusno da ga je*eš, i povoljno...
e, alo inverzija je još zanimljivija;Triny wrote:Ne znam jel još postoji ona odredba da smije biti toliko i toliko ljekarni na toliko i toliko stanovnika.aben wrote:jel? jo sun baš pomisli kako bufetov i pekarnic imo premalo i da bi bilo dobro kad bi država uvela malo reda i tirala građane da otvoru bufet ili pekarnicu...mamin sin wrote:aben wrote:diskonti tribaju roditi do 13h, butige tribaju roditi do 17, kafići do 20h da bi i restorani prodali koji gemišt
pa diskonti žele monopol nad cijelim tržištem
Todorić je htio u Konzumu prodavati ljekove na polici pored žvakaća i bombona, htio je raditi analizu krvi i urina u supermarketima... :D:
zadaća države je da napravi reda
iako kafića ima malo previše na ulici, isto kao i pekarnica
Reda mora biti. :D:
u slučaju da nemo dovoljno likarij- a da bi bili konzistentni- morali bi zabroniti ljudima da ih ne otvaraju:)
2014-04-16
U stvari, ako ih ima "dovoljno", više nitko ne smije otvoriti ljekarnu na nekom području. Da ih ne bi bilo previše. :)aben wrote:e, alo inverzija je još zanimljivija;Triny wrote:Ne znam jel još postoji ona odredba da smije biti toliko i toliko ljekarni na toliko i toliko stanovnika.aben wrote:jel? jo sun baš pomisli kako bufetov i pekarnic imo premalo i da bi bilo dobro kad bi država uvela malo reda i tirala građane da otvoru bufet ili pekarnicu...mamin sin wrote:aben wrote:diskonti tribaju roditi do 13h, butige tribaju roditi do 17, kafići do 20h da bi i restorani prodali koji gemišt
pa diskonti žele monopol nad cijelim tržištem
Todorić je htio u Konzumu prodavati ljekove na polici pored žvakaća i bombona, htio je raditi analizu krvi i urina u supermarketima...
zadaća države je da napravi reda
iako kafića ima malo previše na ulici, isto kao i pekarnica
Reda mora biti.
u slučaju da nemo dovoljno likarij- a da bi bili konzistentni- morali bi zabroniti ljudima da ih ne otvaraju:)
To s desilo jednom mom znancu.
Trinity-
2014-04-17
Kći i ja imamo običaj otićiu McShit nakon kina.
2014-12-30
Mcshit je ludilo jedno 2-3 puta godišnje...
mcshit nisam posjetio 15 godina barem, prvi i zadnji put u veneciji dok sam cekao vlak za dalje u 1 po noci me spopala glad pa sam na zeljeznickoj pojeo mcshit i zazalio duboko
Zacementira me taman da se zasitim za pola godine ić tamo..
Ali je ukusno, stavljaju nešto unutra da ti se sve zamuti u glavi od užitka...
Meni se to desi od nutelle isto...
Zamrači mi se i škaklje me mozak...
Ja uzmem 2 royal cheesa, mali pomfri i malu kolu...
Zacementira me taman da se zasitim za pola godine ić tamo..
Ali je ukusno, stavljaju nešto unutra da ti se sve zamuti u glavi od užitka...
Meni se to desi od nutelle isto...
Zamrači mi se i škaklje me mozak...
2014-04-14
Meni fini vanilla shake
Pojačivači...imao sam stranku koja je radila tamo..ja odem kad popijem a žena vozi, nije loša na prvu, ali kasnije ko blato da sam pojeoTotenkopf wrote:osjećam se nakon toga ko da mi je u želucu cigla...
Kermit-
2014-04-17
Zamuti glavu?Noor wrote:Meni fini vanilla shake
2014-04-14
za to služi campari :)Totenkopf wrote:Zamuti glavu?Noor wrote:Meni fini vanilla shake
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Aperol Nurka to je hit mesecaNoor wrote:za to služi campari :)Totenkopf wrote:Zamuti glavu?Noor wrote:Meni fini vanilla shake
Kermit-
2014-04-17
jel aperol isto bitter?asilovski wrote:Aperol Nurka to je hit mesecaNoor wrote:za to služi campari :)Totenkopf wrote:Zamuti glavu?Noor wrote:Meni fini vanilla shake
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jok slađi, meni to sve ono ne baš, bolje daj mi rakiju dunju, viljamovku...ali to je u biti žensko piće koje se proširilo zbog Talijana travestita heheheNoor wrote:jel aperol isto bitter?asilovski wrote:Aperol Nurka to je hit mesecaNoor wrote:za to služi campari :)Totenkopf wrote:Zamuti glavu?Noor wrote:Meni fini vanilla shake
Kermit-
2014-04-17
Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Ali to nije iz razloga koji navode naši ugostitelji.
Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Kermit-
2014-04-17
A ima i kod nas kafana i krčmi, ali redom gdje nije skupo, čim je skupo to ne valja, vjerojatno zbog gluposti naroda
Kermit-
2014-04-17
Meni je od svih druženja, najdraži hercegovački sprovod...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Ne traje beskonačno ko vjenčanje, nema buke, glazbe, razbijanja i sl., a hrana i piće ko na vjenčanju...
Najbolju lešo janjetinu sam probao u međugorju na sprovodu...
2014-04-14
Njemačka, Češka, Austrija i jedan Slovenski....ne znam što bih rekao....jedva jestivo. Naši isti kurac.asilovski wrote:Kod nas, ali nije to baš tako vani...danni1 wrote:Sačuvaj bože jela iz restorana. U restoranu jedem samo kad moram, grozim se raznih proslava i druženja uz klopu jer.....ne znam, to je jedva jestivo što se servira u restoranima.Triny wrote:Ja ne bih imala ništ protiv, u bogatijim zemljama vani se više jede, manje nakuhava doma.Roy_Bean wrote:debili...najbolje da zatvorimo sve dućane i počnemo piti u kafićima i jesti u restoranima...valjda budu onda 'gospoda ugostitelji' zadovoljni...
Meni preslatko jok..al gorkasto volim, od ženskih pića campari, kokteli na toj bazi ili bazi cointreaua....od gaziranih schwepps bitter lemon, od prirodnih pulpy red greip...sve bitteriasilovski wrote:Jok slađi, meni to sve ono ne baš, bolje daj mi rakiju dunju, viljamovku...ali to je u biti žensko piće koje se proširilo zbog Talijana travestita heheheNoor wrote:jel aperol isto bitter?asilovski wrote:Aperol Nurka to je hit mesecaNoor wrote:za to služi campari :)Totenkopf wrote:
Zamuti glavu?
Presladak mi život, pa eto :)
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ugostitelji žele zabraniti prodaju hladnih pića u dućanima
» Ugostitelji se pripremili: Od Nove godine više cijene pića i hrane
» Wilders: Zatvorit ću džamije i zabraniti prodaju
» Nizozemski desničar Wilders: Zatvorit ću džamije i zabraniti prodaju Kurana
» Nizozemska od 2025. želi zabraniti prodaju svih vozila na benzin i dizel
» Ugostitelji se pripremili: Od Nove godine više cijene pića i hrane
» Wilders: Zatvorit ću džamije i zabraniti prodaju
» Nizozemski desničar Wilders: Zatvorit ću džamije i zabraniti prodaju Kurana