Upravo stiglo s Marsa. Što bi ovo moglo bit? :D
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Upravo stiglo s Marsa. Što bi ovo moglo bit? :D
Inače taj Mars je zanimljiv samo u svrhu rudarenja, sa automatiziranim strojevima i to isključivo plemenitih metala, ljudi tamo nemaju što raditi, osim da malo pronjuškaju i to je to..
šteta da Venera nije gostoljubljiva s obzirom na njezinu gravitaciju.
šteta da Venera nije gostoljubljiva s obzirom na njezinu gravitaciju.
Guest- Guest
Ništa više. Sad čekamo nominaciju za Nobelovu.Eroo wrote:Pa ja sam potvrdio, šta još treba?danni1 wrote:Znaš što...mislim da je kamen. Rijetka pojava na Marsu ali moguće da je kamen.
bit će to fantastično otkriće ako se to potvrdi.
Izmislio bi rusku opasnost:)danni1 wrote:Ti bi kao znanstvenik propao brzo, uopće nemaš mašte. Kako bi ti izvukao pare za istraživanje s ovakvim stavovima i razmišljanjima?Kserks_ wrote:meni djeluje na prašinu, pjesak koji je ostao u pukotinama stijena.
Pjesak...za pjesak nebuš dobil pare.
Guest- Guest
Ko je je sve dobio ne bih me čudilo da je i dobijem.danni1 wrote:Ništa više. Sad čekamo nominaciju za Nobelovu.Eroo wrote:Pa ja sam potvrdio, šta još treba?danni1 wrote:Znaš što...mislim da je kamen. Rijetka pojava na Marsu ali moguće da je kamen.
bit će to fantastično otkriće ako se to potvrdi.
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
To uvijek prolazi.Kserks_ wrote:Izmislio bi rusku opasnost:)danni1 wrote:Ti bi kao znanstvenik propao brzo, uopće nemaš mašte. Kako bi ti izvukao pare za istraživanje s ovakvim stavovima i razmišljanjima?Kserks_ wrote:meni djeluje na prašinu, pjesak koji je ostao u pukotinama stijena.
osim toga, zar ne vidiš da je Mars crven..komunjare ga preuzele:)danni1 wrote:To uvijek prolazi.Kserks_ wrote:Izmislio bi rusku opasnost:)danni1 wrote:Ti bi kao znanstvenik propao brzo, uopće nemaš mašte. Kako bi ti izvukao pare za istraživanje s ovakvim stavovima i razmišljanjima?Kserks_ wrote:meni djeluje na prašinu, pjesak koji je ostao u pukotinama stijena.
Guest- Guest
Upravo napravljena panoramska snika područja, koje je predmet budućeg ispitivanja.
Sve ovo što vidite je dogurala voda iz gornjeg dijela....Jedan dio dio je odpuhao vjetar.
Sve ovo što vidite je dogurala voda iz gornjeg dijela....Jedan dio dio je odpuhao vjetar.
2016-07-22
sudeci po nacinu talozenja, vode definitivno ima, medjutim po cemu bi voda bila toliko vaznaEroo wrote:Upravo napravljena panoramska snika područja, koje je predmet budućeg ispitivanja.
kaj ga seru ovi ameri, fotkaju bauštele i zemu lovu.
2014-12-30
Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
paz sad kad najdu skriveno polje skije :D
Trinity-
2014-04-17
svjetlece djevice i to :DTriny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
Oni traže vodu umjesto da traže hercegovce, nema di se ti ne mogu uvalit i dogurat.Leviathan2 wrote:svjetlece djevice i to :DTriny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
Nebi imalo smisla, ovdje smo već na nebu. Za vas izvanmarsijance, naravno.Triny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
2016-07-22
Vas je lakše pronać, nije Irska velika...da prostiš.mutava baštarda wrote:Oni traže vodu umjesto da traže hercegovce, nema di se ti ne mogu uvalit i dogurat.Leviathan2 wrote:svjetlece djevice i to :DTriny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
2016-07-22
Jebo irsku.. moji su praznovjerni i samo njemačka dolazi u obzir...Eroo wrote:Vas je lakše pronać, nije Irska velika...da prostiš.mutava baštarda wrote:Oni traže vodu umjesto da traže hercegovce, nema di se ti ne mogu uvalit i dogurat.Leviathan2 wrote:svjetlece djevice i to :DTriny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:
;D
Pa je...Hercegovci pali s Marsa...Eroo wrote:Nebi imalo smisla, ovdje smo već na nebu. Za vas izvanmarsijance, naravno.Triny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
Trinity-
2014-04-17
znači graničimo s bosnom, ercegovinom i marsom?Triny wrote:Pa je...Hercegovci pali s Marsa...Eroo wrote:Nebi imalo smisla, ovdje smo već na nebu. Za vas izvanmarsijance, naravno.Triny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:;Dmarcellus wrote:kamenjar, hercegovina na marsu
2014-12-30
Tako nekako .veber wrote:znači graničimo s bosnom, ercegovinom i marsom?Triny wrote:Pa je...Hercegovci pali s Marsa...Eroo wrote:Nebi imalo smisla, ovdje smo već na nebu. Za vas izvanmarsijance, naravno.Triny wrote:Bit će ukazanja i na Marsu... :DLeviathan2 wrote:
;D
Trinity-
2014-04-17
i sa slovenijom.
ero sjebat ćeš prostatu
ero sjebat ćeš prostatu
2014-12-30
kad je bilo ono zadnje SP u nogometu, u Brazilu...pred tri godine, slušam u autu na radiu..zezaju ljude pa kažu..jeste čuli o ovom međunarodnom incidentu na granici između brazila i kanade...to sada dovodi u pitanje uopće održavanja SP-a, što mislite, hoće li to riješiti te dvije zemlje ili možda dođe čak do toga da se i SP odgodi?veber wrote:i sa slovenijom.
ero sjebat ćeš prostatu
većina, a da pojma nisu imali o kakvom se "incidentu" radilo, je odgovarala - ma, riješit će to oni, neće bit problema - a da ni okom nisu trepnuli. to što su kanada i brazil međusobno udaljeni cca 6000 km, niti nemaju metra zajedničke granice, nema veze
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma to je klasično. kaj misliš da bi sora skužila.
nedavno bila sl fora i ja?????
kaj si rekla. ekipa filozofirala tri vure.
nedavno bila sl fora i ja?????
kaj si rekla. ekipa filozofirala tri vure.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Upravo nam je stigao i dokaz s Marsa: PRVA JE CRVENA KOCKICA!
» Exciting snimak, upravo pristigao s Marsa (krater Gale, rover Curiosity)
» Ruski program za kolonizaciju marsa
» Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
» Grčka: Sukob s policijom tokom marša muslimana
» Exciting snimak, upravo pristigao s Marsa (krater Gale, rover Curiosity)
» Ruski program za kolonizaciju marsa
» Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
» Grčka: Sukob s policijom tokom marša muslimana
Page 2 of 3