ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da li netko zna tko je IKNAR?

Page 5 of 29 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Go down

Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 5 Empty Re: Da li netko zna tko je IKNAR?

Post by RayMabus 4/11/2017, 01:35

Fejs prati CIA
. Nemam fejs ali imam malog mačka kojeg ču sad izbaciti vanka

Spava mi na stomaku po ure, sam se popne, ja se zsbuljija u Internet, posli ga maka jer me želudac zabolija, kako i neće on se popeja i spava

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 4/11/2017, 06:39

Leteca Pegla wrote:
Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!  Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 5 1f619
Iknar je gay?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2017, 07:13

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Pa fin sam ne prijetim i ne vrijeđam

Samo ti malo pritiskam botune da vidim gdje je engram

Samo sam zagreba po površini

Profesionalna deformacija

Auditori čupaju engrame

Tamo gdje more nije mirno tu je riba, čitaj lovina
Samo šta sam i sam u kurcu pa nisam za auditieanje voljan ali to neznači da ta profesionalna deformacija nije ostala
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 07:25

jastreb wrote:
Leteca Pegla wrote:
Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!  Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 5 1f619
Iknar je gay?
Ne znam ja to, ja sam samo Leteca Pegla koja leti zrakom i pegla kosulje u zamjenu za upute za rukovanje Iknarom. Ili je to mozda neka sifra sta trebam reci ili upisati negdje pa da se otvori spilja tajni Iknarologije? Ono nesto kao kad izgovoris "Sezame otvori se" i udjes u spilju sa biserima, a ja kazem tu sifru i otvori se spilja Iknarovih bisera. Je li u tome rijec? Ipak sam ja stara pegla na ugljen, morate biti malo konkretniji sa mnom, dakle Iknar i njegovi biseri - sta je najavljivao 2014, sta se ostvarilo od toga do danas, kratki osvrt ili koji feljton ili esej na tu temu ako moze. Nemojte mi samo reci da je to sve istina pa se bojite pisati o tome? Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 5 1f602  Ili mozda trebam podici ulog i obecati ispeglati 2 kosulje umjesto jedne? Da se dogovoriti oko toga, ovisi naravno o broju kartica napisanog teksta. Vise kartica smislenog teksta o Iknarologiji rezultira vecem broju ispeglanih kosulja i td. Dakle nema straha, ima samo, eventualno, ispeglanih kosulja!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2017, 07:34

Radije mi poberi masline kad već imaš volje za radit

Da bar nekog robota izmislie
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2017, 07:44

Prije deset godina imao sam nekih problemčića s nekom ekipom koja ima veze s tematikom vanzemaljac

Slučajno sam se takao nečeg šta oni smatraju svojim

Otkrio sam im tajnu i od tada žene koje oće vladati nemogu smislit

Tajna je da se uvede matrijah i postavi žene na vodeće položaje na planeti

Podložne su jako sugestiji i štoklomskom sindromu

U slučaju invazije a ovi su jači žena će se počiniti jačem šta bi reklo ako su na vodećim položajima predat će im planet bez borbe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2017, 07:48

Zato su svi saveznici dobro došli

Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj

Isil vjerski fanatizam

Napad

Jahve bratilja

SRUŠITE EVROPU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/11/2017, 07:52

Iknar je rinaka

2015-09-11

Back to top Go down

Post by kic 4/11/2017, 08:06

ovo je lucidna pegla a ne leteca :))
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/11/2017, 08:08

Kaj nije leteća pegla lucidna kad te opali?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 09:12

RayMabus wrote:Radije mi poberi masline kad već imaš volje za radit

Da bar nekog robota izmislie
Ja neznan brati masline, ja sam pegla a ne model za branje maslina. Dakle, mogu, eventualno, popeglati ti masline jednom kad ih uberes, u zamjenu, dakako, za koju mudrost o Iknaru!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 09:16

RayMabus wrote:Prije deset godina imao sam nekih problemčića s nekom ekipom koja ima veze s tematikom vanzemaljac

U slučaju invazije a ovi su jači žena će se počiniti jačem šta bi reklo ako su na vodećim položajima predat će im planet bez borbe
Imam dojam da je Iknar decko a ne curica pa onda nema problema sa vanzemaljcima koji hoce vladati! Dakle, je li bolje da vlada Iknar ili vanzemaljci? Je li se o tome raspravljalo 2014te? U svakom slucaju, nema frke sa vanzemaljcima, samo bacis Letecu Peglu, i onda ona leti zrakom i svim vanzemaljcima se kugla stegne i pobjeci ce! Dakle ne brinuti za vanzemaljce, ali upute za rukovanje sa Iknarom moze svakako!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 09:19

AlfaOmega wrote:Kaj nije leteća pegla lucidna kad te opali?
Mislim da je stvar prije u tome da lucidan postane onaj kojeg leteca pegla opali dok leti zrakom. Ali Leteca Pegla je samo pegla koja leti! Da li ti znas nesto o Iknaru i Iknarologiji? Ispeglam ti kosulju ako udjelis malo spoznaja  Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 5 1f60a
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 09:24

mamin sin wrote:
Kserks_ wrote:
mamin sin wrote:
Kserks_ wrote:
mamin sin wrote:
stavi sliku s nečijeg fejsa, nađem ti čiji je to fejs ;)
Pih nes ti tajne :)  Google tražilica slika...
ne možeš, probaj, fb sadržaj se ne prikazuje na google pretragama
Ne znam ne uhodim ljude, bar jos ne...osim sta tu i tamo cirnem koju bivšu preko FB.. :roll

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14016p600-slikovnica#924758

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212683340174733&set=a.115308815905323.1073741826.100022786154593&type=3&theater

kic, briši forum, probijena ti je sigurnost
riješio sam " tvoju tajnu"u 5 minuta....

ukucaš naziv stranice koju si spominja + ukucaš drugi niz brojeva koje nađeš na info o slici:) i viola:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 10:07

RayMabus wrote:Zato su svi saveznici dobro došli

Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj

Isil vjerski fanatizam

Napad

Jahve bratilja

SRUŠITE EVROPU
Pa nemoj se bas voditi za time da je "neprijatelj mog neprijatelja moj prijatelj" jer to ne vrijedi uvijek, cak ni cesto! Lavovi i leopardi su medjusobni neprijatelji, ali to ne znaci da je i jedan od tih dvoje gazeli prijatelj, je li tako? Dakle, cini mi se da imas puno postova, mogao bi biti model stariji od 2014te godine barem, jel znas koji Iknarov biser od tada ili prije i td. Mene to jako zanima. Zanima me i letiti zrakom. Neprijatelji i neprijatelji neprijatelja me nezanimaju, to je ruzno, bolje je suncati se i jesti rizu ako vec ne mozes letiti ko Pegla 
  :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2017, 10:57

kic wrote:
ovo je lucidna pegla a ne leteca :))
Pa nisam uvijek, ali u kojem god slucaju letim :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 4/11/2017, 11:08

dok ne vidim ne vjerujem, za sad si samo lucidna..

ali reci mi lucidna peglo, da li peglaš hlače? jer ove košulje ti se slabo nose, mi smo možda crni forum, ali smo svi radnici obični, kako stojiš s radnim kombinezonima? pa ti možda nešto šapnemo o gromovniku izgnanom..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by debotoijusto 4/11/2017, 12:55

@sumpres je nabio 5 st. o nicemu
treba i to znat
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 4/11/2017, 13:04

srami se, deboto..takot i o našem iknaru :bash gaah

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by melkior 4/11/2017, 14:04

RayMabus wrote:Prije deset godina imao sam nekih problemčića s nekom ekipom koja ima veze s tematikom vanzemaljac

Hm, ima nešto u tome :|

CNN: Postoji način koji bi mogao dovesti do prestanka ratova

Da li netko zna tko je IKNAR? - Page 5 Ratatatatascsd

CNN u nedavnom članku izvještava o aktualnim nastojanjima da se žene više uključe u mirovne pregovore. U članku se navodi kako je jedna skupina ljudi dobila potporu američkih demokrata i republikanaca za pregovaranje kako bi se uspostavio mir u nizu američkih ratova – a to su žene.

Američki predsjednik Donald Trump nedavno je podupro Zakon o ženama, miru i sigurnosti. Podupiru ga i demokrati i republikanci, a zakon nastoji ojačati i promicati ulogu žena u mirovnim pregovorima i poslijeratnoj stabilnosti.

Istraživanja pokazuju da žensko sudjelovanje u raspravi dovodi do trajnog završetka rata, a mirovni sporazumi u koje su one uključene traju najmanje 15 godina.

Dugotrajni sporazumi

Žene, koje predstavljaju polovicu stanovništva, često znaju pronaći pravo rješenje. Prije dvije godine, malo prije američkih izjava o ulozi Islamske države (ISIS) u Afganistanu, Wazhma Frogh, istaknuta aktivistica za ženska prava, upozoravala je na širenje ekstremizma u provinciji Nangarhar.

No, mirovni pregovori dugi niz godina isključuju žene. Podaci pokazuju da je između 1992. i 2011. godine bilo manje od 4 posto ženskih potpisnika mirovnih sporazuma i 9 posto ženskih pregovarača, a u nedavnim pregovorima o sirijskoj budućnosti uopće nije bilo žena.

Novi zakon nastoji promijeniti tu neravnotežu kako bi žene u svim aspektima - u prekomorskom sprečavanju sukoba, upravljanju, poslijeratnom razdoblju i drugima - pomogle da mir postane trajniji. 

Za to bi američko Ministarstvo vanjskih poslova i Pentagon trebali educirati članove pregovaračkih i drugih timova o važnosti ženskog sudjelovanja u očuvanju sigurnosti. Admiral Kurt Tidd, čelnik Južnog zapovjedništva SAD-a, jedan je od najvećih pobornika ženskog sudjelovanja u sigurnosnom sektoru i kaže da uspjeh leži upravo u prihvaćanju i vrednovanju razlika kao prednosti.

Navedena mjera poziva i američku vladu da potakne partnerske vlade da usvoje slične nacionalne akcijske planove, tako da im se pridruži 69 zemalja koje su već pokrenule takve planove o povećanju ženskog sudjelovanja i poboljšanju njihove zaštite tijekom prijelaza nakon sukoba.

Dugotrajna potpora

To je odličan početak, ali američka bi vlada to trebala poduprijeti financijski i trebala bi 15 posto sredstava za pomoć u vezi sa sukobima usmjeriti na promicanje ženskog sudjelovanja i zaštite te se pobrinuti da žene predstavljaju barem 30 posto američkih aktivnosti na području mirovnih i sigurnosnih pregovora.

To nije važno samo za Ameriku, nego i za narode u zemljama u kojima se bore Amerikanci, kao i za promicanje globalne stabilnosti, piše CNN.

Frogh kaže da američka potpora dovodi afganistanske žene u sigurnosni sektor i poboljšava im uvjete. Kako SAD nastoji okončati ratove u Afganistanu, Siriji i šire, sada ima još jedan spreman zakonodavni alat - a od toga da se glasovi žena čuju mogu profitirati svi, kako bi se ostvario mir koji traje generacijama, zaključuje se u članku.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/cnn-postoji-nacin-koji-bi-mogao-dovesti-do-prestanka-ratova/1005331.aspx
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kavran 4/11/2017, 14:06

a tko je leteća pegla?

:)

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 29 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Back to top

- Similar topics