Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 4 of 29
Page 4 of 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Da rezimiramo odjebi sa provokacijama. Ukoliko ne znas normalno komunicirat.RayMabus wrote:UDa remiziramoKserks_ wrote:Daj oslobodi nas i hospitaliziraj se.RayMabus wrote:U tebe sve neki invalidi u familijiKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:
ko, longi i iknar,
nema sanse
longi je car
Na moju podjebanciju kako si ti nešto RADIO a nisi se pomakao s fotelje ali si POTROŠIO 2600 kuna
Dobio sam
Jedan normabel
Indirektnu fizičku prijetnju na tijelo
Slanje na lijećenje više puta
Mogu li pitati ZAŠTO
Guest- Guest
samo ti priznaj :-Dmamin sin wrote:maggie13 wrote:je li smisao reklame laskanje egu ili promocija biznisa? :~mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
stavi sliku s nečijeg fejsa, nađem ti čiji je to fejs
vrebam klinke na internetu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Misliš prijetiti i omalovažavati druge kad neznam komuniciratiKserks_ wrote:Da rezimiramo odjebi sa provokacijama. Ukoliko ne znas normalno komunicirat.RayMabus wrote:UDa remiziramoKserks_ wrote:Daj oslobodi nas i hospitaliziraj se.RayMabus wrote:U tebe sve neki invalidi u familijiKserks_ wrote:
Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....
Na moju podjebanciju kako si ti nešto RADIO a nisi se pomakao s fotelje ali si POTROŠIO 2600 kuna
Dobio sam
Jedan normabel
Mogu li pitati ZAŠTO
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
maggie13 wrote:samo ti priznaj :-Dmamin sin wrote:maggie13 wrote:je li smisao reklame laskanje egu ili promocija biznisa? :~mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
vrebam klinke na internetu
Last edited by mamin sin on 4/11/2017, 01:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nema ega kod mene, samo ugljena za peglanje! Ja sam ipak starinska pegla, a ne ona neka moderna na struju! Dakle, nema gromova kod mene, ja nisam nikakav gromovnik, ali me Gromovnik Iknar Zanima. Ako nista drugo da li se on mozda razumije u struju pa da ja evoluiram u Peglu na struju, umjesto na ugljen, jer izgaranje ugljena zagadjuje zrak, podize onaj neki co2 pa ima onaj neki efekt staklenika koji, navodno, stvara oluje. Tako da, eto, sve se vrti oko Oluja i te 2014, ako neko ima sto za kazati o tome, dobije ispeglanu kosulju!Leviathan2 wrote:majstore, ubi te ego aLeteca Pegla wrote:Mislim da je to nesto banirano, pa mu ne moze doletiti Leteca Pegla na te accounte. A i inace, stalno spominje tu neku 2014 gudinu, pa ako neko zna zasto je toliko fasciniran tim? Ja se ni ne sjecam sto je bilo jucer da me pitate u detalje, a kamoli sto je bilo prije par godina, pa sto bi jednom takvom Gromovniku moglo to predstavljati da mu je ta godina toliko draga. Ili mozda, osim sto ima nadljudski duh, ima i nadljudsko pamcenje pa ono, sjeca se stvari sto Letecoj Pegli ispari u dim?mamin sin wrote:Leteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
dobio si njegov fejs, ako nisi sramežljiv sam ga pitaj sve što te zanima
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017514212074
https://www.facebook.com/tomislav.fabijancic.5
Guest- Guest
Atmosfera uzavrela, a ja taman za spavanac..
Lnoc :-)
2014-04-12
nemam vrimena podjebajem kserkića koji uopće nekuži da mu ja ni jednu jedinu riječ ružnu uputija a on mi konstantno vraća uvredamaLeviathan2 wrote:longi, jesi pogledao nove epizode lucifera
2014-04-11
Ne znam ne uhodim ljude, bar jos ne...osim sta tu i tamo cirnem koju bivšu preko FB..mamin sin wrote:Kserks_ wrote:Pih nes ti tajne Google tražilica slika...mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
ne možeš, probaj, fb sadržaj se ne prikazuje na google pretragama
Guest- Guest
Ja postupam po načelu reciprociteta.. Budeš idiot,postanem i ja...budeš fin , budem i ja.RayMabus wrote:Misliš prijetiti i omalovažavati druge kad neznam komuniciratiKserks_ wrote:Da rezimiramo odjebi sa provokacijama. Ukoliko ne znas normalno komunicirat.RayMabus wrote:UDa remiziramoKserks_ wrote:Daj oslobodi nas i hospitaliziraj se.RayMabus wrote:
U tebe sve neki invalidi u familiji
Dobio sam
Jedan normabel
Mogu li pitati ZAŠTO
Guest- Guest
laku noc malamaggie13 wrote:Atmosfera uzavrela, a ja taman za spavanac..
Krasna taktika
2014-04-11
Koji Lucifer? Jel to onaj sto Iknar stalno govori da je nize bice od njega? Dakle, redom, Prvo malo o Iknaru, pa onda tek o Luciferu. Uostalom, sa Iknarom se moze pricati, a ovaj Lucifer je fikus i ne mozes sanjime pricati, tako da za sada Iknar:Lucifer = 10000 : 1. Dakle, Iknar i sto je radio 2014 ako moze, a poslje mozemo o Luciferu i sto je radio oko 2014, ali tek, dakle, nakon Iknara. Jer Iknar je ipak bio prvi, tako bar on kaze, a ako neko misli drugacije, neka kaze, mene to sve zanima.Leviathan2 wrote:longi, jesi pogledao nove epizode lucifera
Ja sam Pegla, i to leteca koja leti zrakom!
Last edited by Leteca Pegla on 4/11/2017, 01:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa fin sam ne prijetim i ne vrijeđam
Samo ti malo pritiskam botune da vidim gdje je engram
Samo sam zagreba po površini
2014-04-11
Blagoslov vage..Mogu bit jedna ili druga krajnost, meni sve ok,to je sve dio mene.
Guest- Guest
Laku noc, i ako se sjetis stagod o Iknaru, popeglam kosulju! Ili haljinu! Ili sto vec !maggie13 wrote:Atmosfera uzavrela, a ja taman za spavanac..
Guest- Guest
Profesionalna deformacijaRayMabus wrote:Pa fin sam ne prijetim i ne vrijeđam
Auditori čupaju engrame
Tamo gdje more nije mirno tu je riba, čitaj lovina
2014-04-11
Kserks_ wrote:Ne znam ne uhodim ljude, bar jos ne...osim sta tu i tamo cirnem koju bivšu preko FB..mamin sin wrote:ne možeš, probaj, fb sadržaj se ne prikazuje na google pretragamaKserks_ wrote:Pih nes ti tajne Google tražilica slika...mamin sin wrote:stavi sliku s nečijeg fejsa, nađem ti čiji je to fejsKserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14016p600-slikovnica#924758
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212683340174733&set=a.115308815905323.1073741826.100022786154593&type=3&theater
kic, briši forum, probijena ti je sigurnost
Guest- Guest
Dakle ako sliku sa FB prebace na forum...ostane adresa koja vodi na izvor slike..to treba korigirat.mamin sin wrote:DKserks_ wrote:Ne znam ne uhodim ljude, bar jos ne...osim sta tu i tamo cirnem koju bivšu preko FB..mamin sin wrote:ne možeš, probaj, fb sadržaj se ne prikazuje na google pretragamaKserks_ wrote:Pih nes ti tajne Google tražilica slika...mamin sin wrote:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14016p600-slikovnica#924758
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212683340174733&set=a.115308815905323.1073741826.100022786154593&type=3&theater
kic, briši forum, probijena ti je sigurnost
Guest- Guest
Engrame je uvijek bolje drkati nego ostavit zatvorene
Ja idem do pet posto u dubinu jer to je dovoljno
. Dalje bi bilo dovođenje pacijenta u reaktivni um
Ovako samo blago postaneš svjestan da ti nešto smeta
To je vid terapije
Ja idem do pet posto u dubinu jer to je dovoljno
. Dalje bi bilo dovođenje pacijenta u reaktivni um
Ovako samo blago postaneš svjestan da ti nešto smeta
To je vid terapije
2014-04-11
Fejs prati CIA
. Nemam fejs ali imam malog mačka kojeg ču sad izbaciti vanka
Spava mi na stomaku po ure, sam se popne, ja se zsbuljija u Internet, posli ga maka jer me želudac zabolija, kako i neće on se popeja i spava
. Nemam fejs ali imam malog mačka kojeg ču sad izbaciti vanka
Spava mi na stomaku po ure, sam se popne, ja se zsbuljija u Internet, posli ga maka jer me želudac zabolija, kako i neće on se popeja i spava
2014-04-11
Page 4 of 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a