Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 26 of 29
Page 26 of 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Nemam pojma.Možda mu je poslao račun za grijanje,ono,neka Iknar plati,jer ipak je on odgovoran za polarnu hladnoću proteklih dana.
Mišljenja sam kako su Feticio i Iknar,zapravo jedna te ista osoba.
Doduše,ovdje mnogi misle kako smo ja i Iknar ista osoba.Dakle,svi smo mi Iknar,kao u onoj seriji TWD,kada kažu,,svi smo mi Negan''
Doduše,ovdje mnogi misle kako smo ja i Iknar ista osoba.Dakle,svi smo mi Iknar,kao u onoj seriji TWD,kada kažu,,svi smo mi Negan''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Grom udario u crkvu, najmanje 16 poginulih
Autor: Edin Bakić 11.03.2018., 15:17 500 Pregleda
Najmanje 16 osoba je poginulo, a deseci su povrijeđeni kada je grom udario u adventističku crkvu u Ruandi, rekli su zvaničnici, prenosi AFP.
Četrnaest žrtava je usmrćeno na licu mjesta, a dvije su umrle na putu do bolnice, prenio je gradonačelnik Habitegeko Francois. Najmanje 140 osoba je bilo u trenutku kad je grom udario, i većina je završila u bolnici sa lakšim povredama ili samo u stanju šoka.
– Troje povrijeđenih su u kritičnom stanju – rečeno je.
Prije nekoliko dana se dogodio sličan incident kada je grom pogodio grupu studenata, a jedan od njih je poginuo, javlja AFP.
(FENA/RTV7)
http://rtv7.ba/arhive/151557
Da ne otvaram posebnu temu
Šta je ovo,Iknar i Jehova počeli igrati pikado na svojima.
2015-07-23
mhhhh....sto je sa tom crkvom..sva je isprepletena zeljezom??
Guest- Guest
pismejker wrote:mhhhh....sto je sa tom crkvom..sva je isprepletena zeljezom??
Da je tako bilo, onda bi ljudi unutra bili zaštićeni od izboja visokog napona:
Last edited by slidingdoorsoperator on 12/3/2018, 21:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nisam pratio temu, ali jebem i tebe i Iknara i peglu. Leteću. Spamer.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
da...Faradayev kavez :)slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:mhhhh....sto je sa tom crkvom..sva je isprepletena zeljezom??
Da je tako bilo, onda bi ljudi untra bili zaštićeni od izboja visokog napona:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:da...Faradayev kavez :)slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:mhhhh....sto je sa tom crkvom..sva je isprepletena zeljezom??
Automobil također može predstavljati odličnu zaštitu. :)
Guest- Guest
i to znam...i dobro da sam to znala kada sam se nasla sama..usred oluje na otvorenoj cesti, bez rasvjete..jedino svjetlo bili su sablazni bljeskovi munja u zaglusujucoj buci gromova. bilo je to u 2 u noci...u ravnici, negdje oko Gole.slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:da...Faradayev kavez :)slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:mhhhh....sto je sa tom crkvom..sva je isprepletena zeljezom??
Automobil također može predstavljati odličnu zaštitu. :)
da nisam znala za F kavez, umrla bi od straha :)
2017-10-06
Noor wrote:
i to znam...i dobro da sam to znala kada sam se nasla sama..usred oluje na otvorenoj cesti, bez rasvjete..jedino svjetlo bili su sablazni bljeskovi munja u zaglusujucoj buci gromova. bilo je to u 2 u noci...u ravnici, negdje oko Gole.
Sigurno ti i ovako nije uopće bilo lako. :)
Guest- Guest
nije...stala sam voziti jer brisaci na najvecoj brzini nisu znacili ama bas nista, prebacila sam jaknu preko glave da ne gledam i slusam tu apokalipsu vani i strpljivo cekala da stane :)slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
i to znam...i dobro da sam to znala kada sam se nasla sama..usred oluje na otvorenoj cesti, bez rasvjete..jedino svjetlo bili su sablazni bljeskovi munja u zaglusujucoj buci gromova. bilo je to u 2 u noci...u ravnici, negdje oko Gole.
snaga i moc prirode neminovno bude strahopostovanje.
2017-10-06
Noor wrote:nije...stala sam voziti jer brisaci na najvecoj brzini nisu znacili ama bas nista, prebacila sam jaknu preko glave da ne gledam i slusam tu apokalipsu vani i strpljivo cekala da stane :)slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Tako je bilo i najracionalnije. :)
Noor wrote:snaga i moc prirode neminovno bude strahopostovanje.
Uvijek. Bome i izazivaju strah.
Guest- Guest
Pa da, mozda je Fetcio imao poplavicu ili nesto pa se htio zaliti Iknaru ali malo trta mrta. Iknar je reko da ga je sad Fetcio blokirao a i ovaj njega pa nema bas nekog uzbudljivog nastavka price za sada. A sta ces,...סמאל wrote:Nemam pojma.Možda mu je poslao račun za grijanje,ono,neka Iknar plati,jer ipak je on odgovoran za polarnu hladnoću proteklih dana.
A ti gledas ove neke zombi serije? A bice ti dodje prirodno posto si demon...Nego reci jel ima tamo pravih kao demona ili cega vec, jer ono kad gledas ove neke sto iskacu iz facebook pastete i ove zombije, ono ko jaje jajetu. Ne bi trebali ni glumit, pa ono ne moze se covjek ne zapitat....
Guest- Guest
A ti ono, odma optuzis ovu dvojicu ko da nema drugih kandidata. Mozda bi trebalo pitati onog nekog davida de rotschilda jel on mozda zna ko je spucao taj grom tamo. Cini mi se da zna ko je poslao onaj neki uragan na Haiti od prije koju godinu pa mozda zna i za ovo,..סמאל wrote:
Grom udario u crkvu, najmanje 16 poginulih
Autor: Edin Bakić 11.03.2018., 15:17 500 Pregleda
Najmanje 16 osoba je poginulo, a deseci su povrijeđeni kada je grom udario u adventističku crkvu u Ruandi, rekli su zvaničnici, prenosi AFP.
Četrnaest žrtava je usmrćeno na licu mjesta, a dvije su umrle na putu do bolnice, prenio je gradonačelnik Habitegeko Francois. Najmanje 140 osoba je bilo u trenutku kad je grom udario, i većina je završila u bolnici sa lakšim povredama ili samo u stanju šoka.
– Troje povrijeđenih su u kritičnom stanju – rečeno je.
Prije nekoliko dana se dogodio sličan incident kada je grom pogodio grupu studenata, a jedan od njih je poginuo, javlja AFP.
(FENA/RTV7)
http://rtv7.ba/arhive/151557
Da ne otvaram posebnu temu
Šta je ovo,Iknar i Jehova počeli igrati pikado na svojima.
Guest- Guest
A ti si mrgud neki?melkior wrote:Nisam pratio temu, ali jebem i tebe i Iknara i peglu. Leteću. Spamer.
Inace ako si ti srculence Fetucio mozes slobodno napisati sto si poslao Gromovniku Iknaru u attachment ili stagod, evo pretvorih se u uho...
Guest- Guest
Peglo,ili hrvatski-glačalo,molim te ,pozovi na ovaj forum Fetucija Ljuščića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a sramezljiv ti je on, nikad mi nije odgovorio na friend request.jastreb wrote:Peglo,ili hrvatski-glačalo,molim te ,pozovi na ovaj forum Fetucija Ljuščića.
A i nezz jel bi to imalo kakvog smisla, Gromovnik Iknar kaze da je glup ko stup. A uostalom, ko zna mozda je srculence vec na ovom forumu, ono kako cemo znat? Ak ima Fetucja Ljuscica ovdje, javi se! Skuhat cu ti pasta sutu!
Mozda da probam pozvat Burzuma ili nekog od ovih drugih na ovaj forum? Al nezz koliko bi to bilo pametno, ako je pravi demon u pitanju moglo bi to postat poprilicno tamno, bolje je ostavit te neke stvari na miru....
Guest- Guest
koji Burzum sad? ili je to samo igra riječi..
Last edited by kic on 15/3/2018, 22:25; edited 1 time in total
Jeli Peglo,zašto ja nikako ne mogu pronać face tog vašeg prijatelja ?
2015-07-23
Koliko se sjećam,Iknar je stavio pečat i na tvoju dušu,kao i na Buffynu,Brandovu,te ako se dobro sjećam,trebate se pokajati i pomoliti da skine pečat prokletstva s vaših duša.kic wrote:
koji Burzum sad? ili je to samo igra riječi..
2015-07-23
Nemaš pojma koliko ovaj forum gubi,zato što se ti inatiš i nećeš dozvoliti onoj budali da tu piše.Pa Iknar je najosebujniji trol u povjesti hrvatskog interneta.Postao je popularan na drugim portalima,te koliko vidim stekao je dosta fanova i obožavatelja,na dnevnom,indexu,itd.kic wrote:
nabijem ga :^^
2015-07-23
Page 26 of 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar