Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 23 of 29
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
prije ce biti "dobrih" vjernika...Iknar je gay wrote:Nije to baš tako crno bijelo,ali jedino što ti mogu reći,pakao je pre pun dobrih vjernika a ta vrsta pakla nema veze s Luciferom.Leteca Pegla wrote:Kakve koristi od toga, pa ti si demon, to ti dodje ko doma...mislim onoIknar je gay wrote:
hoćeš me zapaliti
Luciferov pakao je mješavina Las Vegasa,Havaja i Zrća.
A ovo ostalo je propagandni pamflet, sta ces, ide ti dobro mora ti se to rec...
Guest- Guest
pa do uzdignuća svijesti sigurno neće doći spontano,to se mora potaknuti nečim,a to se može ostvariti i naknadno,u hodu što bi se reklored wolf wrote:Znam ja kako ste vi to zamislili...Sve to lijepo izgleda...Ali, to je nemoguće...Nije ostvaren preduvjet za to...Uzdignuće ljudske svijesti...Pa ste malo modificirali to...Iknar je gay wrote:Pa ti i ne možeš znat kako smo mi to zamislili.red wolf wrote:Onako kako ga vi niste zamislili...Iknar je gay wrote:A kako ga ti zamišljaš ?red wolf wrote:
Lucifer je povijesna ličnost - kralj...Opisan u Bibliji.
Slažem se oko novog svjetskog poretka, ali ne kako ste ga vi zamislili...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne ide to tako...Iknar je gay wrote:pa do uzdignuća svijesti sigurno neće doći spontano,to se mora potaknuti nečim,a to se može ostvariti i naknadno,u hodu što bi se reklored wolf wrote:Znam ja kako ste vi to zamislili...Sve to lijepo izgleda...Ali, to je nemoguće...Nije ostvaren preduvjet za to...Uzdignuće ljudske svijesti...Pa ste malo modificirali to...Iknar je gay wrote:Pa ti i ne možeš znat kako smo mi to zamislili.red wolf wrote:Onako kako ga vi niste zamislili...Iknar je gay wrote:
A kako ga ti zamišljaš ?
red wolf-
2016-02-10
Demoni najbolje znaju sto je dobro za ljude?Iknar je gay wrote:
S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.
Mislim ono, Jey Gay, sto vas briga za ljude? Sto ce vam ljudi i zasto im zelite krojiti sudbinu i vladati? Mislim ono... meni ne bi palo na pamet ici u Pakao i tamo uredjivati demonima njihove odnose cak i da mogu tako nesto napraviti (sto nemogu). Dakle zasto su demoni uopce ovdje ako im je tako zabavno u Paklu?
Guest- Guest
Da puno ne drvim i ne brstim,reći ću ti to pojednostavljeno kao malom djetetu,Lucifer je čista dobrota a Jahve je mračni gospodar.red wolf wrote:Ne ide to tako...Iknar je gay wrote:pa do uzdignuća svijesti sigurno neće doći spontano,to se mora potaknuti nečim,a to se može ostvariti i naknadno,u hodu što bi se reklored wolf wrote:Znam ja kako ste vi to zamislili...Sve to lijepo izgleda...Ali, to je nemoguće...Nije ostvaren preduvjet za to...Uzdignuće ljudske svijesti...Pa ste malo modificirali to...Iknar je gay wrote:Pa ti i ne možeš znat kako smo mi to zamislili.red wolf wrote:
Onako kako ga vi niste zamislili...
2015-07-23
Lucifer je bio kralj i odavno je mrtav...Iknar je gay wrote:Da puno ne drvim i ne brstim,reći ću ti to pojednostavljeno kao malom djetetu,Lucifer je čista dobrota a Jahve je mračni gospodar.red wolf wrote:Ne ide to tako...Iknar je gay wrote:pa do uzdignuća svijesti sigurno neće doći spontano,to se mora potaknuti nečim,a to se može ostvariti i naknadno,u hodu što bi se reklored wolf wrote:Znam ja kako ste vi to zamislili...Sve to lijepo izgleda...Ali, to je nemoguće...Nije ostvaren preduvjet za to...Uzdignuće ljudske svijesti...Pa ste malo modificirali to...Iknar je gay wrote:
Pa ti i ne možeš znat kako smo mi to zamislili.
red wolf-
2016-02-10
Opet se povodiš stereotipima judeokršćanstva.Prvo,oblasti poznate kao pakao ili raj,zapravo su tek neke od bezbroj dimenzija.Ljudska svjest ne može pojmiti izvan zadanih okvira i granica.Zapravo,nisu demoni ti koji žele ovdje nešto mjenjati,već prosvjetljeni ljudi,koji traže pomoć o d duhovnih entiteta.Primjerice kao što je neki indijanski šaman tražio mudrost od Manitua ili neki hindus,budist od svog nekog božanstva.Leteca Pegla wrote:Demoni najbolje znaju sto je dobro za ljude?Iknar je gay wrote:
S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.
Mislim ono, Jey Gay, sto vas briga za ljude? Sto ce vam ljudi i zasto im zelite krojiti sudbinu i vladati? Mislim ono... meni ne bi palo na pamet ici u Pakao i tamo uredjivati demonima njihove odnose cak i da mogu tako nesto napraviti (sto nemogu). Dakle zasto su demoni uopce ovdje ako im je tako zabavno u Paklu?
2015-07-23
A šta ako je taj kralj dobio ime po Luciferu ?red wolf wrote:Lucifer je bio kralj i odavno je mrtav...Iknar je gay wrote:Da puno ne drvim i ne brstim,reći ću ti to pojednostavljeno kao malom djetetu,Lucifer je čista dobrota a Jahve je mračni gospodar.red wolf wrote:Ne ide to tako...Iknar je gay wrote:pa do uzdignuća svijesti sigurno neće doći spontano,to se mora potaknuti nečim,a to se može ostvariti i naknadno,u hodu što bi se reklored wolf wrote:
Znam ja kako ste vi to zamislili...Sve to lijepo izgleda...Ali, to je nemoguće...Nije ostvaren preduvjet za to...Uzdignuće ljudske svijesti...Pa ste malo modificirali to...
Zapravo,zanemarimo ime.U jedeokršćanstvu Lucifer je poznat kao Sotona(protivnik) što na neki način i jest,protivnik njihovom entitetu Jahveu,te su ga njegovi neprijatelji opisali kao Đavla,Zmaja,Zmiju,ali tak duhovni Lucifer(ne kralj) štovan je u drugim kulturama koje su starije od kršćanstva pa i židovstva,samo su ga drukčije zbali.U svakom paganskom panteonu bogova postoji ekvivalent Luciferu.
2015-07-23
Prosvjetljeni ili "prosvjetljeni" o demone moj....Iknar je gay wrote:
Opet se povodiš stereotipima judeokršćanstva.Prvo,oblasti poznate kao pakao ili raj,zapravo su tek neke od bezbroj dimenzija.Ljudska svjest ne može pojmiti izvan zadanih okvira i granica.Zapravo,nisu demoni ti koji žele ovdje nešto mjenjati,već prosvjetljeni ljudi,koji traže pomoć o d duhovnih entiteta.Primjerice kao što je neki indijanski šaman tražio mudrost od Manitua ili neki hindus,budist od svog nekog božanstva.
Cak i da traze pomoc, zasto se petljate? Da ti koji traze pomoc su zaista tako prosvjetljeni, i drugi ljudi bi ih sljedili svojevoljno i ne bi trebali pomoc od demona. Dakle, demone, sto trazis ovdje, zasto ne ides u svoje zrce u paklu? Zar nije tamo najbolji party, sve ljepo i najnajnajnajnajnajnaj!!!! Sto se mucis sa ljudima koji te nikad nece poslusati, a najmanje kad im se pokazes najvise ...
Guest- Guest
Možda po Veneri...Iknar je gay wrote:A šta ako je taj kralj dobio ime po Luciferu ?red wolf wrote:Lucifer je bio kralj i odavno je mrtav...Iknar je gay wrote:Da puno ne drvim i ne brstim,reći ću ti to pojednostavljeno kao malom djetetu,Lucifer je čista dobrota a Jahve je mračni gospodar.red wolf wrote:Ne ide to tako...Iknar je gay wrote:
pa do uzdignuća svijesti sigurno neće doći spontano,to se mora potaknuti nečim,a to se može ostvariti i naknadno,u hodu što bi se reklo
Zapravo,zanemarimo ime.U jedeokršćanstvu Lucifer je poznat kao Sotona(protivnik) što na neki način i jest,protivnik njihovom entitetu Jahveu,te su ga njegovi neprijatelji opisali kao Đavla,Zmaja,Zmiju,ali tak duhovni Lucifer(ne kralj) štovan je u drugim kulturama koje su starije od kršćanstva pa i židovstva,samo su ga drukčije zbali.U svakom paganskom panteonu bogova postoji ekvivalent Luciferu.
red wolf-
2016-02-10
Da demoni kroz povijest nisu utjecali na zbivanja,ti bi danas možda živila u društvenom poretku nalik onome iz serije,,Handmains tale'' ili bi još uvijek ostali u mračnom srednjem vijeku.Pogledaj Saudijsku Arabiju i druga islamska društva,gdje još uvijek nije popustio Jahveov(Allahov) stisak.Leteca Pegla wrote:Prosvjetljeni ili "prosvjetljeni" o demone moj....Iknar je gay wrote:
Opet se povodiš stereotipima judeokršćanstva.Prvo,oblasti poznate kao pakao ili raj,zapravo su tek neke od bezbroj dimenzija.Ljudska svjest ne može pojmiti izvan zadanih okvira i granica.Zapravo,nisu demoni ti koji žele ovdje nešto mjenjati,već prosvjetljeni ljudi,koji traže pomoć o d duhovnih entiteta.Primjerice kao što je neki indijanski šaman tražio mudrost od Manitua ili neki hindus,budist od svog nekog božanstva.
Cak i da traze pomoc, zasto se petljate? Da ti koji traze pomoc su zaista tako prosvjetljeni, i drugi ljudi bi ih sljedili i ne bi trebali pomoc od demon. Dakle, demone, sto trazis ovdje, zasto ne ides u svoje zrce u paklu? Zar nije tamo najbolji party, sve ljepo i najnajnajnajnajnajnaj!!!! Sto se mucis sa ljudima koji te nikad nece poslusati, a najmanje kad im se pokazes najvise ...
2015-07-23
Sve je iskrivljeno,onaj koji je dobar,prikazan je kao zvjer i zlo,a onaj koji je zbilja bacio čovječanstvo u roblje,te koji je izvor sve muke i patnje,prikazan je kao dobro.
2015-07-23
Pa ovo je gnosticizam...O, Agalija pa ti imaš znanje gnosticizma...Iknar je gay wrote:Sve je iskrivljeno,onaj koji je dobar,prikazan je kao zvjer i zlo,a onaj koji je zbilja bacio čovječanstvo u roblje,te koji je izvor sve muke i patnje,prikazan je kao dobro.
red wolf-
2016-02-10
ma da bas, pa sto je tebi, saudijska arabija je luciferovo gnjezdo zla. Tamo samo malo piknes a ono zlodusi pocmu ispadati ko pljusak sa neba. To sto nisu tvoj red ili sto vec, ne znaci da nisu tvoji pajdasi luciferijani.Iknar je gay wrote:
Da demoni kroz povijest nisu utjecali na zbivanja,ti bi danas možda živila u društvenom poretku nalik onome iz serije,,Handmains tale'' ili bi još uvijek ostali u mračnom srednjem vijeku.Pogledaj Saudijsku Arabiju i druga islamska društva,gdje još uvijek nije popustio Jahveov(Allahov) stisak.
I upravo suprotno demone moj, da nije bilo demonskog utjecaja mi bi zivili u ljudskome svijetu, prirodnom ljudima, ne u refleksiji demonskog pakla neprirodnog cak i demonima a kamoli ljudima!
Guest- Guest
Poznat mi je njihov koncept nesavršenog svijeta pod kontrolom Demiurga,a to ima neke sličnosti s Jahveom.red wolf wrote:Pa ovo je gnosticizam...O, Agalija pa ti imaš znanje gnosticizma...Iknar je gay wrote:Sve je iskrivljeno,onaj koji je dobar,prikazan je kao zvjer i zlo,a onaj koji je zbilja bacio čovječanstvo u roblje,te koji je izvor sve muke i patnje,prikazan je kao dobro.
2015-07-23
Zanimljivo...Iknar je gay wrote:Poznat mi je njihov koncept nesavršenog svijeta pod kontrolom Demiurga,a to ima neke sličnosti s Jahveom.red wolf wrote:Pa ovo je gnosticizam...O, Agalija pa ti imaš znanje gnosticizma...Iknar je gay wrote:Sve je iskrivljeno,onaj koji je dobar,prikazan je kao zvjer i zlo,a onaj koji je zbilja bacio čovječanstvo u roblje,te koji je izvor sve muke i patnje,prikazan je kao dobro.
red wolf-
2016-02-10
Pa nije li vaš Isusek poništio takav svijet i postavio temelje za novi ?Leteca Pegla wrote:ma da bas, pa sto je tebi, saudijska arabija je luciferovo gnjezdo zla. Tamo samo malo piknes a ono zlodusi pocmu ispadati ko pljusak sa neba. To sto nisu tvoj red ili sto vec, ne znaci da nisu tvoji pajdasi luciferijani.Iknar je gay wrote:
Da demoni kroz povijest nisu utjecali na zbivanja,ti bi danas možda živila u društvenom poretku nalik onome iz serije,,Handmains tale'' ili bi još uvijek ostali u mračnom srednjem vijeku.Pogledaj Saudijsku Arabiju i druga islamska društva,gdje još uvijek nije popustio Jahveov(Allahov) stisak.
I upravo suprotno demone moj, da nije bilo demonskog utjecaja mi bi zivili u ljudskome svijetu, prirodnom ljudima, ne u refleksiji demonskog pakla neprirodnog cak i demonima a kamoli ljudima!
2015-07-23
demon najbolje zna o izvrtanju teza, Ide ti dobro, demone moj...Iknar je gay wrote:Sve je iskrivljeno,onaj koji je dobar,prikazan je kao zvjer i zlo,a onaj koji je zbilja bacio čovječanstvo u roblje,te koji je izvor sve muke i patnje,prikazan je kao dobro.
Guest- Guest
Nemoj mislit da ja vas ne razumijem,indoktrinacija je učinila svoje,ali zato mlade generacije,kroz školstvo,subkulturu,otrgnut će se tog zlokobnog utjecaja.Jest da se vode i male bitke,poput recimo ove oko kulikularne reforme,micanja vjeronauka iz škola,ali malo po malo,korak po korak,ostvarit će se cilj.Leteca Pegla wrote:demon najbolje zna o izvrtanju teza, Ide ti dobro, demone moj...Iknar je gay wrote:Sve je iskrivljeno,onaj koji je dobar,prikazan je kao zvjer i zlo,a onaj koji je zbilja bacio čovječanstvo u roblje,te koji je izvor sve muke i patnje,prikazan je kao dobro.
Ti misliš tako,jer si naučena tako,rođenjem su ti dodjelili takav žig.No da si rođena u Indiji,Kini,Japanu,jeli bi i onda razmišljala tako ?
Koliko god se s Ezekielom ne slagao oko nekih stvari,ipak upravu je kada kaže da se mora dogoditi podizanje svijesti čovječanstva na višu razinu.Tek onda past će vam ti povezi s očiju i izaći će te iz tih uskih okvira razmišljanja.
2015-07-23
Upravo tako, i bit ce novi, ljudski a ne sjena demonskog....Iknar je gay wrote:Pa nije li vaš Isusek poništio takav svijet i postavio temelje za novi ?Leteca Pegla wrote:ma da bas, pa sto je tebi, saudijska arabija je luciferovo gnjezdo zla. Tamo samo malo piknes a ono zlodusi pocmu ispadati ko pljusak sa neba. To sto nisu tvoj red ili sto vec, ne znaci da nisu tvoji pajdasi luciferijani.Iknar je gay wrote:
Sto mislis zasto morate djelovati u tajnosti o demone? Zato sto cim izvirite na svjetlo dana ljudi ce vas odbaciti...
Guest- Guest
Demone, sto to tebe briga, jos mi to nisi odgovorio?Iknar je gay wrote:
Nemoj mislit da ja vas ne razumijem,indoktrinacija je učinila svoje,ali zato mlade generacije,kroz školstvo,subkulturu,otrgnut će se tog zlokobnog utjecaja.Jest da se vode i male bitke,poput recimo ove oko kulikularne reforme,micanja vjeronauka iz škola,ali malo po malo,korak po korak,ostvarit će se cilj.
Ti misliš tako,jer si naučena tako,rođenjem su ti dodjelili takav žig.No da si rođena u Indiji,Kini,Japanu,jeli bi i onda razmišljala tako ?
Koliko god se s Ezekielom ne slagao oko nekih stvari,ipak upravu je kada kaže da se mora dogoditi podizanje svijesti čovječanstva na višu razinu.Tek onda past će vam ti povezi s očiju i izaći će te iz tih uskih okvira razmišljanja.
Zig nose demoni, ne slobodni ljudi
Guest- Guest
Page 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a