Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 22 of 29
Page 22 of 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Čekaj,onda si ti postala nekakva vrsta Iknarovog poslanika ? nešto kao što je Muhamed Allahov,tako i ti donosiš Iknarove objave,kao Muhamed Allahove.Leteca Pegla wrote:evo jos malo Iknarovog misljenja o KICujastreb wrote:Eh,da,na onom prijašnjem forumu najviše se svađao sa izvjesnim Teodorom Frančićem.
" i kako kazu zasto nisam tamo. pa jer me onaj admin koji ima u glavi zrno graska KIC banira,njemu se grsak uzbudi i udara unutar lubanje to je njegov smisao komunikacije,nikad aod njega umnik samo babun limitiranog graska u bulji. ok Kic je onako kretenoid ali ovi drugi su iopak pametniji malo bez obzira tko su u odnosu na tog debilceka Kic-a pa prema njemu je babun inteklektualac"
Takodjer reko mi je da se pazim jer da svakome padne IQ u takvom okruzenju (to se odnosi na ovaj forum) jer su tu preglupi
Dakle, moram paziti...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Agalija, pa pričaj mi malo o tvojim uvjerenjima...Evo tu sam za tebe...
red wolf-
2016-02-10
pa koliko se moze zguglati guglom ili izjyahoojati yahooum, nije bio on jedini na tim nekim vrhuncima. Daleko od toga...Iknar je gay wrote:Hah,stari dobri net.hr.lijepo se nekad posjetit.Iknar je tada bio na vrhuncu ludosti,dok je sada već totalno prosvirao,kao pokvarena gramofonska ploča,non stop drvi jedno te isto.jastreb wrote:Brando i Buffy su admini na ex net.hr forumu. Buffy na politici,a Brando na religiji.Leteca Pegla wrote:
dakle ja neznam ko je ta neka adminica i taj Brando neki, to je bilo prije Pegle. A ni kic mu nije bas nesto drag....
Evo jednog kratkog dijaloga u kojem Iknar je gay urigira za povratak Iknara na taj forum.
http://forum.net.hr/forums/t/400040.aspx
Guest- Guest
Ma ne, meni samo to bilo tolika faca da se to jednostavno trebalo podijeliti sa sirom i namjenjenom javnoscu. To sto ti cekas Iknarove objave ko muhamed Allahove, to je tvoja stvar, samo nemoj molim te mene poceti stovati jos ko nekakvog poslanika, ne treba to meni, zaljepit cu ti kriz na celo, i to u ispravnoj orijentaciji...Iknar je gay wrote:
Čekaj,onda si ti postala nekakva vrsta Iknarovog poslanika ? nešto kao što je Muhamed Allahov,tako i ti donosiš Iknarove objave,kao Muhamed Allahove.
Guest- Guest
hoćeš me zapalitiLeteca Pegla wrote:Ma ne, meni samo to bilo tolika faca da se to jednostavno trebalo podijeliti sa sirom i namjenjenom javnoscu. To sto ti cekas Iknarove objave ko muhamed Allahove, to je tvoja stvar, samo nemoj molim te mene poceti stovati jos ko nekakvog poslanika, ne treba to meni, zaljepit cu ti kriz na celoIknar je gay wrote:
Čekaj,onda si ti postala nekakva vrsta Iknarovog poslanika ? nešto kao što je Muhamed Allahov,tako i ti donosiš Iknarove objave,kao Muhamed Allahove.
2015-07-23
Uvjerenjima,u kom smislu ?u svezi čega ?red wolf wrote:Agalija, pa pričaj mi malo o tvojim uvjerenjima...Evo tu sam za tebe...
2015-07-23
U vezi svega...Možemo od Lucifera početi?Iknar je gay wrote:Uvjerenjima,u kom smislu ?u svezi čega ?red wolf wrote:Agalija, pa pričaj mi malo o tvojim uvjerenjima...Evo tu sam za tebe...
red wolf-
2016-02-10
Kakve koristi od toga, pa ti si demon, to ti dodje ko doma...mislim onoIknar je gay wrote:
hoćeš me zapaliti
Guest- Guest
S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.red wolf wrote:U vezi svega...Možemo od Lucifera početi?Iknar je gay wrote:Uvjerenjima,u kom smislu ?u svezi čega ?red wolf wrote:Agalija, pa pričaj mi malo o tvojim uvjerenjima...Evo tu sam za tebe...
2015-07-23
Vaša predodžba Lucifera je pogrešna,no stolječa kršćanske indoktrinacije,pa sve ovo trovanje kroz serije i filmove.Ne vidite da je zapravo Jahve taj koji je zao a Lucifer onaj koji je dobar.
2015-07-23
Lucifer je povijesna ličnost - kralj...Opisan u Bibliji.Iknar je gay wrote:S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.red wolf wrote:U vezi svega...Možemo od Lucifera početi?Iknar je gay wrote:Uvjerenjima,u kom smislu ?u svezi čega ?red wolf wrote:Agalija, pa pričaj mi malo o tvojim uvjerenjima...Evo tu sam za tebe...
Slažem se oko novog svjetskog poretka, ali ne kako ste ga vi zamislili...
red wolf-
2016-02-10
Nije to baš tako crno bijelo,ali jedino što ti mogu reći,pakao je pre pun dobrih vjernika a ta vrsta pakla nema veze s Luciferom.Leteca Pegla wrote:Kakve koristi od toga, pa ti si demon, to ti dodje ko doma...mislim onoIknar je gay wrote:
hoćeš me zapaliti
Luciferov pakao je mješavina Las Vegasa,Havaja i Zrća.
2015-07-23
A kako ga ti zamišljaš ?red wolf wrote:Lucifer je povijesna ličnost - kralj...Opisan u Bibliji.Iknar je gay wrote:S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.red wolf wrote:U vezi svega...Možemo od Lucifera početi?Iknar je gay wrote:Uvjerenjima,u kom smislu ?u svezi čega ?red wolf wrote:Agalija, pa pričaj mi malo o tvojim uvjerenjima...Evo tu sam za tebe...
2015-07-23
Lucifer je tek jedno od bezbroj imena,osobno,od svih meni najdraže,lučonoša,donositelj svjetla u mraku,mecena čovječanstva.
2015-07-23
Onako kako ga vi niste zamislili...Iknar je gay wrote:A kako ga ti zamišljaš ?red wolf wrote:Lucifer je povijesna ličnost - kralj...Opisan u Bibliji.Iknar je gay wrote:S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.red wolf wrote:U vezi svega...Možemo od Lucifera početi?Iknar je gay wrote:
Uvjerenjima,u kom smislu ?u svezi čega ?
red wolf-
2016-02-10
Bio je običan kralj...Sve ostalo su ljudi pripisali planetu Veneri...Ljudi su čudnovati...Iknar je gay wrote:Lucifer je tek jedno od bezbroj imena,osobno,od svih meni najdraže,lučonoša,donositelj svjetla u mraku,mecena čovječanstva.
red wolf-
2016-02-10
Pa ti i ne možeš znat kako smo mi to zamislili.red wolf wrote:Onako kako ga vi niste zamislili...Iknar je gay wrote:A kako ga ti zamišljaš ?red wolf wrote:Lucifer je povijesna ličnost - kralj...Opisan u Bibliji.Iknar je gay wrote:S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.red wolf wrote:
U vezi svega...Možemo od Lucifera početi?
2015-07-23
Znam ja kako ste vi to zamislili...Sve to lijepo izgleda...Ali, to je nemoguće...Nije ostvaren preduvjet za to...Uzdignuće ljudske svijesti...Pa ste malo modificirali to...Iknar je gay wrote:Pa ti i ne možeš znat kako smo mi to zamislili.red wolf wrote:Onako kako ga vi niste zamislili...Iknar je gay wrote:A kako ga ti zamišljaš ?red wolf wrote:Lucifer je povijesna ličnost - kralj...Opisan u Bibliji.Iknar je gay wrote:
S njim možemo i početi i završiti.Ali nije to poanta.Iz kaosa nastaje red,treba srušiti ovaj stari nesavršeni svijet i napraviti novi,bolji.Gdje nema država,nacija,granica,religija,potpuna sloboda i induvidualizam,ali i odgovornost.Jedan potpuno novi i pravedniji poredak.Sada živimo u nekakvom matrixu,gdje robujemo sistemu a Lucifer je onaj koji će pokidati te okove i skinuti povez s očiju čovječanstva.
red wolf-
2016-02-10
Ti govoriš o osobi koja je kroz povijest poznata pod tim imenom,a ja govorim o entitetu,duhu,božanstvu pa čak i egregoru koje se povezuje s tim imenom,koje usput rečeno,nije jedino ime.red wolf wrote:Bio je običan kralj...Sve ostalo su ljudi pripisali planetu Veneri...Ljudi su čudnovati...Iknar je gay wrote:Lucifer je tek jedno od bezbroj imena,osobno,od svih meni najdraže,lučonoša,donositelj svjetla u mraku,mecena čovječanstva.
2015-07-23
prije ce biti "dobrih" vjernika...Iknar je gay wrote:Nije to baš tako crno bijelo,ali jedino što ti mogu reći,pakao je pre pun dobrih vjernika a ta vrsta pakla nema veze s Luciferom.Leteca Pegla wrote:Kakve koristi od toga, pa ti si demon, to ti dodje ko doma...mislim onoIknar je gay wrote:
hoćeš me zapaliti
Luciferov pakao je mješavina Las Vegasa,Havaja i Zrća.
A ovo ostalo je propagandni pamflet, sta ces, ide ti dobro mora ti se to rec...
Guest- Guest
Page 22 of 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu